Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    23. Ožujak 2015. 09:34

Jutro cure, dan je počeo , neka nam tako ostane i idućih dana,mjeseci,  izvana i u nama.
    Veliki palčevi trudilicama koje su u iščekivanju plusica .
    Tena kako si ti? Jesi dobro?

Ja to mogu, ja to hoću....

baby♡girl
    23. Ožujak 2015. 10:12

Dobro jutro cure 😊
    AlmS šaljem kamion vibrica da je to to 😁😁😁😘😘😘
    I ja sam prije par dana primjetila nešto vodeno iz bradavice, a na drugoj su mi izašle one Montgomeryjeve žlijezde, ali nisam tomu pridavala neku veliku pažnju. Poslije dojenja mi se grudi nisu vratile na prvobitno stanje, tako da se tim promjenama uopće ne zamaram. Imam par simptoma, da ne lažem više i sebe i vas hehe. Ali bojim se neuspjeha i da opet budu umišljeni simptomi. Mokrim malo ćešće, mokraća mi nije baš svijetla i bistra, a nisam bolesna. Jutros me nešto zabolilo, lagano skroz. Oni česti grčevi su prestali. Kihanje i curenje iz nosa pretjerano. Nisam alergičar, a i nisam primjetila da više kišem kad sam vani pa da bi mogla posumnjati na alergiju. Iscjedak i dalje imam u ogromnim količinama, inače pred mengu malo presušim, a odnosi su neugodniji, dok sad totalna suprotnost. I jučer sam imala neki blijedožuti iscjedak. Papa mi je bila odlična, a i ništa me ne svrbi/peče. Spavam malo duže i pfimjetim da sam malo više umornija tokom dana. Raspisala sam se. Opet. Ja i moji romani. 😂😂 
    puse svima 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    23. Ožujak 2015. 10:41

Jutro svima 
    I kod nas opet sunčano ali nećemo vani jer mi se čini da dosta puše pa da ne riskiramo prehladu, a još nismo zaliječili ni prethodnu do kraja.
    NMareN Tena nadam se da će vam ovo proljeće donijeti samo radost i da ćete uspjeti ostaviti groznu zimu iza sebe 
    Babygirl meni se čini da bi samo ja mogla dobiti ječmenac jer ti simptomi koje opisuješ su uistinu izražajni, nadam se da se ovaj put psiha ne igra s tvojim živcima i da ćeš nam kroz koji dan objaviti sretnu vijest 
    AlmS kako si? Ne mogu ni zamisliti koja ti je sad zbrka u glavi jer se napokon nešto događa i sve je novo i obećavajuće...i ja sam uzbuđena zbog tebe. Kad si odlučila raditi test?
    Ducinela ne mogu reći da idem skroz opušteno, ne znam koliko je to moguće. Sad samo čekam što će mi doktor reći i savjetovati. A ne smijem više piti čajeve, osobito vrkutu jer mi je izazvala užasne želučane probleme. U kojoj ste vi fazi?

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    23. Ožujak 2015. 11:41

Pozdrav svim curkama
    almS zaista ne znam šta bih ti rekla, po svemu nekako zaista vučeš na taj plusić, i želim ti od srca da je tako..

Meni se od jutra vrti u glavi i spava mi se, i ne da mi se ništa, srećom danas dragi radi lazanje za ručak, ja samo juhu trebam završiti i to je to.. 
    Cijelo vrijeme sjedim na terasi i upijam sunce i ne želim se micati jer mi je fino toplo hehe

Svim čekalicama sretnooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    23. Ožujak 2015. 12:57

Stella  moja draga, dobro sam.. malo napeta, ali i ovdje je danas lijep dan, nakon jucerasnje kise, bas je dobrodosao pa sam obavila neke sitne poslice koji su me cekali vec neko vrijeme i sada cu se naci sa nekim drugaricama na kafi. Jutros mi je temp pala ali je i dalje visoka (36.8) i stomak me boli kao da cu dobiti svaki cas, ali ja se jos nadam. Nemam simptome ko' Babygirl, kojoj zelim plusic kao i samoj sebi, ali necu da prestanem da se nadam. Imamo plan ukoliko M dodje. Mislim da vu s testom sacekati do cetvrtka, kada ocekujem M.  Ni ja od 15dc ne uzimam nista, nit cu uzimati,  cak razmisljam da ni temp me mjerim sljedeci ciklus. Ne zračim bas optimizomom kao proteklih dana ali ne dam se.  Nista nije gotovo dok M ne dodje. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    23. Ožujak 2015. 12:59

Pepita, hvala ti puno, i ja tebi zelim sto skoriju M i eto me kod tebe da  zajedno uzivamo na suncu,  balkon i kafa su idealna kombinacija.  

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• mama@
    23. Ožujak 2015. 15:13

pozdrav drage pricalice tj tipkalice.
    Alms... jos nista nije gotovo dok se svojim ocima ne uvjeris da je gotovo.
    Tako tjesim sama sebe hihihi.... 
    svim curama koje cekaju, ne cekaju, zele , ne zele.... zelim sve ono sto si i same zelite...
    Danasnji dan mi je krenuo jako rano tako da sam u 9 vec bila gotova sa svime... priredila sam si terasu na koju baca Sunce i samo cu odmarati i puniti se pozitivom... Tko zeli neka slobodno navrati :)

LuKi5
    23. Ožujak 2015. 15:35

almS, meni ti svi simptomi tako bacaju na T, drzim fige velike da je to to 

StellaMaris, mogu mislit kolika je ludnica kad ih uhvati ta faza u drugoj godini. Ja se sve nekako nadam da ce tantrumi zaobici u sirokom luku. Nada umire zadnja hehe 

babygirl, meni je bilo mlijeko prestalo nekim mj dana nakon prestanka dojenja, I tik pred operaciju 2 mjeseca nakon prestanka opet krenulo I to samo iz jedne dojke. Bradavice su mi tamnije nego prije trudnoce, a I dalje imam onako kao skorene komadice na bradavicama. Ja se nadam da su ti to hormoni odradili svoje radi T. Vibram za plusic 

Puse drage, nek vam ovo sunce ulije dasak pozitive, I donese puno osmjeha I naravno pluseva 

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    23. Ožujak 2015. 15:56

AlmS još malo pa će četvrtak pa ćeš znati sve. 
    LuKi meni je ovo 5 mjeseci od potpunog prestanka dojenja, s time da sam s prestankom već izgubila mlijeko. Bojim se radovati. Sutra bi trebala dobiti po zadnja dva ciklusa, a u četvrtak po onom zadnjem trećem ciklusu. Ne znam, nekako mislim da M stiže na velika vrata. Bit će kako bude. Hvala na pozitivnim vibricama cure 😘😘😘💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva8
    23. Ožujak 2015. 16:47

ajmee kolko poruka. cure fakat mi je žao ja vas ne stignem tolko pratit! ali vidim da vas ima par sa raznim simptomima, želim vam plusić :)
    Meni je M prosla prije 2 dana,a nadam se da će mi se sada ciklusi izregulirati i da će se pojaviti i idući mjesec. Stvarno me strah da ne ovuliram redovito, a doktorica mi ne zeli raditi nikakve pretrage dok ne prestanem dojit iako sam i prije trudnoce imala neredovite menstruacije.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.