Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 22:26

tonina28 onda nemoj raditi test kad već ideš na pregled, vidjet će on šta se dešava..
    u lh testu druga ta crtica može biti vidljiva ako ti je povišen taj hormon, baš sam slučajno naišla na neki članak, ali naravno u slučaju o crtica tamni.. a za slučaj trudnoće pomoću ove trakice ne znam,ali mislim da je svašta moguće..
    Meni je moj dragi preko e-baya naručio 30lh trakica + 10 pregnancy test za neke smiješne pare mislim da je bilo oko 50-ak kn

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    14. Ožujak 2015. 23:07

Bebinjo sretno sutra. Drzim fige  ovako jako.
    Nessah too bad zbog M. Samo neka brzo prode a onda na posao po Engleskoj 

Kupila sam si test u dm-u. S 2 trakice 
    Cekam ponedjeljak strpljeno

almS
    15. Ožujak 2015. 12:46

Ciao drage moje,
    pravo ste se raspisale, pa iako sam sve procitala, nisam sigurna da sam "uhvatila" sva imena..
    kao prvo, dobrodoslica Nessah,  zao mi je zbog M, ali pozitiva prsti iz tebe,  bit ce uskoro + sigurna sam. Uz to Engleska je ocaravajuca, pravo mjesto za " napraviti bebca".
    Bebinjo, znam da si ti u nezavidnoj poziciji,  szoga cu citirati Pepitu i poželjeti ti ono sto i sama sebi zelis. A gospodični koju sam citirala zelim d se M pojavi sto prije. Mama2, drzim fige i nestrpljivo cekam sutra.  Bravo za strpljenje. Tonina, tvoja M je bas neobicna, super je sto ides na ultrazvuk, nakon toga ce ti sve biti jasnije. Luki, kako si ti? Bebac? Saljem vam ogromni poljubac, isto kao i Dil i Mumi. Stella i Babygirl sitno broje do nedolaska M pa i vama saljem puno pozitivnih vibrica i drzim fige,  jako najjače. 
    Arria, zelim ti brzo ozdravljenje. 
    Dita, kako si ti? 
    Ugodna nedjelja svima.. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

bebinjo
    15. Ožujak 2015. 13:24

Evo mene...samo jedna crta se pojavila!! Malo mi je bilo žao ali mi je ipak drago. Ne brinem se...biti će vrijeme za plusiće na testovima. A sad ode iskoristiti ovaj lijepi dan dok sam još doma jer sutra ode u šibenik sa dragim na 10 dana!!

• mama@
    15. Ožujak 2015. 13:27

Bebinjo  i big hug za buduce plusice 

almS
    15. Ožujak 2015. 13:59

Dulcinela, draga,  ne znam kako sam uspjela preskočiti tvoj post maloprije,  jako mi je zao. Ta M moze znaciti i biohrmijsku a i čišćenje organizma.. u svakom slučaju, samo hrabro naprijed, bit ce uskoro +
    ljubim te

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    15. Ožujak 2015. 15:44

Dan mi je počeo jako zanimljivo ,nakon sna (koji je bio jako realan) u kojem sam dobila M, probudila sam se s onim osjećajem kao da sam procurila, ajme meni kako sam bila sretna da sam odmah otrčala u wc,aliii ja se skinem kad na gaćicama ništa odnosno nema krvi,bilo je samo bijelih tragova od iscjetka i vlažnoća extra, koja traje i dalje, sise me bole i dalje i stalno ih pipkam da se uvjerim da to nije san i da će M brzo doći 

Nessah meni je prošli ciklus bio 63 dana dug, pa sam se nadala da će i ovaj biti najduže 63dana, kad ono guram već 74dan, ali nema veze kraj ovom xxl ciklusu je blizu osjećam  a kao što kažeš bitna je samo pozitiva..

bebinjo glavno da je onako kako tebi paše, kao što si rekla biti će plusića 

almS hehe dolazi ona meni polako,ali sigurno, eto već sam se naoružala sa ulošcima, jer se pripremam na potop  kako si ti?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    15. Ožujak 2015. 16:16

Dobar vam dan moje dame. 
    Moje M jos nema tako da ostajem pri tome da ujutro piskim testic. Ne nadam se previse jer sam raznih simptoma imala kroz ovu godinu dana koliko se trudimo.
    Svejedno to ne znaci da vi ne trebate drzati fige 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.