Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    17. Ožujak 2015. 12:42

almS, kakve priče o kvarenju raspoloženja.. tu smo za lijepe i tužne trenutke... što god novi dan donese prihvatimo zajedno i idemo dalje...

snaga uma....

almS
    17. Ožujak 2015. 12:47

Hvala vam cure moje, nemam drugih rijeci osim rijeci zahvale. Vi biste mrvtog covjeka probudile. Sta bude bude, vec imam plan ptrtraga za sljedeći mjesec, ne smijem se predati. Svakako cu nastaviti da mjerim temp i da bodrim sve vas. Ljubim vas puno, najvise.. ili sto moja draga Stella kaze tanti baciii/ abbracci

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 12:57

iva8 dobrodošla, nažalost svojim iskustvom ti ne mogu pomoći jer nemam još djece, ali moja mama je mog brata i sestru dojila sve dok ne bi otišla u rodilište, i kad bi se vratila, nastavili bi još par puta i kad su vidjeli da je drugačije prestali su sami jer im nije bilo fino

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 12:58

almS zato smo i tu da budemo jedna uz drugu i kad je sunce i kad je kiša zar ne 

🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    17. Ožujak 2015. 13:50

Pitanje moje dame, da li mislite da mi se može išta loše dogoditi ako krenenm mjesec dana ranije raditi bebicu a dok.mi je rekla da pričekamo treću mengu da prođe? 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• mama@
    17. Ožujak 2015. 14:21

Ja bih se slozila sa iva8 i pricekala jos malo.
    Tesko je cekati ali to smo vec dobro naucile, zar ne 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 14:23

Tena ja se ne razumijem baš u to, znam da sam ti gore dala do znanja da ako se dobro osjećaš da krenete,ali sad baš razmišljam o tome, i ja bih pričekala ipak tih mjesec dana ma brzo će ti to proći

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.