Ajme baby♡girl trudna si sigurno! Takve IDENTICNE simptome sam imala u prvoj trudnoci!
Ja sam sinoc sanjala da sam rodila, sve se nadam da je to neki znak da i nama ubrzo stize roda haha
Draga Tena, puno mislim na tebe, ne stignem puno pratiti zbivanja na forumu, ali tebe se nekako cesto sjetim i saljem ti ljubav.
Vi ostale curke, kao sto rekoh, ne stigem pratiti, ali svima vam drzim fige i zelim srecu!
Iva8 iz tvojih usta u Božje uši 💜 ali nisam, evo počeli lagani grčevi. Bliži se vještica 😤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
jesi radila test?? ako nisi ne gubi nadu, ja sam imala takve grceve i dosla sam ginekologinji sa recenicom ''boli me ko da cu svaki cas dobit, a nikako da dode'' (nije mi palo na pamet da sam trudna), a ona meni uz osmijeh ''ajmo mi odma ultrazvuk napravit''
Ja sam nažalost dobila, danas. opet razočaranje. nisam pametna više. mislim da ću se naručiti kod gin drugi tjedan. 7 mj ništa. vjerujem da će mi reći da je prekratno za pretrage, ali meni je ovo kao vječnost...
Više sreće drugi puta...
Breskvica žao mi je znam da ti je već preko glave svega, ali puno pozitive. Mora se i tebi desiti plusić i bebica
Iva8 radila sam jutros. Negativan je. Nema veze. Bit ce jednog dana.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl, nama je isto 5 mjeseci od prestanka dojenja, ja se jos nisam pomirila s tim, a kako je krenulo niti cu... Nista nije gotovo dok M ne stigne, nadam se da I nece
Tena, drago mi je da te doktor uspio smiriti, I da nije tako strasno. Zelim ti sto brze ozdravljenje
14.06.2014. L ♥
LuKi nisam dobro shvatila. Zašto se nećeš pomiriti s tim?
a nema je još, ja bi bila najsretnija kad bi me zaobišla skroz. 😆
ali ta psiha, ah šta mi radi 😢😢 jutros ja sva zabrinuta pregledavala sise, nigdje ništa. Sad ima vena 🙈🙈🙈 ne znam da li da se smijem ili plačem 😅😅
baby♡girl zao mi je, bas sam se ponadala da ces imat plusic...u svakom slucaju samo pozitivno naprijed!
LuKi draga, nemoj tako razmišljati. Iz svega što ja ovdje čitam, vidim samo jednu majku, velikog srca. Ako nije išlo, nije išlo i gotovo. Ne možeš prisliti tijelo na nešto. Nije da si odustala zato da ti sise ne bi bile obješene jednog dana. Ako nije dobivao na kilaži, dala si mu nadohranu. Meni si u očima ispala bolja majka nego one koje i kad djetetu stvarno nije dovoljno samo majčino mlijeko i dalje forsiraju dojenje. Nahranila si svoje dijete. Ja sam dojila 9 mjeseci. Svašta sam prošla, ali pošto je ona lijepo dobivala na kilaži, pretrpjela sam ragade i ostale bolove. Super je spavala po noći tako da nije bilo potrebe za AD, ali onog trena kad sam pomislila da mi je dijete gladno i to uz dohranu, dala sam joj AD. Mislim da će naši klinci u životu pamtiti lijepe riječi, zagrljaje, podršku, utjehu i ljubav majke, a ne samo dojenje. Nemoj se loše osjećati.
Sortiraj odgovore
Najstariji