Bok cure, ja se ispricavam, ali zadnjih dana nemam bas vremena za javljanje, iako vas redovito popratim.
Alms, pokusaj vaditi betu, pa da sama lijepo vidis, i promijeni gin, ni meni se ne svidja bas taj njen pristup, jer stvarno, moze biti i T, a moze biti i cista, ima 100 razloga zasto M ne dolazi, pa te mogla bas pozvati na pregled i pokusati nacin razlog kasnjenja M.
Babygirl, mislim da ni negativan test ne znaci da nisi T. Citala sam o curama kojima je jako kasno i jedva test pokazivao plus, onako , cak nakon 17 dana nakon ovulacije. A mozda je i stres, nemam ti pametnijeg savjeta osim da se jos malo strpis, znam kako je tesko cekati i da jedan dan znaci 10 000 misli koje prolete kroz glavu.
Mislim da smo vec svi shvatili, Dulcinelin i moj ciklus su se izjednacili :) Ali eto, kako sam bas zauzeta ovih dana, po prvi puta u posljednjih 8 mjeseci ne stignem ni misliti na to sve u svakoj sekundi dana. I mogu vam reci da mi se to i svidja. Hmmm...mozda zaboravim i dan kad trebam dobiti M :)
Da se javim...odlučili smo se paziti samo kako bi utjecali na zdravlje našeg ploda, tj.kako nebi nedaj bože ugrozili zdravlje ploda. Tako da idemo na bebaća tek nakon PAPA testa a to je u 6.mjesecu...Teško mi je to prihvatiti ali moramo biti realni i razumni. Tako da, NMareN, ti ćeš i prije mene u planiranje
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena mislim da ti je to vrlo razumna odluka, dobro ste odlučili, tvoje zdravlje je na prvom mjestu a samim tim će doći i zdrava bebica!
Dobro vam jutro cure moje
AlmS kako si jutros? Jesi li išla vadit betu? Promjeni doktoricu ako nisi zadovoljna s njom. Pošto zna da se trudite nije prihvatljiv njezin način komuniciranja. Tako bi voljela da joj zamahneš pozitivnom betom ispred nosa
Babygirl uistinu nije gotovo dok ne M dolazi. Možda ti je O bila kasnije nego što ti misliš
kookoo i meni se sviđa to ne razmišljanje o T. Šaljem vibrice za plus na kraju ciklusa
Ja popodne idem na pregled. Baš me zanima njegovo mišljenje, pa barem da dobijem nekakve smjernice
<3 2/2013 <3
Tena dobro ste odlučili, tebi se možda čini vječnost ali nije 6.mj. daleko. Navijam dotad za uredan papa nalaz tako da možete ne smetano krenuti planirati
<3 2/2013 <3
Hvala vam cure, od srca...pratit ću vas ali trenutno mi ni jedan podforum nije za moju situaciju...morale bi NMareN i ja napraviti temu..mi koje iščekujemo sljedečih par mengi do akcije
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
almS, bas nekorektan I hladan pristup doktorice, malo ljudskosti I empatije bi joj itekako godilo, StellaMaris je bas to dobro srocila, nek beta bude pozitivna, saljem vibrice
babygirl, sve je moguce,dok nema M. Drzim fige
kookoo30, mozfa se opustenost I ne razmisljanje o T pokaze kao odlicna kombinacija za T. Nama se dogodilo kada smo se vec pomirili da nista nece biti od T na prirodan nacin. Sretno
Tena, vrlo razumna odluka, proci ce I to vrijeme, I doci ce dan kada ce biti sigurno za bebicu
14.06.2014. L ♥
.
Jutro zenice.
Trudilice drage držim vam palčeve i jedva čekam da nam jedna od vas objavi svoj plusic.
Alms draga dr je zaista nekorektan u najmanju ruku, joj kako ne volim takve,misle da su bogom dani. Aimaš imas mogućnosti promjeni ga.
Tena ja papu radim tek u 7mj,i planiranje T mi je rekao od 8.mj,to bi bilo 6mj oo zahvata,ali neki ni rekli da mogu i od 6.mj,tako da ti ja draga nikako neću moći prije tebe.
Danas čekam nalaz bete,i bilo bi vrijeme da bude nula.
Ja to mogu, ja to hoću....
ahh....ja bih prespavala do 6.mj....al ok..do sredine petog radim i onda još mjesec dana ;)
Ma brzo ce to nama proći, nadam se Tena, teško je to čekanje ali nema nam druge i nemamo izbora. Evo ja još nisam dobila ni prvu M od zahvata.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji