Tena dobro sam, koliko mogu biti s obzirom da još čekam M i da mi je već 76dan ciklusa, trebala sam krenuti s evinim kapima danas ( one potiču i M ),ali su me cure odgovorile jer po simptomima sam prošli tjedan imala O, a i lh trakica jedan dan je testna bila blijeda, a dan poslije još blijeđa tako da ima smisla,a u svakom slučaju još sam na čekanju..
Ma samo vi već sad krenite mislim da nema potrebe za čekanjem,ako si ti spremna onda se nema šta čekati
mama2 već si me prestrašila a znam da si M poslala na put k meni, samo valjda je zapela u prometu hehe.. curenje iz nosa je dobar znak
Mene je jutros uhvatila moja alergija (proljeće je tu ) nisam mogla prestat kihati i nos mi curio jakooo,a sada je prestalo hvala Bogu...hehe
curke okus u ustima mi je kao da sam popila deterdžent neki baš odvratno
Tena dobro sam, koliko mogu biti s obzirom da još čekam M i da mi je već 76dan ciklusa, trebala sam krenuti s evinim kapima danas ( one potiču i M ),ali su me cure odgovorile jer po simptomima sam prošli tjedan imala O, a i lh trakica jedan dan je testna bila blijeda, a dan poslije još blijeđa tako da ima smisla,a u svakom slučaju još sam na čekanju..
Ma samo vi već sad krenite mislim da nema potrebe za čekanjem,ako si ti spremna onda se nema šta čekatimama2 već si me prestrašila
a znam da si M poslala na put k meni, samo valjda je zapela u prometu hehe.. curenje iz nosa je dobar znak
Mene je jutros uhvatila moja alergija (proljeće je tu ) nisam mogla prestat kihati i nos mi curio jakooo,a sada je prestalo hvala Bogu…hehe
jedva čekam da ponoviš test!!!!
Mene je jutros uhvatila moja alergija (proljeće je tu ) nisam mogla prestat kihati i nos mi curio jakooo,a sada je prestalo hvala Bogu…hehe
Kad.planiras piskiti ponovno......

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja cu izgleda dobiti M puno ranije nego ocekujem! Temp jutros pala za 0,2°
Uz svu pozitivu kojom sam se naoružala ovaj mjesec, ne mogu vam opisati trenutni osjacaj razocarenja i tuge, iako sam znala da ni od ovog mjeseca nema nista. Suzdrzavam se da ne zaplačem samo zato sto sam na poslu i sto mi svako malo neko ulazi u ured! Znam da nam je ovdje parola " da nista nije gotovo dok M ne dodje" ali se zaista zavto ne mogu uhvatiti sada. Izvinite, nadam se da nisam nikome pokvarila raspoloženje!
Uz svu pozitivu kojom sam se naoružala ovaj mjesec, ne mogu vam opisati trenutni osjacaj razocarenja i tuge, iako sam znala da ni od ovog mjeseca nema nista. Suzdrzavam se da ne zaplačem samo zato sto sam na poslu i sto mi svako malo neko ulazi u ured! Znam da nam je ovdje parola " da nista nije gotovo dok M ne dodje" ali se zaista zavto ne mogu uhvatiti sada. Izvinite, nadam se da nisam nikome pokvarila raspoloženje!
žao mi je što si tužna, i znam kako je kad ostane ono malo zrno nade pa i ono nestane,i teško je utješiti i naći riječi utjehe,ali biti će plus brzo, znam da već dugo čekaš, samo strpi se još malo, Bog te čuva posebno za jednog malog anđela, a sad mi reci je li ti temp pala na onu početnu ili je viša i dalje od te?
🙏👸👸🙏❤️
Draga, zao mi je, probaj si odagnat misli necim drugim. Pojadaj se nama tu jer uvijek je lakse kada netko saslusa, znaj da nisi sama. Glavu gore, sve smo uz tebe, ocekujemo sunce nakon kise. Drzi se draga, proci ce I ta sva razocaranja dolaska M, zamijeniti ce ih T.

14.06.2014. L ♥
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS koji ti je DPO danas?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita, hvala ti zaista na ovim rijecima. Voljela bih da sam u ovom trenutku pozitivna kao i ti.
Danas mi je 7dpo, kao sto sam pisala jucer imam stalno neki oajecaj vlaznosti dolje i nakon sto sam napisala prethodni post odem u wc, mislim procurila sam pa da trazim ulozak ili da posaljem sekretaricu da mi kupi. Umjesto M zatekla sam iscjedak kao bjelanjak, provudan i rastezljiv. Znaci j..o lud zbunjenog (da oprostite).
Pepita, hvala ti zaista na ovim rijecima. Voljela bih da sam u ovom trenutku pozitivna kao i ti.
Danas mi je 7dpo, kao sto sam pisala jucer imam stalno neki oajecaj vlaznosti dolje i nakon sto sam napisala prethodni post odem u wc, mislim procurila sam pa da trazim ulozak ili da posaljem sekretaricu da mi kupi. Umjesto M zatekla sam iscjedak kao bjelanjak, provudan i rastezljiv. Znaci j..o lud zbunjenog (da oprostite).
ma to su samo riječi, ima dana kada sam i ja i tužna i razočarana,ooo ima ih, ali kada i dođu samu sebe razdrmam i pitam se šta ću dobiti od toga? ništa! znam da je teško biti nasmijan i sretan, u trenucima poput ovoga,ali sjeti se da neko tamo čeka bebu puno duže, nije neka utjeha, ali ja nekako imam osjećaj da nemam pravo biti zato tužna da za sve postoji pravi trenutak.. a šta se tiče iscjetka tu ti ne mogu pomoć jer i mene više puta zbuni...
🙏👸👸🙏❤️
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Pepita moja M je na putu... samo ne znam kad ce stici na odrediste... nije mi bas konkretna bila
Alms draga, meces ovdje nikome pokvariti raspolozenja, samo mozemo mi tebi popraviti... ne posustaj. Vjerujem da si tuzna i da se covjek umori ovoga svega. Ne predaj se za nista. Tvoj plusic tebe vec ceka..... uz tebe smo
Samo ne budi tuzna

Pepita nije najniza koju sam imala dosad ali je ispod crvene horizontalne linije na FF.
almS znam taj osjećaj, bilo šta da kažem suvišno je. Jeli ti temp pala ispod crte ili je još iznad? U biti sutra ćeš sve znati ako se opet podigne. U slučaju implantacije se često dogodi pad temerature i onda opet poraste i to baš bude od 7-12dpo. Meni se prije par dana srušilo nebo na glavu ali jučer nakon vaše podrške i danas sam opet super. Šaljem virtualni un abbracio e un bacio
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji