Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    23. Ožujak 2015. 17:46

Kod mene nema M, ali mislim da će do večeri/jutra stići, grudi su mi osjetljive i natekla. Kao da gore. Ali probada me  kao da ću dobiti. I imam mliječno bijeli iscjedak. Inače zadnjih par ciklusa mi dan dva ranije najprije krene roza iscjedak, pa smeđi pa onda tek dobijem, A ja sam još na bijelom. Danas sam baš umorna. Ali mislim da nije u pitanju T nego stiže M... Opet.
    AlmS ajde razbij ovu monotoniju i daj nam motivacije za dalje! :)
    Vibram svima za plusiće!

dulcinela
    23. Ožujak 2015. 17:54

almS, imas stvarno obecavajuce simptome, samo  
    se opusti koliko mozes i za 4 dana cemo saznati. Sjecas li se lidije87, ona je uspjela u 7.ciklusu pokusavanja i isto joj je temp bila oko 37, a zadnjih nekoliko dana prije neocekivane M, pala joj je na nekih 36.7 i tako ostala. Bas se toga dobro sjecam, jer kad god mi pocne padati temp, zbog tog slucaja se uvijek do kraja nadam. Sretno draga, od  ti zelim plus na testu. Uz tebe smo!
    StellaMaris, kuzim da ne mozemo nikako biti skroz opustene, to je uvijek u glavi. Mislila sam da je dobro nekad malo prestat sve brojati i mjeriti, zbog glave i psihe. Ti si sljedeca poslije almS, nadam se plusu kod tebe sto prije, jako mi se svidja tvoja pozitiva, a istovremeno racionalnost u svemu. Sretno do neba!
    Ne znam sto da ti kazem za sebe, ovaj ciklus opet drugaciji. Izgleda da je O danas, na 10dc. Jos cekam za koji dan da potvrdi rast temp, ali jucer vodenasta sluz i skoro izjednacene crte na lh testu na vecer, a danas nakon duuugo vremena bjelanjak, ovulacijska bol u lijevom jajniku, znacajno niska temp i popodne puno svjetlija crtica na testu...Izgleda da je danas O, ne znam ni sama. Nastavljam testirati s lh trakicama.

dulcinela
    23. Ožujak 2015. 17:59

Baby girl, slazem se sa Stellom, dobro zvuce ti tvoji simptomi i samo se nadaj, nemamo sto drugo nego svaki mjesec se nadati i nadati. 
    Pepita, lijep pozdrav i tebi, kazes, uzivancija na stotu i ocekivanje M.
    mama2, jelena, i dalje drzim fige, sretno cure.

baby♡girl
    23. Ožujak 2015. 20:54

Dulcinela nekako mi se čini da je ipak PMS. Kupila sam test danas, da bude spreman za petak. Ali sve mi se čini da ću dobiti sutra. Dan prije M sam uvijek nervozna, tako da mislim da je danas bio taj dan. Nema veze. Nadala sam se plusu, muž mi uskoro ide raditi na teren, tako da sljedećih nekoliko mjeseci nećemo moći pokriti plodne dane. Glupa neka sudbina. 😯 Možda još uspijemo pokriti sljedeći mjesec, ali kako smo to tek saznali, vrlo vjerovatno će ga ranije zvati. 
    AlmS nadam se da ove tvoje bradavice šalju poruku da si T, samo još nisi dešifrirala😆 Od sveg srca ti želim plus velik kao neboder. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

tonina28
    23. Ožujak 2015. 23:00

Jao cure kolko postica
    Prvo sara cestitke na trudnoci.
    Pepita  jesi ti napkon dobila?
    Cure ostale drzim fige da m ne stigne i da su svi navedeni simptomi pristutni s pravim razlogom!

Ja sam danas bila na uzvu.
    Uglavnom kaze da ce mi O biti za 4,5dana i da je sve ok.
    Idem opet na briseve u cetvrtak da vidimo jel sve ok na tom polju.

Na pregledu nije vidio nikakve naznake upale tako da sam po tom pitanju bez brige.

Znaci ovulacija mi pada na 17,18 dc a ja uvjerena da mi je 14,15 i nakon toga smo uvijek nekako zanemarivali te dane..
    Ocito greska.
    Zato cemo sada biti jako vrijedni ☺
    Narucila sam i lh trakice preko neta. Sutra bi trebale stici. Sigurno je sigurno.
    Sada kada smo pokrili sve kuteve mozda nam ovaj mjesec bude dobitan.
    Drzite fige cure.
    Pusa svima.

baby♡girl
    24. Ožujak 2015. 08:17

Tonina nadam se da će ti ovaj ciklus donjeti sreću i dvije crtice na testu 😊😊
    AlmS ima li novih simptoma, kakva je temperatura? 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tena9
    24. Ožujak 2015. 09:29

hej. hej..evo  bila sam  i veli dr.butorac da nije tako strašno, nije zahvačeno veliko područje i dao mi je dvoje vaginaleta, jedne na recept jedne privatno i moram ih naručiti u njemačkoj -.- uz to mi je savjetovan betaglukan koji košta 500kn pa bože moj nemam ja te novcee :(

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Arria
    24. Ožujak 2015. 12:31

Curke moje, ja sada od doktora! Cervix mi je skračen, postoji opasnost od otvaranja, a tek sam u 25 tt! Sutra idem vaditi briseve pa čemo vidjeti što dalje! Izvan sebe sam!

NMareN
    24. Ožujak 2015. 12:33

Tena drago mi je da nije tako strašno kao što i dr kaže, a što se tiče novčića vjerujem da ti je teško i da si na mukama, ali isto tako sam sigurna da ćeš zajedno s dragim nešto smisliti buduci da je u pitanju tvoje zdravlje što brži oporavak kako bi mogli krenuti dalje s planiranjem trudnoce i dolaska do malene mrvice .

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    24. Ožujak 2015. 12:34

Arria sretno, nadam se da će sve biti u redu, samo hrabro

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.