Dulcinela, draga, ne znam kako sam uspjela preskočiti tvoj post maloprije, jako mi je zao. Ta M moze znaciti i biohrmijsku a i čišćenje organizma.. u svakom slučaju, samo hrabro naprijed, bit ce uskoro +
ljubim te
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dan mi je počeo jako zanimljivo ,nakon sna (koji je bio jako realan) u kojem sam dobila M, probudila sam se s onim osjećajem kao da sam procurila, ajme meni kako sam bila sretna da sam odmah otrčala u wc,aliii ja se skinem kad na gaćicama ništa odnosno nema krvi,bilo je samo bijelih tragova od iscjetka i vlažnoća extra, koja traje i dalje, sise me bole i dalje i stalno ih pipkam da se uvjerim da to nije san i da će M brzo doći
Nessah meni je prošli ciklus bio 63 dana dug, pa sam se nadala da će i ovaj biti najduže 63dana, kad ono guram već 74dan, ali nema veze kraj ovom xxl ciklusu je blizu osjećam a kao što kažeš bitna je samo pozitiva..
bebinjo glavno da je onako kako tebi paše, kao što si rekla biti će plusića
almS hehe dolazi ona meni polako,ali sigurno, eto već sam se naoružala sa ulošcima, jer se pripremam na potop kako si ti?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar vam dan moje dame.
Moje M jos nema tako da ostajem pri tome da ujutro piskim testic. Ne nadam se previse jer sam raznih simptoma imala kroz ovu godinu dana koliko se trudimo.
Svejedno to ne znaci da vi ne trebate drzati fige

mama2 nadam se da se neće ni pojaviti, hajde tebi sutra + , a meni M je li može
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
almS, draga, evo ja sam ok, sutra imam redovnu kontrolu kod endokrinologa, morat cu na UZV stitnjace, dugo mi ga nisu radili, iako bi trebali svaku godinu, stede, stede I nakon toga napokon idem na pregled I papa test kod ginekologinje....Malac je hiperaktivko samo takav, vec puze na raketni pogon pa su to borbe s njim, pikirao je cvijece po stanu, vec je iscupao par stabljika iz korijena. Dekorira on po stanu hihihi. Sad ubrzo ce mu biti sistematski :)) Kako si mi ti? Je li ti se jos pojavljivao onaj iscjedak? Saljem veliku pusu
mama2, nadam se da ce tvoja M doputovat cim prije Pepiti, tako da nas obradujes plusom, a Pepiti zavrsi ovo iscekivanje vjestice

14.06.2014. L ♥
Jos nista od moje M niti simptoma pred nju...
Danas idem piskiti doslovno svakih 1 sat. Nisam se valjda prehladila. Ujutro cu napraviti test pa cemo vidjeti na cemu sam

jutro curke... nije me bilo od petka pa vas čitam i vidim puno novosti...
svima koje čekaju puno sreće..... mama2 - good luck.......... +++++++
snaga uma....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji