Joj Dulcinela, kako te razumzbog . I meni zadnja dva mjeseca bude to nesto mrljavo smedje pred M, ovaj mjesec se jjavilo i za vrijeme O, bas mi se smucilo! Uakoro cemo inmi docekati roskasti iscjedak, sigurna sam!!
Trenutno sam jako ushicena zbog Stelle, imam osjecaj da je to to!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS joj divna si i hvala puno, ali ja uistinu mislim da je uzrok odnos s MM. Taj iscjedak se pojavio samo na papiru kad sam se obrisala iza (sorry ako sam preotvorena).
Ja sam sad usmjerena da se vama više ne pojavljuje nikakav iscjedak u boji, već samo plusić na testu
<3 2/2013 <3
Vesela, zelim ti da sto prije ugledas svoj +. Sve smo mi ovdje iz istog razloga kao i ti. I ja sam vise puta osjetila simptome "T" ali su to zapravo bili PMS. Ne zelim ti ubiti nadu , i sama se svaki mjesec nadam, razocaram i opet nakon M se bacim na posao, ali ako ti M ne kasni, onda vrlo lako mozes da pomijesas simptom T sa PMS.
Pepita draga, i ja sam uz tebe ovdje naucila da budem mnogo strpljivija i opustenija.
O koliko novih stranica i lijepih pozitivnih vibrica, Pepita,StelaMaris,Tena hvala vam na pozitivi,hrabrenju,lijepim riječima. Osjećam se puno bolje zadnjih dana iako još ponekad osjetom manje bolove ali nista strasno. Uskoro ce i moja prva menga a to znaci jedna manje do ostvarenja cilja .
Držim palčeve StelaMaris da imaš + velik kao .

Ja to mogu, ja to hoću....
dulcinela, maja777, alms hvala na potpori i nadanju skupa samnom. ponovit cu test za vikend iako imam sve one prisutne simptome kao i prosli i pretprosli tjedan.. al nada umire zadnja :) vesela.... ne znam sto bih ti rekla. Odmah sam ti na prvi post rekla da si nestrpljiva, sto se jako primjeti, al tako si samo odmazes. I sto kaze pepita tako si budes samo odgodila M. Iskreno ne znam kako s 21 Godinom neznas ove, po meni osnovne stvari kod zena.. ja sam s 21 god imala vec obitelj i dvoje djece... i stvarno sumnjam da ces cekati tih nekoliko dana da setestiras... sorry ako sam bilagr

Layla to je baš divno za čuti, i jako mi je drago što vam dajem inspiraciju za strpljenje i opuštenost tijekom onih dana iščekivanja, ma sva sam se sad razniježila hehe
NmareN
mama2 znaš kako kažu ništa nije gotovo dok se vještica ne pojavi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji