Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    16. Ožujak 2015. 17:11

LuKi drago mi je da ti je terapija pogođena, i nadam se da ovo crvenilo nije ništa ozbiljno, ja ti nažalost ne mogu pomoć,ali možda neka bude znala 
    btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mj  ja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna

mama@
    16. Ožujak 2015. 17:23

Pepita

LuKi drago mi je da ti je terapija pogođena, i nadam se da ovo crvenilo nije ništa ozbiljno, ja ti nažalost ne mogu pomoć,ali možda neka bude znala 
    btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mj  ja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna

Kod nas bude za cca 3 tjedna

LuKi5
    16. Ožujak 2015. 17:29

Pepita

Hvala ti draga Ja se isto nadam da je to samo neka upalica, ama bas nikakvih simptoma upale nemam pa mi je zato cudno. Rijesit ce se I to   Ja sam do sad privatno radila papu, prva papa mi je napravljena kod privatnice ali preko uputnice, I oko 2 tj. sam cekala, nisu normalni da 4 mjeseca, sto to salju u svemir na analizu, joj...Bas pretjeruju.

14.06.2014. L ♥

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    16. Ožujak 2015. 17:24

Sve bi mi da ne dobijemo zbog T... ali nas se ne pita mnogo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI