Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Ožujak 2015. 15:36

Suncica dobro nam dolsa i neka si se odvazila pozdraviti nas 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 15:44

dillb, mama2 test ću ponoviti ako ne dođe za 10-ak dana tamo oko 27.-28. poslušala Stellin savjet jer sam danas trebala početi s tim Evinim kapima,ali zbog simptoma koje sam imala prošli tjedan koji upućuju na O odlučila pričekati da ne bi napravila štetu, šta je sigurno sigurno je

Tena9
    17. Ožujak 2015. 15:58

Pepita

dillb, mama2 test ću ponoviti ako ne dođe za 10-ak dana tamo oko 27.-28. poslušala Stellin savjet jer sam danas trebala početi s tim Evinim kapima,ali zbog simptoma koje sam imala prošli tjedan koji upućuju na O odlučila pričekati da ne bi napravila štetu, šta je sigurno sigurno je

Test je bio poz?? ;) ;) :* :*

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 16:18

Dobrodošle nove cure 
    Pepita pričekaj do testa. Iako koliko čitam tvoje postove, toliko me šokira ovaj broj 76. A da ipak razmisliš o posjetu ginekologu? Ja sam isto uvijek za prirodno, znaš da sam već pisala da sam odbila kontracepciju zbog cisti, ali kod ovako dugih ciklusa, ipak bih posjetila ginekologa. Ja isto ne volim doktore, osim u trudnoći kad sam jedva čekala preglede :) . Ali ipak, nekako se počinjem brinuti za tebe. Rekla si da ti je sveki dala neku kombinaciju čajeva, koja je trebala potaknuti M, pa još nije došla. 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 16:24

baby♡girl

Dobrodošle nove cure Pepita pričekaj do testa. Iako koliko čitam tvoje postove, toliko me šokira ovaj broj 76. A da ipak razmisliš o posjetu ginekologu? Ja sam isto uvijek za prirodno, znaš da sam već pisala da sam odbila kontracepciju zbog cisti, ali kod ovako dugih ciklusa, ipak bih posjetila ginekologa. Ja isto ne volim doktore, osim u trudnoći kad sam jedva čekala preglede :) . Ali ipak, nekako se počinjem brinuti za tebe. Rekla si da ti je sveki dala neku kombinaciju čajeva, koja je trebala potaknuti M, pa još nije došla. 

Razgovarala sam baš s mamom neki dan otvoreno i ona mi je rekla da je i njoj tak bilo da i po tri mjeseca nije imala sve dok mene nije rodila,a sad joj tu i tamo zakasni koji dan.. svaki dan i ja razmišljam o tome hoću neću ići kod doktora i glava me boli od razmišljanja o tome jer na kraju odlučim ne ići,a čaj hmmm nisam ga baš pila kako treba jer sam imala obaveza i nisam bila doma, jedino ujutro,ali dok ga napravim već moram ići,a ne nosim ga sa sobom jer mi se od čajeva stalno piški...

🙏👸👸🙏❤️

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 16:33

Pepita, kužim te skroz. Ali nekako si mislim možda da odeš, pa nek on tebi kaže poslije pregleda nije to ništa, možeš doma, normalno je da ti kasni, takav je period u godini da kasni... Znam jednu curu, nismo baš prijateljice, više poznanice. Srele smo se nedavno i ona isto nije išla kod doktora pa joj se nešto zakompliciralo, a riješilo bi se da je išla na vrijeme doktoru kad je počela osjećati bolove. Kod nje to nema veze sa ženskim problemima, ali svejedno bi nam svima duša bila mirnija da odeš kod ginekologa. 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 16:41

baby♡girl

Pepita, kužim te skroz. Ali nekako si mislim možda da odeš, pa nek on tebi kaže poslije pregleda nije to ništa, možeš doma, normalno je da ti kasni, takav je period u godini da kasni… Znam jednu curu, nismo baš prijateljice, više poznanice. Srele smo se nedavno i ona isto nije išla kod doktora pa joj se nešto zakompliciralo, a riješilo bi se da je išla na vrijeme doktoru kad je počela osjećati bolove. Kod nje to nema veze sa ženskim problemima, ali svejedno bi nam svima duša bila mirnija da odeš kod ginekologa. 

da se ne osjećam dobro i da mi je nešto čudno sigurno bih otišla, ijepo je što brineš  
    kod mene su sise 100% znak da M stiže zato se ne brinem jer se napokon pokrenulo sve, a kasni zašto, možda i zbog klime, živim tu 8mj i svaka promjena šok za tijelo, navikla sam na drugačiju klimu tokom ovog perioda, plus bila dugo na dva različita antibiotika.. ma dovest ću ja to u red... 

🙏👸👸🙏❤️

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI