Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    24. Ožujak 2015. 14:15

Tena, drago mi je sto je tvoja situacija manje ozbiljnam nego sto se tako cinuilo na pocetku, zaista mi je zao sto se toliko patis i mucis, iskreno se nadam da ce tvojim mukama ubrzo doci kraj.
    Arria, nadam se da nije nista ozbiljno, drzim fige da sve bude ok.. Pokusaj se sto visde odmarati dok ne dobijes konkretnije smjernice od dr.
    Stella nisam pila kafu po danu mjesecima, tako da mi je jucer zaista prijala. Znas kad ti djavo neda mira i imas one internet testice i onda se probudis sa "idealnom" idejom da uradis isti.. e to se meni jutros desilo, jer po mom misljenju danas je 14 dpo (FF tvrdi da je 6dpo, sto sam naravno zanemarila) i tako ja jutros prvi put u ovih 8 mjeseci uradim test koji je naravno negativan. Tresla sam se i bila toliko uspanicena da sam ostavila test u jednoj sobi a ja sam sacekala tih famoznih 5 min u drugoj, hahah.. Nisam klonula duhom, ipak fale jos dva dana do M, a ako je FF upravu, sve i da sam trudna, prerano je za test.
    Bradavice me dosta manje bole, tj. bole me samo na dodir iako su i dalje stalno ispupcene i imam  osjecaj vlaznosti, neki oskudni kremasti bijelo do blijedozuti iscjedak i osjacaj  ko' da cu dobiti M svaki trenutak.Temp je danas opet visa za 0.3° u odnosu na jucer. To su ti moji simptomi, Babygirl, a sta je sa tobom? Breskvice, neke novosti?
    Drage moje, zelim vam ugodan radni dan i saljem vam svima veliki ljubac

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 14:29

Stella, AlmS i ja jutros uradila test jer je kao već dovoljno prošlo od O, haha. Naravno da je negativan. Pa sam bila cijelo jutro u razmišljanju šta dalje. Danas bi po zadnja dva ciklusa trebala dobiti, po najdužem u četvrtak. Naravno da sam opet pod određenim kutem svjetlosti vidjela crticu, ali znam da zabrijavam žešće od silne želje. Ista stvar, osjetim da nešto ide iz mene, trčim na wc iscjedak, ne znam ni kako da ga opišem više. Pomirila sam se da ništa od ovoga sada. Budemo od jeseni ponovo počeli. Tuga, tuga. Eh. 
    Iako, bez obzira na moju tugu, znate da vam svima želim bebice, i da vam sve dođe na svoje. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 14:37

Hahaha
    Taman napišem post, i spustim mob, popijem vode, razbijem čašu. pomislim bit će muško 😂😂😂😂😂 Eto da se malo nasmijem haha. 
    A da vam još malo lažnih simptoma kažem, zadnja dva tri dana mi pulsira maternica. Kratko traje i stane. Zbilja se psiha igra sa mnom. I sestrin pas mi je polizao trbuh. Pas koji ne liže nikad nikog. Bit će i ona(kuja je) zabrijava da je trudna pa to prenosi na mene 😂😂 Nema veze. Sad sam se dobro nasmijala i već mi je dan bolji. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva8
    24. Ožujak 2015. 15:10

Ajme baby♡girl trudna si sigurno! Takve IDENTICNE simptome sam imala u prvoj trudnoci!
    Ja sam sinoc sanjala da sam rodila, sve se nadam da je to neki znak da i nama ubrzo stize roda haha
    Draga Tena, puno mislim na tebe, ne stignem puno pratiti zbivanja na forumu, ali tebe se nekako cesto sjetim i saljem ti ljubav.
    Vi ostale curke, kao sto rekoh, ne stigem pratiti, ali svima vam drzim fige i zelim srecu!

Tena9
    25. Ožujak 2015. 09:22

iva8

Ajme baby♡girl trudna si sigurno! Takve IDENTICNE simptome sam imala u prvoj trudnoci!Ja sam sinoc sanjala da sam rodila, sve se nadam da je to neki znak da i nama ubrzo stize roda hahaDraga Tena, puno mislim na tebe, ne stignem puno pratiti zbivanja na forumu, ali tebe se nekako cesto sjetim i saljem ti ljubav.Vi ostale curke, kao sto rekoh, ne stigem pratiti, ali svima vam drzim fige i zelim srecu!

Hvala ti puno...velika ste podrška! Nadam se da ćemo sve mi koje još nikad nismo bile trudne postati u najskorije vrijeme a i vi koje čekate drugo ili treće dijete...tj.iščekujete ga...nadam se isto tako da ćemo se i dogovoriti oko nekog pravog druženja klokanica :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 16:35

Iva8 iz tvojih usta u Božje uši 💜 ali nisam, evo počeli lagani grčevi. Bliži se vještica 😤

iva8
    24. Ožujak 2015. 17:22

jesi radila test?? ako nisi ne gubi nadu, ja sam imala takve grceve i dosla sam ginekologinji sa recenicom ''boli me ko da cu svaki cas dobit, a nikako da dode'' (nije mi palo na pamet da sam trudna), a ona meni uz osmijeh ''ajmo mi odma ultrazvuk napravit''

• Breskvica4
    24. Ožujak 2015. 17:52

Ja sam nažalost dobila, danas. opet razočaranje. nisam pametna više. mislim da ću se naručiti kod gin drugi tjedan. 7 mj ništa. vjerujem da će mi reći da je prekratno za pretrage, ali meni je ovo kao vječnost...
    Više sreće drugi puta...

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 18:16

Breskvica žao mi je  znam da ti je već preko glave svega, ali puno pozitive. Mora se i tebi desiti plusić i bebica 
    Iva8 radila sam jutros. Negativan je. Nema veze. Bit ce jednog dana.

LuKi5
    24. Ožujak 2015. 18:23

babygirl, nama je isto 5 mjeseci od prestanka dojenja, ja se jos nisam pomirila s tim, a kako je krenulo niti cu... Nista nije gotovo dok M ne stigne, nadam se da I nece

Tena, drago mi je da te doktor uspio smiriti, I da nije tako strasno. Zelim ti sto brze ozdravljenje

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 18:27

LuKi nisam dobro shvatila. Zašto se nećeš pomiriti s tim? 
    a nema je još, ja bi bila najsretnija kad bi me zaobišla skroz. 😆
    ali ta psiha, ah šta mi radi 😢😢 jutros ja sva zabrinuta pregledavala sise, nigdje ništa. Sad ima vena 🙈🙈🙈 ne znam da li da se smijem ili plačem 😅😅

LuKi5
    24. Ožujak 2015. 18:53

baby♡girl

LuKi nisam dobro shvatila. Zašto se nećeš pomiriti s tim? 
    a nema je još, ja bi bila najsretnija kad bi me zaobišla skroz. 😆
    ali ta psiha, ah šta mi radi 😢😢 jutros ja sva zabrinuta pregledavala sise, nigdje ništa. Sad ima vena 🙈🙈🙈 ne znam da li da se smijem ili plačem 😅😅

Htjela sam ga dojiti minimalno godinu dana, tocnije koliko bude sam htio, I onda neuspjeh, prvo konstantan pad na kilazi, eliminirali sve probleme, I ispalo je da je problem u meni. Stitnjaca mi je katastrofa bila nakon poroda, on se vratio na kilazu koju je imao po rodenju tek malo prije nego je napunio mjesec dana I jedino uz nadohranu. To me bas kopalo I kopa I dalje, isplakala sam se ko kisna godina, jos su me I hormoni derali. 

Ja se nadam da se to psiha s razlogom poigrava, I da u biti to I nije stvar psihe vec trudnickih hormonalnih promjena pa da ti se napokon osmjehne plus :))) 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI