Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    16. Ožujak 2015. 13:56

Žao mi je cure kod kojih su se pojavili minusići

Ja to mogu, ja to hoću....

almS
    16. Ožujak 2015. 14:03

Ciao cure,
    ja sam dobro, ruzno je vrijeme pa nisam bas u top formi, a malo me i grlo bolucka ali nista strasno. Danas je po FF 6 dpo, za 9 dana bih po najduzem ciklusu trebala dobiti M, koju svakako ocekujem. Sada imam osjecaj da su mi gacice stalno vlazne, nista drugo, ali smatram da je za bilo kakve simptome jako rano.
    Stella, ja iskreno mislim da taj roskasti iscjedak nema nikakve veze sa nadrazajem rodnice i to mi itakako lici na implementacijsko. Iskreno se nadam i drzim jako stisnute fige da sam upravu.

Babygirl, hvala na pozdravu, i tebi zelim isto sto i Stelli.
    Luki, kako je prosao pregled kod endokrinologa i dok ginekologa? Nadam se da je sve super, malac ti je prekrasan, bas sam se slatko ismijala. Saljem vam oboma veliki ljubac.
    NmareN, nadam se da se da ce sve biti ok.
    Mama2 ponovi test za 2-3 dana ukoliko M ne dodje, imam i ja dobar predosjecaj kao i Maja777.
    Pepita

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    16. Ožujak 2015. 14:15

Tena super 
    NmareN  glavno da je krenulo na bolje, nadam se da ćeš moći i prije krenuti,ako ne nemoj očajavati jer će doći i tvoje vrijeme za plusić 
    almS draga ja ti svejedno držim fige najveće  i nadam se da ćeš brzo ozdraviti  btw i meni su gaćice stalno vlažne

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    16. Ožujak 2015. 14:39

AlmS  hvala draga ali ja imam sve anti-simptome T, osjecam da hormoni padaju. Dolje mi zavladala susa i grudi me prestale boljeti tako da M mogu mozda ocekivati cak sutra-prekosutra. Ali zato se nadam da ces nas ti malo razveseliti, nije bas da se nemas cemu nadati 
    NMareN doc ce i taj 6. misec brzo, mozda ovaj put bude od prve 

<3 2/2013 <3

• mama@
    16. Ožujak 2015. 14:58

Alms, Maja…. svida mi se kako razmisljate...
    Svakako imam jos jednu trakicu i budem ju iskoristila ovaj vikend pa kako mi bude.
    Pozdrav svim  curama koje cekaju.... nesto 

jelena21
    16. Ožujak 2015. 15:01

svima koje su u isčekivanju i koje sumnjaju želim brdo plusića, vama našim dragim bolesnim curkama brzo ozdravljenje...
    draga naša tena, tebe ću posebno izdvojiti.. želim ti svu ovog svijeta!!!!!

snaga uma....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.