AlmS samo da te malo pozdravim.
Stella kakvi su kod tebe simptomi
danas 7DPO, lagani grčevi kao da ću dobiti već drugi dan, iscjedak mliječni, obilan. Malo mi je to čudno. Nema mirisa, tako da ne povezujem sa upalom ili bakterijom. Sinoć išla uspavati moju dušicu u 20h, i zaspala s njom haha. A trebala čekat muža 15 minuta da dođe i da gledamo film. Ali nisam se mogla ustati iz kreveta. Čekat' ću još 10 dana, i ako zakasni 11 dan mislim raditi test. Prije 4 mjeseca ciklus bio 31 dan, pa 27, pa 29. Tako da ću pričekati 31 dan ciklusa. I osjećam se prehlađeno, a nisam prehlađena. Kako si ti?
Pepita slažem se sa Stellom oko uzimanja kapi.
LuKi nadam se da ćeš uskoro napisati da si 100% zdrava i da su problemi riješeni. I od srca se nadam tome. Pusa malom frajeru
Dobrodošlica i novim curama, nadam se da se uskoro sve selimo na drugi pdf.
Dulcinela, KooKoo, jelena, NMareN, anavi
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Stella sad pročitala tvoj veliki komentar, pa i meni na 7 DPO grčevi kao da ću dobiti. A i taj rozi iscjedak što kažeš može biti implantacija. Ali neka, odi ti izvadi sve uputnice i pripremi se na kojekakve preglede, pa kad zakasni menga napravi test, kad te iznenade dvije crtice lijepo naloži vatru sa uputnicama vjeruj mi da iz sveg srca navijam za bebicu kod tebe.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl hvala ti na pozitivnoj vibri, nadam se da si je i za sebe ostavila malo
I meni bude uvijek takav iscjedak nakon O. Sad nema skoro ničeg. S guštom bi naložila tu vatru pa nek sve gori. Ali ne vjerujem da je to bilo implantacijsko, možda prije nadražaj rodnice zbog seksa iako mi se to nije nikad pojavilo to tog puta. Za test je svakako prerano. Ja sam ga mislila raditi 19.3. na dan očekivane M ako se gospođa ne pojavi ranije. Od simptoma, kao što sam ranije napisala, ni S
<3 2/2013 <3
Stella misliš da bolje da pričekam da mi sama dođe pa da onda krenem? Ja sam svakako mislila test napravit prije nego krenem s njima, a ne da mi se čekati želim što prije krenuti..
kod tebe nije dosadno, hmm hoćeš reći da ti kasni ili?? ja se nadam da je onaj rozi iscjedak imao drugačije značenje hehe
NmareN sretnooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
babygirl onda mi nema druge nego i dalje čekati da dođe sama od sebe, a mislila sam te kapi piti da napokon završi ovo sve, 76dan danas i više mi ponestaje snage bila sam dugo strpljiva..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ako ti je O bila prije 4-5 dana kad su te sise krenule boljeti a imala si i scjedak, pa i ona trakica je bila blijeda što može ići u prilog da je O bila malo ranije nego si piškila. Ja bi na tvom mjestu pričekala još 8-10 dana prije nego kreneš s kapima, nemaš što izgubiti s obzirom koliko već čekaš. Ajme...uvijek neko čekanje
Ne kasni mi još, po grafu mi je najduža lutealna 12 dana, znači još dva dana jer mi je sad 10dpo. Ali to ne isključuje da ova neće biti 14 dana što bi bilo odlično. Ali ja sam bila 100% uvjerena da stiže jer mi uvijek tako dan ranije žiga leđa i d. jajnik i preponu. Po noći se intezivira pa sljedeće jutro ili kroz dan obično krene.
<3 2/2013 <3
Dan dame...mi čekamo još jedan mjesec i u ovo vrijeme slj.mjesec se bacamo u akciju ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Beta se smanjila ali još nije na nuli,uglavnom konačno nešto ok i da se sve to privodi kraju. Tena blago vama, mi tek možemo početi negdje u 6.mj ako sam ga dobro shvatila, ovaj tjedan ponovno idem njemu pa ću ga još jednom pitati.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji