Tena dobro sam, koliko mogu biti s obzirom da još čekam M i da mi je već 76dan ciklusa, trebala sam krenuti s evinim kapima danas ( one potiču i M ),ali su me cure odgovorile jer po simptomima sam prošli tjedan imala O, a i lh trakica jedan dan je testna bila blijeda, a dan poslije još blijeđa tako da ima smisla,a u svakom slučaju još sam na čekanju..
Ma samo vi već sad krenite mislim da nema potrebe za čekanjem,ako si ti spremna onda se nema šta čekati
mama2 već si me prestrašila a znam da si M poslala na put k meni, samo valjda je zapela u prometu hehe.. curenje iz nosa je dobar znak
Mene je jutros uhvatila moja alergija (proljeće je tu ) nisam mogla prestat kihati i nos mi curio jakooo,a sada je prestalo hvala Bogu...hehe
curke okus u ustima mi je kao da sam popila deterdžent neki baš odvratno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja cu izgleda dobiti M puno ranije nego ocekujem! Temp jutros pala za 0,2°
Uz svu pozitivu kojom sam se naoružala ovaj mjesec, ne mogu vam opisati trenutni osjacaj razocarenja i tuge, iako sam znala da ni od ovog mjeseca nema nista. Suzdrzavam se da ne zaplačem samo zato sto sam na poslu i sto mi svako malo neko ulazi u ured! Znam da nam je ovdje parola " da nista nije gotovo dok M ne dodje" ali se zaista zavto ne mogu uhvatiti sada. Izvinite, nadam se da nisam nikome pokvarila raspoloženje!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji