AlmS koji ti je DPO danas?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita, hvala ti zaista na ovim rijecima. Voljela bih da sam u ovom trenutku pozitivna kao i ti.
Danas mi je 7dpo, kao sto sam pisala jucer imam stalno neki oajecaj vlaznosti dolje i nakon sto sam napisala prethodni post odem u wc, mislim procurila sam pa da trazim ulozak ili da posaljem sekretaricu da mi kupi. Umjesto M zatekla sam iscjedak kao bjelanjak, provudan i rastezljiv. Znaci j..o lud zbunjenog (da oprostite).
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Pepita moja M je na putu... samo ne znam kad ce stici na odrediste... nije mi bas konkretna bila
Alms draga, meces ovdje nikome pokvariti raspolozenja, samo mozemo mi tebi popraviti... ne posustaj. Vjerujem da si tuzna i da se covjek umori ovoga svega. Ne predaj se za nista. Tvoj plusic tebe vec ceka..... uz tebe smo
Samo ne budi tuzna
Pepita nije najniza koju sam imala dosad ali je ispod crvene horizontalne linije na FF.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almS znam taj osjećaj, bilo šta da kažem suvišno je. Jeli ti temp pala ispod crte ili je još iznad? U biti sutra ćeš sve znati ako se opet podigne. U slučaju implantacije se često dogodi pad temerature i onda opet poraste i to baš bude od 7-12dpo. Meni se prije par dana srušilo nebo na glavu ali jučer nakon vaše podrške i danas sam opet super. Šaljem virtualni un abbracio e un bacio
<3 2/2013 <3
AlmS zbog implantacije postoji mogućnost pada temperature. Implantacija se događa od 7 do 12 DPO. Tako da nemoj mi odustajati, mjeri i dalje i ako se sutra poveća seliš nam se na trudnice i poznat mi taj osjećaj vlažnih gaćica, non stop mislim da sam procurila. Samo pozitivno
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage mame i buduce mame,
muž i ja planiramo poceti raditi na drugoj bebi za 4 mjeseca..
Ja trenutno dojim našeg sina koji ima 10 mjeseci i još ne znam hoću li do tada prestati dojiti.
Kakva su vaša iskustva sa trudnoćom za vrijeme dojenja ako ih imate?
Sortiraj odgovore
Najstariji