iva8 hehehe baš, a i nije stiglo prestat kad bi otprilike svake 3god došla nova beba, a i sada će seka evo u 11mj 5god i ima jo mlijeka hehe
LuKi ma nema na čemu vrkuta ti može poništi djelovanje tih tableta
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Joj cure ja sam pravi padobranac, moj post nema nikakve veze sa ovim o cemu ste pisale prethodnih stranica ali sam sigurna da mi neka od vas može pomoci savjetom. Posto sam danas prvi put u posljednjih 6 mjeseci primjerila plodnu rastezljivu sluz, a i stomak me bolio kao da cu dobiti svaki trenutak, kada sam dosla kuci s posla, popiškim se na jednu lh trakicu (imam ih dosta) i pozitivna je! Ja sam se testirala od 7-19 dana ciklusa svaki dan, nekad cak i 2x i samo sam jednom vidjela pozitivnu trakicu (18dc) i to su linije bile jednake boje. Kod ove danasnje trakice je testna jaca od kontrolne linije!Jel moguce da imam O 25.dan ciklusa i 8 dana prije predvidjene M??
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almS ovo ti je 100% O , nema šta biti uhvatila si pik
🙏👸👸🙏❤️
cure, ja vam se divim, kroz sto vi sve prolazite da zatrudnite!
a ja sam se cudila sto mi je trebalo ''toliko dugo'' da ostanem trudna prvi put, a nismo nista ni radili, osim glavnog posla..
stvarno vam zelim svu srecu...
jel pije neka od vas kapsule Yama?? navodno one povecavaju plodnost o.O
AlmS kažeš i 18DC i 25DC pozitivna trakica? Da nije možda lh trakica očitala T??? Meni je O odavno prošla, a isto sam danas opet primjetila bjelanjak iscjedak. Evo ja ću se potajno nadati da je i ono smanjenje temp i današnja trakica znak da je implantacija u tijeku 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS ti si čudo brzo zovi mužića i na posao. Nemoš vjerovat ali to bi trebalo biti to
<3 2/2013 <3
Bokić svima! Ovo mi je prva poruka, ali čitam sve vaše i mislim si nekako da bude mi lakše ako se uključim... Mi radimo oko godinu i pol, suprug ima loš spermiogram, a ja trombofiliju i nekoliko kemijsko-bioloških spontanih iza sebe. Pijem Dufaston i od prošlog ciklusa Klomifen. Ciklusi su mi jako točni i obično imam ovulaciju, prošli mjesec sam imala 4 folikula na lijevom jajniku. Nisam dugo u ovome i puno stvari mi je nepoznato, pa eto, ako tko ima za mene kakav savjet, bilo bi mi jako drago. Teško je ovo proživljavati i vjerujem da sve ovdje jako dobro znate kako mi je. Trenutno sam na 29. danu ciklusa, moram raditi testove od 25. zbog trombofijile kako bih odmah počela s heparinskom terapijom, ali za sad sve negativno. Ispričavam se ako je post predugačak, samo sam se htjela predstaviti i poželjeti svima ovdje plusiće i zdrave bebače... :)
Ivan ili Eva <3
almS, to je ziher ovulacija! Nemoj se cuditi sto je kasno! Samo u akciju, sve se poklapa!!! Sretno!!!
LuKi, tocno kaze Pepita, ne smijes vrkutu s nikakvom hormonskom terapijom zajedno.Ona, izmedju ostalog potice razvoj progesterona. Zaboravih da pijes kontracepcijske zbog svojih problema...
Ivan ili Eva dobrodošla, i nadam se da ćeš jako brzo ostvariti svoj cilj.. ne mogu ti pomoći jer nemam iskustva, ali nadam se da ćeš naći neke odgovore ovdje od drugih cura. Sretnooo
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji