Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva8
    24. Ožujak 2015. 15:10

Ajme baby♡girl trudna si sigurno! Takve IDENTICNE simptome sam imala u prvoj trudnoci!
    Ja sam sinoc sanjala da sam rodila, sve se nadam da je to neki znak da i nama ubrzo stize roda haha
    Draga Tena, puno mislim na tebe, ne stignem puno pratiti zbivanja na forumu, ali tebe se nekako cesto sjetim i saljem ti ljubav.
    Vi ostale curke, kao sto rekoh, ne stigem pratiti, ali svima vam drzim fige i zelim srecu!

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 16:35

Iva8 iz tvojih usta u Božje uši 💜 ali nisam, evo počeli lagani grčevi. Bliži se vještica 😤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva8
    24. Ožujak 2015. 17:22

jesi radila test?? ako nisi ne gubi nadu, ja sam imala takve grceve i dosla sam ginekologinji sa recenicom ''boli me ko da cu svaki cas dobit, a nikako da dode'' (nije mi palo na pamet da sam trudna), a ona meni uz osmijeh ''ajmo mi odma ultrazvuk napravit''

• Breskvica4
    24. Ožujak 2015. 17:52

Ja sam nažalost dobila, danas. opet razočaranje. nisam pametna više. mislim da ću se naručiti kod gin drugi tjedan. 7 mj ništa. vjerujem da će mi reći da je prekratno za pretrage, ali meni je ovo kao vječnost...
    Više sreće drugi puta...

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 18:16

Breskvica žao mi je  znam da ti je već preko glave svega, ali puno pozitive. Mora se i tebi desiti plusić i bebica 
    Iva8 radila sam jutros. Negativan je. Nema veze. Bit ce jednog dana.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    24. Ožujak 2015. 18:23

babygirl, nama je isto 5 mjeseci od prestanka dojenja, ja se jos nisam pomirila s tim, a kako je krenulo niti cu... Nista nije gotovo dok M ne stigne, nadam se da I nece

Tena, drago mi je da te doktor uspio smiriti, I da nije tako strasno. Zelim ti sto brze ozdravljenje

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 18:27

LuKi nisam dobro shvatila. Zašto se nećeš pomiriti s tim? 
    a nema je još, ja bi bila najsretnija kad bi me zaobišla skroz. 😆
    ali ta psiha, ah šta mi radi 😢😢 jutros ja sva zabrinuta pregledavala sise, nigdje ništa. Sad ima vena 🙈🙈🙈 ne znam da li da se smijem ili plačem 😅😅

iva8
    24. Ožujak 2015. 18:47

baby♡girl zao mi je, bas sam se ponadala da ces imat plusic...u svakom slucaju samo pozitivno naprijed!

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 19:40

LuKi draga, nemoj tako razmišljati. Iz svega što ja ovdje čitam, vidim samo jednu majku, velikog srca. Ako nije išlo, nije išlo i gotovo. Ne možeš prisliti tijelo na nešto. Nije da si odustala zato da ti sise ne bi bile obješene jednog dana. Ako nije dobivao na kilaži, dala si mu nadohranu. Meni si u očima ispala bolja majka nego one koje i kad djetetu stvarno nije dovoljno samo majčino mlijeko i dalje forsiraju dojenje. Nahranila si svoje dijete. Ja sam dojila 9 mjeseci. Svašta sam prošla, ali pošto je ona lijepo dobivala na kilaži, pretrpjela sam ragade i ostale bolove. Super je spavala po noći tako da nije bilo potrebe za AD, ali onog trena kad sam pomislila da mi je dijete gladno i to uz dohranu, dala sam joj AD. Mislim da će naši klinci u životu pamtiti lijepe riječi, zagrljaje, podršku, utjehu i ljubav majke, a ne samo dojenje. Nemoj se loše osjećati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.