Curke moje, ja sada od doktora! Cervix mi je skračen, postoji opasnost od otvaranja, a tek sam u 25 tt! Sutra idem vaditi briseve pa čemo vidjeti što dalje! Izvan sebe sam!
Tena drago mi je da nije tako strašno kao što i dr kaže, a što se tiče novčića vjerujem da ti je teško i da si na mukama, ali isto tako sam sigurna da ćeš zajedno s dragim nešto smisliti buduci da je u pitanju tvoje zdravlje što brži oporavak kako bi mogli krenuti dalje s planiranjem trudnoce i dolaska do malene mrvice .

Ja to mogu, ja to hoću....
Arria sretno, nadam se da će sve biti u redu, samo hrabro

NMareN, zaista si divna osoba! Hvala ti na lijepim riječima! Vjerujem da će biti sve ok i bolje od toga! Ali po ovome što mi ginička kaže, mi ne bi smjeli nikako raditi na bebi do 6.mjeseca!!! Jer kao do slj.PAPA-testa koji mogu raditi tek u 6.mj trebam konzumirati seks samo i isključivo s kondomom!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Arria ne brini, ne mora to ništa značiti, moja rodica je imala skraćen cerviks od početka i ništa se značajno nije dogodilo do kraja (nije ni dana mirovala). Ja sam mirovala od 26. tjedna zbog kontrakcija, u 32. tjednu bila otvorena 2 prsta, rodila dva dana iza termina i to jedva jer se nisam otvarala dalje od 3 prsta. Ti samo miruj, slušaj doktora i sve će biti dobro. Držim fige za uredne nalaze do kraja
Tena drago mi je da je tako i da te doktor malo smirio, nadam se da će sljedeći papa biti skroz uredan, a dotad malo zdrave prehrane, sad je idealno vrijeme za sve namirnice koje podižu imunitet
Breskvica imali novosti?
dulcinela hvala ti na neiscrpnim lijepim željama
AlmS kako si, jesi se iskafenisala jučer? Vjerujem da su ti dani ko godine, mislim na tebe
Babygirl i mama2 ima i išta novog kod vas?
Tonina držim fige za ovaj ciklus!!! i meni ti je ovulacija zadnja 3 ciklusa na 16 dc otkad ju pratim bazalnom i trakicama, vjerojatno je uvijek i bila, jer mi je i termin za sina bio dva dana kasnije
Meni danas 6dc, M završila ovaj put čak 2 dana ranije, sad mi se povlači dosadno smeđkarenje. U petak sam zakazana u doktora, jedva čekam...
<3 2/2013 <3
Da se ne kaze da se nisam javila
Od M ni M.... simptomi na minimumu.... prakticki ih ni ne pratim jer ocito da ili lazem sama sebi ili umisljam
Drage moje... uzivam na suncu, dopodne malo radim za firmu... okupirala sam se totalno.
Zavikend bili u Kunjevcima na Uzgojnoj, sutra putujem za Vinkovce pa Čepin...
Pratim vas sve... mislim na vas
Puno vam saljem

Pozdrav cure
dulcinela jučer sam uživala na suncu kao mačka,ali nije potrajalo
tonina nema M još,a ne očekujem je još do kraja mjeseca jer me sise bole i do 2tj prije
Tena samo hrabro, uspjeti ćeš ti i ozdraviti i imati bebicu jako brzo
sve ostale curke mislim i na vas puno
mene baš PMS uhvatio ono totalka, bolje da me se klone jer sam luda hahaha a još mi i njegova mama dođe i odmah mi se plače jer kad nisam za društvo jednostavno nisam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tena ovdje smo sve da bi jedna drugoj dale podršku,kad padne da je podignemo,kad je sretna da se veselimo snjom,kad je tužna da tugujemo snjom ali i da je oraspoložimo. Sve su mi cure jednako drage,za sve navijam, ali mislim da se nijedna neće naljutiti ako kažem da si mi ti Tena ipak najviše pri srcu, nadam se da sve shvacaju zašto je to tako.
Što se tiće pape mene je moj dr narucio krajem srpnja,i kao tek u kolovozu možemo početi raditi na bebici,i isto mi je rekao s kondomom,pitala sam ga dal to moramo koristiti radi infekcija ili zaštite od trudnoće,reko je ovo drugo,tako da sam mu rekla da cemo radije prakticirati zaštitu prekinutog snošaja nego trpiti ovu ludu gumicu. Krajem tjedna vadim betu i ponovno idem njemu pa ću ga pitati dal slučajno mi može papu raditi odmah tako da s planiranjem trudnoće krenemo u 6mj (to je 4mj od zahvata),jer kolovoz mi je jaaako daleko. Nadam se da će pristati,vidjet ćemo.
Tena ovdje smo sve da bi jedna drugoj dale podršku,kad padne da je podignemo,kad je sretna da se veselimo snjom,kad je tužna da tugujemo snjom ali i da je oraspoložimo. Sve su mi cure jednako drage,za sve navijam, ali mislim da se nijedna neće naljutiti ako kažem da si mi ti Tena ipak najviše pri srcu, nadam se da sve shvacaju zašto je to tako.
Što se tiće pape mene je moj dr narucio krajem srpnja,i kao tek u kolovozu možemo početi raditi na bebici,i isto mi je rekao s kondomom,pitala sam ga dal to moramo koristiti radi infekcija ili zaštite od trudnoće,reko je ovo drugo,tako da sam mu rekla da cemo radije prakticirati zaštitu prekinutog snošaja nego trpiti ovu ludu gumicu. Krajem tjedna vadim betu i ponovno idem njemu pa ću ga pitati dal slučajno mi može papu raditi odmah tako da s planiranjem trudnoće krenemo u 6mj (to je 4mj od zahvata),jer kolovoz mi je jaaako daleko. Nadam se da će pristati,vidjet ćemo.
Srce sti. Sve cure ovdje su divne ali mi smo nekako u isto vrijeme prošle sličan gubitak.. No dobro, da te pitam...kada ti ja rađen zadnji PAPA test?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja se moram požaliti na jako neugodne bolove jajnika i nažalost doktori više ne znaju kaj bi mi rekli...pijem brufene, kafetine, rapidole, neurofene..i tako...
Tena i mene boli u predjelu jajnika,tj. probada, stim da nije učestala bol nego se javlja na mahove i traje po par sekundi do minute i tako par puta u toku dana,evo danas je bilo baš neugodno i strašna bol ali sva sreća brzo prođe tako da ne pijem tablete. Kažu mi da mi se maternica stišće (vraća u prvobitni položaj) pa da zato boli i osjećam grčeve.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji