Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 10:21

mama2 navijam za vikend plusić za tebe i BabyGirl, onda slijedi AlmS pa jelena, pepita, dulcinela i kookoo, i dita je tu negdje. Davno nismo imali pozitivan test, mislim da je prošlo i mjesec dana otkad su nas Lidija i Lela obradovale. Ako sam kog zaboravila nek se prijavi 

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 10:22

StellaMaris sebe si zaboravila 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dillb
    17. Ožujak 2015. 10:22

maja777, čestitam na T 

čitam vas redovno i mislim na vas, svima vam svakodnevno šaljem dobre vibracije i pozitivu. dolazi vaše vrijeme, vrijeme kiše + . samo hrabro, veselo i pozitivno naprijed.  

šaljem ljubac svima

maja777
    17. Ožujak 2015. 10:25

dillb

maja777, čestitam na T 

čitam vas redovno i mislim na vas, svima vam svakodnevno šaljem dobre vibracije i pozitivu. dolazi vaše vrijeme, vrijeme kiše + . samo hrabro, veselo i pozitivno naprijed.  

šaljem ljubac svima

hvalaaa..

i ja vam šaljem puse...

• mama@
    17. Ožujak 2015. 10:55

Drage moje prijavljujem da sam procurila

• mama@
    17. Ožujak 2015. 10:56

Ali na nos    

jelena21

mama2

Ali na nos 

jesi zločesta....

snaga uma....

jelena21

mama2 - ...

snaga uma....

• mama@
    17. Ožujak 2015. 11:09

Malo da vas trgnem hahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI