Ciao cure,
Stella, drago mi je sto je sve super! Nadam se da je sljedeci ciklus tvoj!
Od moje T nista ovaj mjesec, jucer sam otisla na konsultacije kod nove dr i uradila mi je ultrazvuk, te povrdila tezu da je O bila kasno ovaj mjesec, od 25-27dc ( sto se savrseno poklapa sa drugom pozitivnom lh trakicom). M je kasnila jee se pomjera srazmjerno ovulaciji. Ona mi nije rekla nistaa konkretno, ali evo danas je vec poceo smedji iscjedak koji kod mrne znaci pocetak M, vjerovatno cu do sutra definitivno procuriti.
Malo me sve ovo slomilo, ali mislim da je normalno... u ponedjeljak zovem da se narucum za detaljne pretrage hormona, krvi, urina, ma svega.. nakon toga slijedi muzev spermiogram i daljnje konsultacije.. Nova sam u svemu ovome pa ne znam koliko ce vremena trebati za sve ovo, sve cemo raditi privatno pa ne bi trebalo biti dugo.. javljat cu se i dalje, drzati vam fige kao i samoj sebi i radovati se sa vama, samo ce to vjerovatno biti malo rjedje nego dosad!
Babygirl, Jelena navijam jako, najjace!
ljubim vas sve
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
LuKi hvala iako kažem, mislim da ništa od svega toga.
AlmS baš mi je žao zbog tebe, iskreno sam se nadala da je T u pitanju. Iako ne razumijem ako ti je O bila kasnije, kako ti već dolazi vještica? Danas ti je 34 DC ili? šaljem ti virtualni zagrljaj
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS jeli moguce da ti je taj iscjedak mozda od pregleda? Nikako ne zelim da ti krene prava M ne ne ne ne ne!!!!!
Kad bi barem postajala nekakva anestezija protiv silnih razocarenja. Kad pogledas kako drugi ljudi naprave bebu ko od sale, bas mi se place
Kako ti se cini ta nova doktorica, jeli bolja od prijasnje?
Moj doktor savjetuje prvo napravit spermiogram jer tom metodom odmah eliminira M kao problem. Zatim po njemu slijede (ukoliko je spermiogram uredan) spolni hormoni, c. brisevi pa hsg.
Ja cisto sumnjam da ce ista bit i od ovog mog ciklusa jer me bas nije volja. Isla sam malo kod svojih, MM isto na putu, vracamo se kuci na vrijeme za O ali neznam ni sama sta bi mislila o svemu.
Jelena sto ima s tobom, ako se ne varam ti bi ovih dana trebala (ne)dobiti M
Mama2 kako si ti?
Pepita ima li u tebe novosti?
Babygirl ja i dalje navijam za tvoj plusic i da beta bude dobro pozitivna
<3 2/2013 <3
Stella slažem se, kad bi barem postojalo nešto da nas oraspoloži nakon neuspjeha. Ja kad vidim da netko zatrudni nepažnjom i želi na pobačaj, toliko mi bude teško 😦
uvijek smo si mm i ja govorili da cemo imati troje djece, oboje smo iz velikih obitelji i želim da mi djeca imaju podršku jedno od drugog kad me jednog dana ne bude. A mi ni drugu ne možemo napraviti :( ja kad si izračunam da moram čekati do 10mj pa onda tko zna koliko će nam trebati baš se rastužim.
AlmS i ja se nadam da ti to nije M, jer mi se baš čini prerano u odnosu na O. Znam kako ti je. Bezobzira što moje m još nema, zbilja se ne nadam više. Bolovi opet došli, nisu još jaki, ali dovoljno da znam da dolazi.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl, danas mi je 36 dc, 10 dpo po FF, sto naravno nije dobro, jer je lutealna faza prekratka. Ne znam ni kako se osjecam, ako mi vjerujes. Tebi zelim plus kao i sebi, od srca.
Stella, ti si najdivnija i najpozitivnija osoba s kojom sam ikad komunicirala.. Hvala ti na podrsci i na pozitivi, ali nemam bas puno nade. Nazalost smedji iscjedak je kod mene dosad znacio samo jedno - M. Doktorica je fina skroz, cak je sjedila sa mnom i analizirala grafikon na fertility friendu. Mnogi su mi je preporucili, mada ona vodi trudnoce, radi i u bolnici i tesko je dobiti temin ukoliko nemas plus na testu. Jucer me je primila na kraju radnog vremena, po preporuci. I ona mi je naravno rekla da je jos rano za kontrole, da se opustim, rekla mi je da u ovoj nasoj lokalnoj bolnici ima najmoderniji odjel za neplodnost i sterilitet, placa se nesto malo ucesca (drzavna je bolnica) ali da oni primaju nakon godine i vise pokusavanja. Vjeruj da mi dodje da ih slazem, shvatam ja njih ali meni je to bas puno vremena.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Da vas prvo sve pozdravim!ukratko,imam 39 god,prije 2 mj.zbog vanmaternicne ostala bez lijevog jajnika i jajovoda.To mi je bila prva trudnoca.Nije bilo lako da zatrudnim.Tako da ne moram objašnjavati kako sam se osjećala poslije operacije.Rečeno mi je da što prije krenemo u nove pokušaje.Krećem poslije ovog ciklusa koji samo što nije počeo.Neću se nadati čudu,a niti ću forsati kao prethodnih godina.Eto,za početak toliko od mene!
nema ne mogu,guram dalje!
AlmS ako ih treba slagat, slaži ih. Ne možeš ništa izgubiti, a u međuvremenu ionako možeš prirodnim putem ostati trudna. Drago mi je da ti je nova doktorica normalnija. drži se
Cure pratim ja sve vas i držim vam fige, nemam snage pisati jer sam se razboljela, počelo običnom prehladom, pa kašljem i grloboljom da bih na kraju dobila temp koja me prikovala za krevet, jedva gledam od glavobolje… nemam snage za ništa samo ležim, nema ni M još, sise me i dalje bole do utorka ću čekati M pa ću vidjeti šta dalje,ako ne dođe, iako se nadam da bude… Nadam se da me ovo uhvatila prolazna viroza jer bih za tjedan dana trebala otputovati…
Sretno drage moje koje čekate nedolazak vještice, u mislima ste mi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
AlmS, uh, ne znam sta da ti kazem...Toliko me ova tvoja situacija rastuzila i navela na razmisljanje. Jako mi je uvjerljiva tvoja temp, nije mi jasno sto se nije poklopilo? Cemu vjerovati i na sto se osloniti? Potpuno te kuzim oko smedjeg iscjetka. Znas da je i kod mene isto, kad krene, sve ladje mi padaju u vodu, jer krece M. Mozda ipak kod tebe nije, kao sto kaze LuKi. Kakva je temp jutros?
Baby girl, jaaako navijam za tvoj plus, nadam se da neces cekati 10.mj. Mozda i lagani bolovi nesto znace, a ne dolazak M.
StellaMaris, probajte vi opet kad se vratite doma oko O prionuti na posao, sad kad si bila kod gin, mozda budes mirnija oko svega i neces trebati pretrage. Sad sam i ja vec napomenula muzu da cemo jos koji ciklus probati, a onda cu trazit od gin daljnje upute i napravit spermiogram itd.
Pepita,drzi nam se i brzo ozdravi. Pij puno tekucine! Pusa
Sljokica, dobrodosla! Zao mi je zbog svega sto ti se izdesavalo...Nisam puno mladja od tebe, imam 35 i isto me povremeno love svakakve
misli. Ovdje su cure divne i velika su potpora, lakse je sve prolaziti. Samo u akciju, pisu razni clanci da je plodnost u kasnim 30ima naglo povecana, ne gubi nadu i hrabrost! Nemoj cekati ni s pretragama, napadni sa svih strana. Sretno!
Dobro jutro cure
Pepita brzo ozdravi
Dulcinela
AlmS kako si danas? Jel došla vještica?
Ja sam ponovila test, negativan je i dalje. I beta će biti takva, danas je 6 dan kašnjenja, potrošila sam paket uložaka čekajući M. Nema veze, samo da u petak kad sam naručena budem bez M, tako da mogu normalno pregled obaviti. Možda se odlučim i za pilule, ako će pomoći, o svemu razmišljam, i ne želim vjerovati da ću u svojim godinama morati na umjetnu oplodnju. Vrkuta izgleda nije pomogla, ali nadam se da ću do jeseni barem riješiti taj problem.
Šljokica dobrodošla i još brže otišla na drugi pdf
Sortiraj odgovore
Najstariji