StellaMaris, BabyGirl …
Tena, tvoja pozitivna energija je zaslužila da te izdvojim...
Curke
snaga uma....
StellaMaris, nadam se da je roskasto ipak znak impl. krvarenja I da je dobitni ciklus bio...Joj ja ne znam koliko se u Zadru ceka u bolnici, ali I ovih 2 mjeseca mi se cini ko vjecnost, vjerujem da je u Zadru onda I dulje
dulcinela, bas sam uguglala to I cini mi se da bi mogla biti ta ranica. Nasla sam da se zna stvoriti I s porodom, I da nije nis opasno nego je samo podloznije upalama.
Trudilice, evo vam pozitivne vibrice +++++++++
14.06.2014. L ♥
najteže je čekati i čekati,,,a u glavi ti se roje misli s kojima moraš svaki dan preživjeti...
mama2 nemogu ti opisati koliko sam ti pozitive poslala jer imam onaj neki filling za tebe...
samo opušteno svima koje žele malu bebicu...znam da je teško...prošla sam to...meni je valentinovo donjelo najljepši poklon ikada...
kad se opustite i mislite pozitivno sve želje će vam se ostvariti...
maja777 tvoju vibru osjetim na daleko.. i jako mi je drago zbog toga.. zelim vjerovati da si upravu, bas zelim... puno ti hvala
jelena, hvala ti! Uživo sam još i gora...hehehe...jedva čekam peti mjesec, tj.već četvrti da odbrojavam do poz.testaaaaa
NMareN, kakooo sii???? Je li ti lakše uz ove sunčanije dane?
StellaMaris, čekamo plusek?
Pepita, kako si ti? U kojoj si fazi?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Stella tako je, jedan dan manje
i dalje imam lagane grčeve. Kako je kod tebe?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
moj dragi je totalni pozitivac i prenio je tu pozitivu na mene...a ja je širim vama...
baš bi bilo super da sve imate plusiće...puno bebaaa na jesen i zimu....barem ću imati skime šetati...
Sortiraj odgovore
Najstariji