Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikica91
    16. Ožujak 2015. 16:43

Drage curke meni je danas 40 dana kako kasni.... bila je 05.02... imala sam slontani 03.01 i tad mi je dosla prva menstruacija i sve super..... svi nalazi su u redu i evo tako dugo kasni....proslu srijedu radila navecer test i negativan.... danas sam isla ginicu i rekao je da jos nista ne vidi al da mi je sluznica maternice zadebljana i dao uputnicu da izvadim betu hcg pa cemo vidjet.... dao bog da ni ne dode hihihihi :)

• mama@
    16. Ožujak 2015. 16:46

Kikica drzim ti fige... saljem vibrice.... ma 

Pepita2109
    16. Ožujak 2015. 16:49

kikica91 sretnooooooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Vesela2
    16. Ožujak 2015. 16:53

Evo me… stvarno nisam vise pametna sta radit..

Vesela

• Vesela2
    16. Ožujak 2015. 16:54

A dobila jos nisam…

Vesela

LuKi5
    16. Ožujak 2015. 17:07

Drage, hvala vam na lijepim rijecima. Evo da vam se javim, napokon sam gotova s pregledima, kod endokrinologinje je proslo super, terapija mi je zasad pogodena, za 3 mjeseca opet kontrola, rekla mi je da mi se nikad ne bi dalo zakljuciti na osnovu  izgleda da imam PCOS, jer sam mrsava I nisam dlakava...Sad, pregled kod ginekologinje je prosao ne bas najbolje, imam neko crvenilo blizu maternice, rekla je da ne zna ako je ozbiljno nesto dok ne dodu nalazi pape, za otprilike 2, 5 tj., preventivno mi je dala vaginalete da uzimam 6 dana, imam I neki iscjedak u rodnici, a za cerviks mi pise da je cilindrican s E oko vanjskog usca, a to blage veze ne znam sto je? Zna netko? 
    Pusice vam velike saljem

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    16. Ožujak 2015. 17:11

LuKi drago mi je da ti je terapija pogođena, i nadam se da ovo crvenilo nije ništa ozbiljno, ja ti nažalost ne mogu pomoć,ali možda neka bude znala 
    btw koliko se kod vas čeka nalaz pape?? kod nas 4mj  ja sam šokirana jer u Zagrebu 2 tjedna

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.