Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    17. Ožujak 2015. 14:26

Cijenim vaše mišljenje, i dragi je isto da se strpimo još tih, kak on veli, kratkih mjesec dana...ahh..onda bumo...ugl, hvala vam puno! 
    Hvala vam i na razumjevanju, i da zaista je najgore čekati ali mama2 tu si u pravu, to smo naučile 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

iva8
    17. Ožujak 2015. 14:40

Draga Tena, brze ce ti proc vrijeme tu sa nama ;)

I posjetila sam tvoj blog, jako lijepo pises :)

• mama@
    17. Ožujak 2015. 15:25

Sta nam je s vesela 
    Nije se javila dali je na kraju dobila M danas ili nije

• Suncica3
    17. Ožujak 2015. 15:34

Drage trudilice,samo sam zeljela da vas pozdravim.Citam vam forum dugo vec,citam i druge ali ovaj je nekako meni "leg'o" .Isto tako dugo se nagovaram da se javim ,da pozdravim,da sto sta priupitam...pa odustanem.Sve me izludjuje,ali nekako mi je ipak lakse kad znam nisam jedina trudilica ,onako iz petinih zila :-))).Bice jednog dana,bice 

• mama@
    17. Ožujak 2015. 15:36

Suncica dobro nam dolsa i neka si se odvazila pozdraviti nas 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 15:44

dillb, mama2 test ću ponoviti ako ne dođe za 10-ak dana tamo oko 27.-28. poslušala Stellin savjet jer sam danas trebala početi s tim Evinim kapima,ali zbog simptoma koje sam imala prošli tjedan koji upućuju na O odlučila pričekati da ne bi napravila štetu, šta je sigurno sigurno je

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.