Dobrodošle nove cure
Pepita pričekaj do testa. Iako koliko čitam tvoje postove, toliko me šokira ovaj broj 76. A da ipak razmisliš o posjetu ginekologu? Ja sam isto uvijek za prirodno, znaš da sam već pisala da sam odbila kontracepciju zbog cisti, ali kod ovako dugih ciklusa, ipak bih posjetila ginekologa. Ja isto ne volim doktore, osim u trudnoći kad sam jedva čekala preglede :) . Ali ipak, nekako se počinjem brinuti za tebe. Rekla si da ti je sveki dala neku kombinaciju čajeva, koja je trebala potaknuti M, pa još nije došla.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita, kužim te skroz. Ali nekako si mislim možda da odeš, pa nek on tebi kaže poslije pregleda nije to ništa, možeš doma, normalno je da ti kasni, takav je period u godini da kasni... Znam jednu curu, nismo baš prijateljice, više poznanice. Srele smo se nedavno i ona isto nije išla kod doktora pa joj se nešto zakompliciralo, a riješilo bi se da je išla na vrijeme doktoru kad je počela osjećati bolove. Kod nje to nema veze sa ženskim problemima, ali svejedno bi nam svima duša bila mirnija da odeš kod ginekologa.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
iva8 ma nisu ni mojoj mami baš redovite tj točne u dan,ali dolaze u neko normalno vrijeme sad,a moja mama doji bez prestanka već 22god tj otkad je mene rodila ;) sada je mala seka polako prestala pa joj čudno hehe..
a stvar je u tome da se ne brinem uopće, jednostavno imam taj osjećaj koji mi govori da nije ništa strašno (opasno)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
almS, potpisujem sto kazu StellaMaris i baby girl. Moze doci do jednodnevnog pada temp na dan implantacije, a onda se temp opet povisi. Isto tako moze vise puta doci do bjelanjak sluzi tijekom cilklusa. To se bore estrogen, koji daje tu sluz i progesteron, vladar lutealne faze.Hormoni su cudo! Nista se ti jos nemoj brinuti i biti tuzna. Nista nije gotovo!
StellaMaris i baby girl, cekamo vikend i drzimo vam fige! Mislim da je i jelena tu negdje s cekanjem. Sretno cure!
Dobrodosla iva8. Ne znam jos nista o tvome pitanju, ali ovdje imas divne cure od kojih neke vec imaju dijete, sigurno ce znati odgovor.
Tena, pricekaj ipak jos jedan mjesec, zbog oporavka endometrija.
NMareN, jos malo draga i ti ces dobiti i onda jos malo i mozes u akciju.
Pepita,
dillb, jel bio prvi pregled i kako se nosis s mucninama?
Dita0108,kookoo30, jaca… gdje ste cureeee?
Sortiraj odgovore
Najstariji