Baby girl, jelena i ostale cekalice, sad je bilo nekoliko neuspjesnih testova, bez plusica. Razveselite nas vi uskoro, dugo nitko nije. Drzim fige!
Bebinjo, zao mi je zbog -. Uzivaj u Sibeniku, bit ce plus nadam se uskoro i kod tebe.
Svim curama, starima i novima, sretno s dolaskom proljeca!

dulcinela drago mi je da te tvoja M barem na neki način razveselila kad se već morala pojaviti. Bitno da sve polako sjeda na svoje mjesto i da se lagani disbalans sam povrati. A taj moj svijetlo rozi iscjedak je bio odmah nakon odnosa tako da ja baš nisam sigurna da je implantacijsko, daleko od tog da mi ne bi bilo drago
<3 2/2013 <3
dulcinela lutelna faza ti je stvarno idealna, a mene i dan danas zbunjuje tvoja M,ali nema veze stiže proljeće, a sigurna sam da će nam ono donijeti puno plusića
svoje sam kapi fino spremila i pričekat će još neko vrijeme jer šta je sigurno sigurno je malo mi već teško pada toliko čekanja,ali sve se može kad se hoće
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bravo Pepita…udjeli nam svima malo svog strpljenja
Bravo Pepita…udjeli nam svima malo svog strpljenja
hehehe vrlo rado svaki put kad krenete biti nestrpljive sjetite se moje strpljivosti
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
A nema mi druge nego se strpit tjedan dana pa onda test napravit ako mi u meduvremenu menga ne dode a volila bi da ne dode…
A nema mi druge nego se strpit tjedan dana pa onda test napravit ako mi u meduvremenu menga ne dode a volila bi da ne dode…
Tako je najbolje, sve cure/žene u ovoj grupi to žele, zato smo tu da si budemo podrška... sretno
🙏👸👸🙏❤️
Vesela
Pepita, stvarno se nebrojeno puta sjetim tebe i tvoje strpljivosti. Nevjerojatno si jaka mlada osoba. Dobra odluka za kapi...Vjerujem da se radi o nekoliko dana cekanja.
StellaMaris, to bi bilo divno da ti je bila implantacija. Kad citam o svim iskustvima na forumu, u strucnim clancima itd., uvijek zamisljam da cu, ako vec budem imala implantacijsko krvarenje, imati roskasto i to na 7./8.dan, jer mislim da je to ono pravo. Vec mi je muka od mog smedjeg predmenstrualnog, kad ga vidim, iako postoji mala nada, uvijek se uvjerim da je to smedje ipak pocetak menge. Zato je ovo tvoje rozo nekako vjerojatnije implantacija i po danu pojavljivanja i po duljini trajanja. Drzim veeeelike fige sretnice da ces za nekoliko dana raditi test i da ce biti pozitivan.
Pepita, stvarno se nebrojeno puta sjetim tebe i tvoje strpljivosti. Nevjerojatno si jaka mlada osoba. Dobra odluka za kapi…Vjerujem da se radi o nekoliko dana cekanja.
StellaMaris, to bi bilo divno da ti je bila implantacija. Kad citam o svim iskustvima na forumu, u strucnim clancima itd., uvijek zamisljam da cu, ako vec budem imala implantacijsko krvarenje, imati roskasto i to na 7./8.dan, jer mislim da je to ono pravo. Vec mi je muka od mog smedjeg predmenstrualnog, kad ga vidim, iako postoji mala nada, uvijek se uvjerim da je to smedje ipak pocetak menge. Zato je ovo tvoje rozo nekako vjerojatnije implantacija i po danu pojavljivanja i po duljini trajanja. Drzim veeeelike fige sretnice da ces za nekoliko dana raditi test i da ce biti pozitivan.
drago mi je da tako utječem hehe ma i ja sam sigurna da je tako
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, stvarno se nebrojeno puta sjetim tebe i tvoje strpljivosti. Nevjerojatno si jaka mlada osoba. Dobra odluka za kapi…Vjerujem da se radi o nekoliko dana cekanja.
Izostat će i tvoje smeđkarenje vrlo brzo. Hvala puno dragička na lijepim željama
<3 2/2013 <3

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji