Jutro svima redom još malo i eto nam kalendarskog proljeća koje će, nadam se, donijeti kišu ali samo u obliku crtica i pluseva
BabyGirl u mene se ama baš ništa ne događa, danas 11dpo, sve upućuje da M stiže uskoro, temperatura lagano pala, ali i dalje je iznad crte. Po FF kalendaru bi trebala već sutra raditi test, ali mislim da ću pričekati 19-20.3. ako M ne krene
Jelena baš si to lijepo rekla za Tenu
Luki hvala ti draga
mama2 kad radiš drugi test?
<3 2/2013 <3
Maja777 iskrene cestitke.
BabyGirl lagani grcevi a nema menge? Da draga to je to,mislim da imas veeeliki plusic.
StellaMaris drzim ti palceve do sunca i natrag .
Tena osjecam se bolje,nakon 16-ak dana zavrsilo mi krvarenje koje je je bilo onakoo oskudno i cekam svoju prvu mengicu , nemogu vam opisati koliko joj se veselim. Pao je i prvi hopa cupa
, jao curke moje ovaj kondom nas je ubio,ta guma,cudo jedno,al smo se nasmijali sami sebi,bili smo ko klinci neki u prvom pokusaju,hahaha.
Vibram pozitivni za plusice
Ja to mogu, ja to hoću....
StellaMaris samo pozitivno, bitno da je temp i dalje iznad crte
NMareN grčevi od 5DPO, zbilja lagani, ali učestali. Hvala na vibricamaaa. Nadam se da si bolje, a uskoro ćete kondome bacit u smeće i krenut u pravu akciju
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Stella testic sam planirala napraviti za vikend u slucaju da se ne pojavi M.
To bi onda bilo 6. ILI 7. dan da bi mi kasnila
NMareN zapravo od 6DPO su krenuli grčevi. O sam primjetila na 15DC, i ako ću računati po njoj, čekam još 7 dana. Kad u aplikaciju unesem najduži ciklus, pokazuje da je O na 17DC, ali sigurna sam da nije bila, jer je bjelanjak bio na 15DC. Nekako i ovaj osjećaj prehlade, a nisam prehlađena ulijeva neku nadu. Nadam se da je to to
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
mama2 navijam za vikend plusić za tebe i BabyGirl, onda slijedi AlmS pa jelena, pepita, dulcinela i kookoo, i dita je tu negdje. Davno nismo imali pozitivan test, mislim da je prošlo i mjesec dana otkad su nas Lidija i Lela obradovale. Ako sam kog zaboravila nek se prijavi
<3 2/2013 <3
StellaMaris sebe si zaboravila
maja777, čestitam na T
čitam vas redovno i mislim na vas, svima vam svakodnevno šaljem dobre vibracije i pozitivu. dolazi vaše vrijeme, vrijeme kiše + . samo hrabro, veselo i pozitivno naprijed.
šaljem ljubac svima
Sortiraj odgovore
Najstariji