LuKi drago mi je da ti je terapija pogođena, i nadam se da ovo crvenilo nije ništa ozbiljno, ja ti nažalost ne mogu pomoć,ali možda neka bude znala
btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mj ja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna
LuKi drago mi je da ti je terapija pogođena, i nadam se da ovo crvenilo nije ništa ozbiljno, ja ti nažalost ne mogu pomoć,ali možda neka bude znala
btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mjja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna
Kod nas bude za cca 3 tjedna

btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mjja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna
Hvala ti draga Ja se isto nadam da je to samo neka upalica, ama bas nikakvih simptoma upale nemam pa mi je zato cudno. Rijesit ce se I to
Ja sam do sad privatno radila papu, prva papa mi je napravljena kod privatnice ali preko uputnice, I oko 2 tj. sam cekala, nisu normalni da 4 mjeseca, sto to salju u svemir na analizu, joj...Bas pretjeruju.

14.06.2014. L ♥
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji