Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    15. Ožujak 2015. 16:29

mama2 nadam se da se neće ni pojaviti, hajde tebi sutra + , a meni M je li može 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    15. Ožujak 2015. 16:33

Evo ti je  putuje

LuKi5
    15. Ožujak 2015. 18:09

almS, draga, evo ja sam ok, sutra imam redovnu kontrolu kod endokrinologa, morat cu na UZV stitnjace, dugo mi ga nisu radili, iako bi trebali svaku godinu, stede, stede I nakon toga napokon idem na pregled I papa test kod ginekologinje....Malac je hiperaktivko samo takav, vec puze na raketni pogon pa su to borbe s njim, pikirao je cvijece po stanu, vec je iscupao par stabljika iz korijena. Dekorira on po stanu hihihi. Sad ubrzo ce mu biti sistematski :)) Kako si mi ti? Je li ti se jos pojavljivao onaj iscjedak? Saljem veliku pusu

mama2, nadam se da ce tvoja M doputovat cim prije Pepiti, tako da nas obradujes plusom, a Pepiti zavrsi ovo iscekivanje vjestice

14.06.2014. L ♥

• mama@
    15. Ožujak 2015. 21:49

Jos nista od moje M niti simptoma pred nju...
    Danas idem piskiti doslovno svakih 1 sat. Nisam se valjda prehladila. Ujutro cu napraviti test pa cemo vidjeti na cemu sam

mare27
    16. Ožujak 2015. 07:52

mama2??????????????

jelena21
    16. Ožujak 2015. 08:24

jutro curke... nije me bilo od petka pa vas čitam i vidim puno novosti...
    svima koje čekaju puno sreće..... mama2 - good luck.......... +++++++

snaga uma....

maja777
    16. Ožujak 2015. 08:42

ma biti će...bez brige...samo se opusti...

maja777
    16. Ožujak 2015. 09:11

koliko ti kasni M?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.