Stella, hvala ti sto pitas.. malo sam bolje ali se ipak osjecam lose.. cijeli dan neki osjecaj mucnine i tegobe, glava me boli, kao da mi je teska.. Uz sve to, rekoh da ne uzimam napamet lijekove jer ni M od menstruacije nema, nazovem dr i ispricam joj sve i o povisenoj temp i o dvije pozitivne lh trakice ovaj mjesec i o mogucnosti kasne ovulacije i ona mi na to odgovori da po opisanom nije u pitanju trudnoca, jer je po njenom misljenju na osnovu onog smedjkastog iscjetka ovulacija bila oko 18dc, stoga bi test 32dc pokazao pozitivno. Odlucila sam je da cu je promijeniti. Za svoj novac cu ici nekome ko je prije svega covjek, pa onda sve ostalo. Rekla mi je da uradim ukoliko sam radoznala betu privatno, a to bih morala odmah ujutru, a ja ne znam kako cu biti sutra. Bas me je nesto pogodilo, ne to sto mi je rekla nego nacin na koji mi je to rekla. Mislim ne ocekujem ni ja cuda, ali jbt mogla je bar reci "posto ti je sutra 35dc dodji na pregled, mozda ima neka cista, nesto" jer zna da je ovaj ciklus koji iscekujem 8 otkako se trudimo. Bas fuj!!
Stella, hvala ti sto pitas.. malo sam bolje ali se ipak osjecam lose.. cijeli dan neki osjecaj mucnine i tegobe, glava me boli, kao da mi je teska.. Uz sve to, rekoh da ne uzimam napamet lijekove jer ni M od menstruacije nema, nazovem dr i ispricam joj sve i o povisenoj temp i o dvije pozitivne lh trakice ovaj mjesec i o mogucnosti kasne ovulacije i ona mi na to odgovori da po opisanom nije u pitanju trudnoca, jer je po njenom misljenju na osnovu onog smedjkastog iscjetka ovulacija bila oko 18dc, stoga bi test 32dc pokazao pozitivno. Odlucila sam je da cu je promijeniti. Za svoj novac cu ici nekome ko je prije svega covjek, pa onda sve ostalo. Rekla mi je da uradim ukoliko sam radoznala betu privatno, a to bih morala odmah ujutru, a ja ne znam kako cu biti sutra. Bas me je nesto pogodilo, ne to sto mi je rekla nego nacin na koji mi je to rekla. Mislim ne ocekujem ni ja cuda, ali jbt mogla je bar reci "posto ti je sutra 35dc dodji na pregled, mozda ima neka cista, nesto" jer zna da je ovaj ciklus koji iscekujem 8 otkako se trudimo. Bas fuj!!
Meni je u cijelom ovom postu upala u oko recenica:ukoliko si radoznala radi betu privatno?jako bezobrazan i hladan odgovor jedne lijecnice...ne bi ta mene vise vidjela!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
LuKi nema M, ali nada da sam T je sve manja. Ponovila sam test jutros, iako me jučer bolilo kao da ću dobiti, ali puno laganije. Na 35 DC je opet negativan. Mislim da bi do sad već pokazalo.
AlmS mislim da bi i ovaj moj ginekolog meni tako rekao, baš su čudni po tom pitanju. Ja imam još jednog priv.ginekologa, on je zbilja totalna suprotnost. Razumijem da zarađuje na nama i mora biti ljubazan, ali ima tu još neka doza ljubaznosti. Stranac je, ali taj pristup je zbilja idealan. Samo što sad uz moju ljepoticu ne mogu putovati do njega, iako mislim abd i sljedeću trudnoću ipak voditi kod njega. Muči me ovaj žuti iscjedak. Znam da je papa bila dobra, a muž mi nije švrćo, tako da ne kužim od kud. Nema mirisa, niti me nešto boli. I tako bi voljela da dođe M ako misli dolaziti, jer da je došla na vrijeme mogli smo pokriti i ove sljedeće plodne dane, a ovako mi se čini da nema šanse da stignemo pokriti. U prvoj trudnoći računam da mi je negdje 33DC pokazalo plus i to nakon što sam barem pet puta otišla mokriti i nakon natakanja cedevitom. Ali ne znam kad mi je bila O tad.
Nadam se da si od jutros bolje, ne znam šta da ti savjetujem jer ne znam ni sebi što da savjetujem. Jer u pcos nekako nisam baš sigurna, on je meni jednom pogledao jajnike uzv, ali nije pogledao nakon M da vidi pucaju li ciste ili? Nisam dlakava, nemam prekomjernu težinu, nemam nešto akni pretjerano, tu i tamo i to znam da je od pudera. Nemam bolne mjesečnice. Boli me taj tren kad procurim i to je to. Ne znam ni sama. Šaljem ti virtualni zagrljaj i nadam se da ćeš biti bolje danas.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bok cure, ja se ispricavam, ali zadnjih dana nemam bas vremena za javljanje, iako vas redovito popratim.
Alms, pokusaj vaditi betu, pa da sama lijepo vidis, i promijeni gin, ni meni se ne svidja bas taj njen pristup, jer stvarno, moze biti i T, a moze biti i cista, ima 100 razloga zasto M ne dolazi, pa te mogla bas pozvati na pregled i pokusati nacin razlog kasnjenja M.
Babygirl, mislim da ni negativan test ne znaci da nisi T. Citala sam o curama kojima je jako kasno i jedva test pokazivao plus, onako , cak nakon 17 dana nakon ovulacije. A mozda je i stres, nemam ti pametnijeg savjeta osim da se jos malo strpis, znam kako je tesko cekati i da jedan dan znaci 10 000 misli koje prolete kroz glavu.
Mislim da smo vec svi shvatili, Dulcinelin i moj ciklus su se izjednacili :) Ali eto, kako sam bas zauzeta ovih dana, po prvi puta u posljednjih 8 mjeseci ne stignem ni misliti na to sve u svakoj sekundi dana. I mogu vam reci da mi se to i svidja. Hmmm...mozda zaboravim i dan kad trebam dobiti M :)
Da se javim...odlučili smo se paziti samo kako bi utjecali na zdravlje našeg ploda, tj.kako nebi nedaj bože ugrozili zdravlje ploda. Tako da idemo na bebaća tek nakon PAPA testa a to je u 6.mjesecu...Teško mi je to prihvatiti ali moramo biti realni i razumni. Tako da, NMareN, ti ćeš i prije mene u planiranje
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena mislim da ti je to vrlo razumna odluka, dobro ste odlučili, tvoje zdravlje je na prvom mjestu a samim tim će doći i zdrava bebica!
Dobro vam jutro cure moje
AlmS kako si jutros? Jesi li išla vadit betu? Promjeni doktoricu ako nisi zadovoljna s njom. Pošto zna da se trudite nije prihvatljiv njezin način komuniciranja. Tako bi voljela da joj zamahneš pozitivnom betom ispred nosa
Babygirl uistinu nije gotovo dok ne M dolazi. Možda ti je O bila kasnije nego što ti misliš
kookoo i meni se sviđa to ne razmišljanje o T. Šaljem vibrice za plus na kraju ciklusa
Ja popodne idem na pregled. Baš me zanima njegovo mišljenje, pa barem da dobijem nekakve smjernice
<3 2/2013 <3
Tena dobro ste odlučili, tebi se možda čini vječnost ali nije 6.mj. daleko. Navijam dotad za uredan papa nalaz tako da možete ne smetano krenuti planirati
<3 2/2013 <3
Hvala vam cure, od srca...pratit ću vas ali trenutno mi ni jedan podforum nije za moju situaciju...morale bi NMareN i ja napraviti temu..mi koje iščekujemo sljedečih par mengi do akcije
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
almS, bas nekorektan I hladan pristup doktorice, malo ljudskosti I empatije bi joj itekako godilo, StellaMaris je bas to dobro srocila, nek beta bude pozitivna, saljem vibrice
babygirl, sve je moguce,dok nema M. Drzim fige
kookoo30, mozfa se opustenost I ne razmisljanje o T pokaze kao odlicna kombinacija za T. Nama se dogodilo kada smo se vec pomirili da nista nece biti od T na prirodan nacin. Sretno
Tena, vrlo razumna odluka, proci ce I to vrijeme, I doci ce dan kada ce biti sigurno za bebicu

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji