Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja777
    17. Ožujak 2015. 09:41

ma samo da vi dobijete plusiće i ja sretna zbog vas..

StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 09:43

Jutro svima redom   još malo i eto nam kalendarskog proljeća koje će, nadam se, donijeti kišu ali samo u obliku crtica i pluseva 

BabyGirl u mene se ama baš ništa ne događa, danas 11dpo, sve upućuje da M stiže uskoro, temperatura lagano pala, ali i dalje je iznad crte. Po FF kalendaru bi trebala već sutra raditi test, ali mislim da ću pričekati 19-20.3. ako M ne krene
    Jelena baš si to lijepo  rekla za Tenu 
    Luki hvala ti draga  
    mama2 kad radiš drugi test?

<3 2/2013 <3

NMareN
    17. Ožujak 2015. 09:47

Maja777 iskrene cestitke.
    BabyGirl lagani grcevi a nema menge? Da draga to je to,mislim da imas veeeliki plusic.
    StellaMaris drzim ti palceve do sunca i natrag .
    Tena osjecam se bolje,nakon 16-ak dana zavrsilo mi krvarenje koje je je bilo onakoo oskudno i cekam svoju prvu mengicu , nemogu vam opisati koliko joj se veselim. Pao je i prvi hopa cupa , jao curke moje ovaj kondom nas je ubio,ta guma,cudo jedno,al smo se nasmijali sami sebi,bili smo ko klinci neki u prvom pokusaju,hahaha.
    Vibram pozitivni za plusice 

Ja to mogu, ja to hoću....

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 10:06

StellaMaris samo pozitivno, bitno da je temp i dalje iznad crte 
    NMareN grčevi od 5DPO, zbilja lagani, ali učestali. Hvala na vibricamaaa. Nadam se da si bolje, a uskoro ćete kondome bacit u smeće i krenut u pravu akciju 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• mama@
    17. Ožujak 2015. 10:08

Stella testic sam planirala napraviti za vikend u slucaju da se ne pojavi M.
    To bi onda bilo 6. ILI 7. dan da bi mi kasnila

StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 10:10

NMareN hahahahaha ni nama nikad nije išlo s gumicom 

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 10:15

NMareN zapravo od 6DPO su krenuli grčevi. O sam primjetila na 15DC, i ako ću računati po njoj, čekam još 7 dana. Kad u aplikaciju unesem najduži ciklus, pokazuje da je O na 17DC, ali sigurna sam da nije bila, jer je bjelanjak bio na 15DC. Nekako i ovaj osjećaj prehlade, a nisam prehlađena ulijeva neku nadu. Nadam se da je to to 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 10:21

mama2 navijam za vikend plusić za tebe i BabyGirl, onda slijedi AlmS pa jelena, pepita, dulcinela i kookoo, i dita je tu negdje. Davno nismo imali pozitivan test, mislim da je prošlo i mjesec dana otkad su nas Lidija i Lela obradovale. Ako sam kog zaboravila nek se prijavi 

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 10:22

StellaMaris sebe si zaboravila 

dillb
    17. Ožujak 2015. 10:22

maja777, čestitam na T 

čitam vas redovno i mislim na vas, svima vam svakodnevno šaljem dobre vibracije i pozitivu. dolazi vaše vrijeme, vrijeme kiše + . samo hrabro, veselo i pozitivno naprijed.  

šaljem ljubac svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.