Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Ožujak 2015. 10:55

Drage moje prijavljujem da sam procurila

• mama@
    17. Ožujak 2015. 10:56

Ali na nos    

jelena21
    17. Ožujak 2015. 10:56

mama2 - ...

snaga uma....

• mama@
    17. Ožujak 2015. 11:09

Malo da vas trgnem hahahahaha

StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 11:49

mama mama...baš si neka 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 11:55

Tena dobro sam, koliko mogu biti s obzirom da još čekam M i da mi je već 76dan ciklusa, trebala sam krenuti s evinim kapima danas ( one potiču i M ),ali su me cure odgovorile jer po simptomima sam prošli tjedan imala O, a i lh trakica jedan dan je testna bila blijeda, a dan poslije još blijeđa tako da ima smisla,a u svakom slučaju još sam na čekanju..
    Ma samo vi već sad krenite mislim da nema potrebe za čekanjem,ako si ti spremna onda se nema šta čekati 
    mama2 već si me prestrašila  a znam da si M poslala na put k meni, samo valjda je zapela u prometu hehe.. curenje iz nosa je dobar znak 

Mene je jutros uhvatila moja alergija (proljeće je tu ) nisam mogla prestat kihati i nos mi curio jakooo,a sada je prestalo hvala Bogu...hehe
    curke okus u ustima mi je kao da sam popila deterdžent neki baš odvratno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    17. Ožujak 2015. 11:57

Ja cu izgleda dobiti M puno ranije nego ocekujem! Temp jutros pala za 0,2°
    Uz svu pozitivu kojom sam se naoružala ovaj mjesec,  ne mogu vam opisati trenutni osjacaj razocarenja i tuge, iako sam znala da ni od ovog mjeseca nema nista. Suzdrzavam se da ne zaplačem samo zato sto sam na poslu i sto mi svako malo neko ulazi u ured!  Znam da nam je ovdje parola " da nista nije gotovo dok M ne dodje" ali se zaista zavto ne mogu uhvatiti sada. Izvinite, nadam se da nisam nikome pokvarila raspoloženje!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.