Vesela, zelim ti da sto prije ugledas svoj +. Sve smo mi ovdje iz istog razloga kao i ti. I ja sam vise puta osjetila simptome "T" ali su to zapravo bili PMS. Ne zelim ti ubiti nadu , i sama se svaki mjesec nadam, razocaram i opet nakon M se bacim na posao, ali ako ti M ne kasni, onda vrlo lako mozes da pomijesas simptom T sa PMS.
Pepita draga, i ja sam uz tebe ovdje naucila da budem mnogo strpljivija i opustenija.
O koliko novih stranica i lijepih pozitivnih vibrica, Pepita,StelaMaris,Tena hvala vam na pozitivi,hrabrenju,lijepim riječima. Osjećam se puno bolje zadnjih dana iako još ponekad osjetom manje bolove ali nista strasno. Uskoro ce i moja prva menga a to znaci jedna manje do ostvarenja cilja .
Držim palčeve StelaMaris da imaš + velik kao .
Ja to mogu, ja to hoću....
dulcinela, maja777, alms hvala na potpori i nadanju skupa samnom. ponovit cu test za vikend iako imam sve one prisutne simptome kao i prosli i pretprosli tjedan.. al nada umire zadnja :) vesela.... ne znam sto bih ti rekla. Odmah sam ti na prvi post rekla da si nestrpljiva, sto se jako primjeti, al tako si samo odmazes. I sto kaze pepita tako si budes samo odgodila M. Iskreno ne znam kako s 21 Godinom neznas ove, po meni osnovne stvari kod zena.. ja sam s 21 god imala vec obitelj i dvoje djece... i stvarno sumnjam da ces cekati tih nekoliko dana da setestiras... sorry ako sam bilagr
Layla to je baš divno za čuti, i jako mi je drago što vam dajem inspiraciju za strpljenje i opuštenost tijekom onih dana iščekivanja, ma sva sam se sad razniježila hehe
NmareN
mama2 znaš kako kažu ništa nije gotovo dok se vještica ne pojavi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
gdje nam je dita ma nije nas valjda zaboravila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nadam se i ja da je dita ok
Mama2 dok vjestice nema ima nade, samo nek se ne pojavi
NMareN hvala i tebi na lijepim zeljama. Drago mi je cut da se osjecas bolje. Valjda ce kroz koji dan i ti bolovi skroz nestati
BabyGirl nas dvije odbrojavamo dan manje
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji