Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    16. Ožujak 2015. 09:49

mama2 baš mi je žao, ali bitno da si smirena i opuštena koliko toliko 
    nije ni meni M stigla još, sise bole to mi je najbitnije hehe danas će mi doći moja pošiljka Evinih kapi, pa od sutra ujutro počinjem s terapijom 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    16. Ožujak 2015. 10:32

Pepita sisuljci donose svoje 

StellaMaris
    16. Ožujak 2015. 11:14

mama2 a baš sam se i ja bila ponadala. Al još ništa nije gotovo, toliko bi željela da ti se pokaže plusić napokon, šaljem gomilu vibrica
    Nessah baš mi je žao što je došla, nadam se da ćete u ENG toliko uživati pa da uskoro stiže i beba
    Dulcinea ne bi bilo čudno da je biokemijska, mnogo žena ju ima a da nisu ni svjesne. To bi mogao biti samo pozitivan znak. Koliko ti je ovaj put trajala lutealna?
    bebinjo žao mi je što je jedna crtica. Bit će opet uskoro i druga. Lipo se provedite u Šibeniku
    Luki kako je prošao pregled? I meni je dobro poznato to dekoriranje stana u bejbi stilu 
    Pepita ako se ne varam prije nekoliko si imala moguć plodni iscjedak, možda je stvarno bila ovulacija pa te sad i sise bole (mene sise bole obično od ovulacije, to mi je siguran znak da je bila). Možda onda da ipak pričekaš još 10-tak dana prije uzimanja evinih kapi.
    BabyGirl ima li simptoma?
    AlmS kako si ti?
    Arria nadam se da si sad već bolje

<3 2/2013 <3

NMareN
    16. Ožujak 2015. 11:17

Dan cure, vadila sam bhcg, ovaj put drzite palceve da se vrijednost u odnosu na prosli tjedan smanjila...

Ja to mogu, ja to hoću....

• mama@
    16. Ožujak 2015. 11:18

Stella hvala na vibricam iako mislim da mi treba šleper 
    Jos se nisam predala 

StellaMaris
    16. Ožujak 2015. 11:24

NMareN držim fige da nažalost u tvom slučaju beta pada 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    16. Ožujak 2015. 11:26

Ja vam se nisam javljala par dana jer sam bila u šugavom raspoloženju pa nisam htjela to prenositi na vas, uglavnom prije 3-4 dana osjećaj kao da ću svaki čas dobiti, a to bio 7dpo, ne možete zamisliti moje razočarenje, najgore mi palo to što je bilo izgledno da mi lutealna faza opet neće biti dulja od 8 dana. Nakon toga da stvar bude gora, malo se pomazim s MM (jer kao stiže M pa nećemo neko vrijeme ) kad nakon odnosa rozi iscjedak. Pomislim odmah da je 100% sve gotovo. Temperatura oko 36,6 stalno (granica 36,4). Vidno razočarani on i ja. Dogovorili se da idem raditi hormone i na pregled kad prođe M. Danas 10dpo, M doduše još nema. Tu i tamo osjećam da će uskoro pokucati, sise skoro prestale boljeti. I baš sam ljuta na sebe jer sam toliko zabrijala ovaj put, ali eto brzo me prizemljilo

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.