LuKi, tako sam i ja shvatila da te ranice nisu nista strasno. Mogu se kao spaliti jednim postupkom, pogotovo zenama koke su rodile. Po tvome opisu izgledalo mi je kao da je to to kod tebe. Mozda bi ti caj vrkuta pomogao da ti se to prirodno zalijeci. Ja tada nisam znala za taj caj, ali on steze tkivo i ojacava endometrij, cini mi se da bi bio dobar za to.
Pepita, iva 8 ja imam neredovite M otkad znam za sebe... rodila sam dvoje djece i nista se popravilo nije. Osim dok sam pila Diane35 onda sam u dan znala kada ce doci
Tako da.... zavidim curama.koje znaju.kada im je O i kada slojedi M... za mene to uvijek bude supriseeeee
Ma znate šta, čim mi netko spomene kontracepcijske dobijem osip, meni kaže frendica, pa kao zašto ne bih bar bi mi M bile redovne, ma kakve M, to što izazivaju tablete nisu nikako mjesečnice.. Menstruacija ili mjesečnica je mjesečno krvarenje do kojeg dolazi pod utjecajem žlijezda s unutarnjim lučenjem, pri čemu se sluznica maternice koja je bogata krvnim žilama svaki mjesec priprema za primitak oplođenog jajačca i ako se to dogodi dolazi do trudnoće, u protivnom sluznica "odumire" i izbacuje se krvarenjem. Tako da ja smatram da krvarenje izazvano tim kemikalijama nema apsolutno nikakve veze s pravom menstruacijom jer bez ovulacije nema menstruacije.. ( btw frendica ne zna da radimo na bebi jer bi bilo stalno pitanja jesam li trudna )
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama2 mislim da je i to neredovito puno češće nego redovito :P a kako i neće biti u kakvom stresu se živi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita tvoja mama je zivi dokaz da ti se mlijeko ne moze samo tako prestat proizvodit
dulcinela ja planiram drugo dijete, ali sam u nedoumici zbog dojenja, a pošto imam jos puuno pitanja prikljucila sam vam se :D
kolko vi folne kiseline uzimate? i jel uzimate jos neke druge preparate?
Sortiraj odgovore
Najstariji