Kako mislite mogu odgodit…
- Znaci sve te simptome koje imam upucuju na trudnocu
-Kako da mi mjere, zar ja po tome ne mogu znat odma jesam li trudna…
Zamolila bi odgovor na sva tri pitanja
Vesela
hahahahahhaaaa.....jesam se nasmijala. Aj nek mi se barem malo dan popravio
Luki super za prvi nalaz. Bit će i drugi ok, često žene ne primjete upale nego kad tek uznapreduju obično uz jake bolove ili neobičan iscjedak. To za cerviks neznam što znači ali ako nije stavila nikakvu napomenu vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće. Jesi li probala proguglat?
I ja papu radim kod privatnika, čekam nalaz 10-15 dana, znam da se tu u bolnici u St-u čeka oko 2 mj.
kikica91 dobrodošla i sretno s nalazom bete, samo nek bude pozitivna
<3 2/2013 <3
Vesela malo pokušaj biti strpljiva, ako ne želiš čekati predugo odi sutra ujutro izvaditi krv da provjeriš kolika ti je beta. Simptomi nisu mjerodavni jer kod nas cura koje radimo na bebi često se svašta događa, ja sam jedan ciklus imala sve simptome i kasnila mi je M, ali nisam bila trudna. Sve se može umisliti. Izvadi betu, to ti je najsigurnije. Nijedna od nas tu nismo vidovite i ne možemo znati da li si ili nisi trudna. Možemo ti samo poželjeti sreću i da beta bude pozitivna. Samo pozitivno 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Vesela nadam se da necu djelovati previse grubo, ali nijedna od nas nema kristalnu kuglu da zna da li si trudna ili ne. Nisam citala druge teme, ne znam o kakvim se simptomima radi, ali nijedan simptom ti nije garancija za T. M mozes odgoditi nervozom, jer ide sve kroz glavu i onda organizam blokira M, jer je sve u psihi. Test iz krve radis tako sto odes u labaratorij (privatno) i uzmu ti krv, te urade test na trudnocu. On je u ranoj trudnoci najpozdaniji. Zelim ti zaista T sto prije, ali pokusaj se malo smiriti i skulirati.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ajme cure, koliko postova!
LuKi, cestitam na dobrom nalazu kod endokrinologa. Sto se tice ove oznake E, nisam sigurna, ali mogla bi biti eritroplakija. Oznacava "ranicu" na cerviksu, kad je tkivo umjesto blijedo ruzicasto plocasto, crveno. To je kao kod mladih cura pod utjecajem hormona. Imala sam taj pojam u ranim 20-ima, na jednom od nalaza. Sretno u izljecenju svih tegoba i nadam se da ces s nama ocekivati i ti drugu trudnocu.
StellaMaris, roskasti iscjedak na 7dpo, hm, idealan opis implantacije! Sretno draga, neka ti bude uspjesan ovaj mjesec! Btw, moja lutealna je ovaj put bila idealnih 14 dana. Kasnila mi je M 4dana, nije inace niti ovako ugruskasta. Zbilja ne znam sta se dogodilo ovaj mjesec. Sto god da je, dalo mi je neki novi polet da moze i meni menga kasniti i da cu i ja raditi testove u slatkom iscekivanju
plusica.
mama2, mislim isto kao maja777 i almS, ima tu jos vremena za pozitivan test. Budi strpljiva i ponovi ga. Sretno!
Nessah i Tonina, zao mi je za ovaj put...bit ce uskoro, sigurna sam.
almS, hvala ti na podrsci. Jos malo cekamo i tvoj i Stellin rezultat za ovaj mjesec. Saljem puse i puno pozitive!
Pepita,samo jos malo se strpi s kapima. Kao sto kazu cure, nakon 72 dana, mozda se isplati samo jos malo pricekati...Sretno do neba!
Baby girl, jelena i ostale cekalice, sad je bilo nekoliko neuspjesnih testova, bez plusica. Razveselite nas vi uskoro, dugo nitko nije. Drzim fige!
Bebinjo, zao mi je zbog -. Uzivaj u Sibeniku, bit ce plus nadam se uskoro i kod tebe.
Svim curama, starima i novima, sretno s dolaskom proljeca!
dulcinela drago mi je da te tvoja M barem na neki način razveselila kad se već morala pojaviti. Bitno da sve polako sjeda na svoje mjesto i da se lagani disbalans sam povrati. A taj moj svijetlo rozi iscjedak je bio odmah nakon odnosa tako da ja baš nisam sigurna da je implantacijsko, daleko od tog da mi ne bi bilo drago
<3 2/2013 <3
dulcinela lutelna faza ti je stvarno idealna, a mene i dan danas zbunjuje tvoja M,ali nema veze stiže proljeće, a sigurna sam da će nam ono donijeti puno plusića
svoje sam kapi fino spremila i pričekat će još neko vrijeme jer šta je sigurno sigurno je malo mi već teško pada toliko čekanja,ali sve se može kad se hoće
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji