A nema mi druge nego se strpit tjedan dana pa onda test napravit ako mi u meduvremenu menga ne dode a volila bi da ne dode…
Vesela
Pepita, stvarno se nebrojeno puta sjetim tebe i tvoje strpljivosti. Nevjerojatno si jaka mlada osoba. Dobra odluka za kapi...Vjerujem da se radi o nekoliko dana cekanja.
StellaMaris, to bi bilo divno da ti je bila implantacija. Kad citam o svim iskustvima na forumu, u strucnim clancima itd., uvijek zamisljam da cu, ako vec budem imala implantacijsko krvarenje, imati roskasto i to na 7./8.dan, jer mislim da je to ono pravo. Vec mi je muka od mog smedjeg predmenstrualnog, kad ga vidim, iako postoji mala nada, uvijek se uvjerim da je to smedje ipak pocetak menge. Zato je ovo tvoje rozo nekako vjerojatnije implantacija i po danu pojavljivanja i po duljini trajanja. Drzim veeeelike fige sretnice da ces za nekoliko dana raditi test i da ce biti pozitivan.
Joj Dulcinela, kako te razumzbog . I meni zadnja dva mjeseca bude to nesto mrljavo smedje pred M, ovaj mjesec se jjavilo i za vrijeme O, bas mi se smucilo! Uakoro cemo inmi docekati roskasti iscjedak, sigurna sam!!
Trenutno sam jako ushicena zbog Stelle, imam osjecaj da je to to!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS joj divna si i hvala puno, ali ja uistinu mislim da je uzrok odnos s MM. Taj iscjedak se pojavio samo na papiru kad sam se obrisala iza (sorry ako sam preotvorena).
Ja sam sad usmjerena da se vama više ne pojavljuje nikakav iscjedak u boji, već samo plusić na testu
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji