LuKi ti si tu naša lavica i baš kao šta babygirl kaže nemaš zašto osjećati krivnju jer nisi kriva ti, moja susjeda nije dojila jer je htjela imati lijepe sise, a mlijeka imala na izvoz, dok sa druge strane moja prijateljica se trgala, plakala, mučila, ma svašta, a mlijeka nije bilo.. tako da zapravo ako bi netko trebao osjećati krivnju to su te koje svojevoljno uskraćuju djetetu nešto radi sebe odnosno radi svojih sisa...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi daješ sve od sebe, dijete ti je sito i sretno, to znači da svoj posao obavljaš kako treba, ne treba se gristi, najvažnije je da mu pružiš ljubav, a to koje mlijeko pije je sporedna stvar.
Jutro zenice , nažalost jutro je svanulo bez sunca i nema ga još uvijek, barem je kod mene tako.
Zenice koje su dobile gospodicnuM zao mi je jako,ali ako nista drugo barem imate uredne cikluse a ne kao naša draga Pepita koju to muci. Pepita nadam se da ce te uskoro posjetiti M a možda nas ugodno iznenadi s plusicem :).
Cure koje još nisu dobili gospodicnuM držim vam velike palčeve,posebice curama koje su u iščekivanju svog prvog plusic,nekako mislim da je puno lakše curama koje imaju već svoje male mrvice jer su zaokupljene njima i ne stignu biti žalosne i tužne radi minusa. Mi koje čekamo svoju prvu mrvicu mislimo samo o tome.
Tena mislim na tebe .
Ja to mogu, ja to hoću....
AlmS ima li novosti?
Moja još nije došla. A obzirom na O, trebala je jučer doći. Dajem joj fore da dođe do sutra. 😊
Kakva je situacija kod ostalih cura, kookoo, jelena, mama2, nessah…
Pepita jel došla?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirls i Alms navijamo za vas,držim vam veeelike palčeve i navijamo za vaše plusic od , vrijeme je za nove plusic a mislim da ste bas vas dvije koje ce nas obrazovati i razveseliti u rano proljeće .
Tena zadnji papa mi raden prošle godine u ovo vrijeme i neznam stvarno čemu sad ovo odugovlačenje s papom do sredine ljeta , pirat cu ga svakako još jednom za papu,krajem tjedna sam ponovno na kontroli.
Ja to mogu, ja to hoću....
Luki, slazem se sa curama, najbitnije je da ti dijete nije gladno, dakle, brizna si majka i ne trebas se muciti sa pojmom dojenja. Po meni, bolje prijeci na AD, nego muciti i sebe i dijete. Nisam majka, ali da jesam i da mi dijete ne dobiva na tezini, isto bih napravila.
Ne znam sto da vam novoga prijavim, osim O, jucer. S tim da sam bolove u jajniku pocela osjecati jos u ponedjeljak, pa sam mislila da ovuliram, ali nisam imala bjelanjak iscjedak. Kad jucer, od trenutka kad sam otvorila oci, takvi bolovi u jajniku, da sam mislila da imam upalu neku. E onda je krenuo i iscjedak, onaj pravi bjelanjak, pa recimo da sam skoro cijeli dan ''plivala''.
Sa onim raznoraznm pripravcima i cajevima, nekoliko zadnjih ciklusa je doslo na 26 dana, tocno sam znala kad ce O i koliko mi traje lutealna faza. Po toj racunici, O je trebala biti u nedjelju, a evo, kod mene je bila sa 2 dana zakasnjenja, cim ne koristim nista. Koliko ce trajati 2. faza ciklusa....to mogu samo nagadjati, ali mislim da umjesto 5.03. , mogu M ocekivati oko 7.03, jer mislim da ce mi se sada ciklus vratiti na onih magicnih 28 dana.
I blazena ona konopljika, prosli ciklus ama bas nikakvog pms-a ni bolnih grudi, a evo danas vec bradavice peku.
Zakljucak iz ovog mjeseca: ne trebaju mi definitivno lh trakice, jer osjetim ovulaciju i vise nego sto bi ocekivala, jucer je bol bila na granici sa onom kad mi dodje M.
Alms, kakvo je stanje? Temperatura? Sutra je dan D? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji