mama2 ma samo ti šalji, šaljite mi sve :P a vi se zasluženo odmorite najmanje 9mj i mislite na mene :)
bolje pričekaj ponedjeljak,jer ako sad kupiš doći ćeš u napast da ga uradiš,bolje test pustiti za najranije kad zakasni jedan dan
mama2 ma samo ti šalji, šaljite mi sve :P a vi se zasluženo odmorite najmanje 9mj i mislite na mene :)
bolje pričekaj ponedjeljak,jer ako sad kupiš doći ćeš u napast da ga uradiš,bolje test pustiti za najranije kad zakasni jedan dan
Sad cuj moju teoriju..... trebala bih ga kupiti danas jer dm ne radi sutra... hahahahahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi, hvala ti na odgovoru! Davno prije, dok jos nisam planirala trudnocu, znala mi je biti menstruacija s ugruscima, ali nije mi bas kasnila. Nisam nicemu tada pridavala vaznost. Ovo mi danas bas izgleda tako, kao pijavice, gusto i dugo 2-3 cm. Oprostite na detaljnom opisu. Ako su neke kromosomske nepravilnosti pri zacecu uzrok, onda neka je tako. Mnoge cure su pisale da je to barem znak da moze doci do zaceca. Znam da zvuci glupo, ali akonje biokemijska, bar se nesto pocelo desavati pa cemo vidjeti kako ce biti dalje. Pit cu sada marulju do ovulacije, da se to dobro ocisti i zbog sluzi za ovaj ciklus.
Pepita, mozda ti stvarno napokon dolazi M. Navijam za to, iako bih jos vise voljela da je kod tebe T.
Arria, nekoliko mojih poznanica koje su sad trudne, prosle su kroz viroze ili prehlade. Isto im je bilo koma, mucile su se po desetak dana pijuci samo caj s medom i limunom jer nista nisu smjele koristiti. Sretno s inhalacijom, zelim ti brzo ozdravljenje.
bolje pričekaj ponedjeljak,jer ako sad kupiš doći ćeš u napast da ga uradiš,bolje test pustiti za najranije kad zakasni jedan danSad cuj moju teoriju….. trebala bih ga kupiti danas jer dm ne radi sutra… hahahahahaha
ali radi u pon kupi ga danas ako uspiješ,ali čekaj do pon ako ne dođe a nadam se da neće
LuKi, hvala ti na odgovoru! Davno prije, dok jos nisam planirala trudnocu, znala mi je biti menstruacija s ugruscima, ali nije mi bas kasnila. Nisam nicemu tada pridavala vaznost. Ovo mi danas bas izgleda tako, kao pijavice, gusto i dugo 2-3 cm. Oprostite na detaljnom opisu.Ako su neke kromosomske nepravilnosti pri zacecu uzrok, onda neka je tako. Mnoge cure su pisale da je to barem znak da moze doci do zaceca. Znam da zvuci glupo, ali akonje biokemijska, bar se nesto pocelo desavati pa cemo vidjeti kako ce biti dalje. Pit cu sada marulju do ovulacije, da se to dobro ocisti i zbog sluzi za ovaj ciklus.
Pepita, mozda ti stvarno napokon dolazi M. Navijam za to, iako bih jos vise voljela da je kod tebe T.
Arria, nekoliko mojih poznanica koje su sad trudne, prosle su kroz viroze ili prehlade. Isto im je bilo koma, mucile su se po desetak dana pijuci samo caj s medom i limunom jer nista nisu smjele koristiti. Sretno s inhalacijom, zelim ti brzo ozdravljenje.
a od sljedećeg tjedna početi i sa tim evinim kapima i nadam se da će mi to uz ovu moju mješavinu pomoći..
🙏👸👸🙏❤️

Dulcinela budeš možda ugledala svoj plusić već slijedeći mjesec. Ja sam imala prvo biokemijsku i odmah nakon toga ostala trudna. Ginekolog mi je rekao da smatram to kao da mi je kasnilo i tak je i bilo.
ja sam kupila test ali ga nisam napravila jer sam se jedva dignula iz kreveta. Mučnina me ubija od sinoć,nisam spavala pola noći jer sam mislila da ću povraćati. Sutra ću pa vam javim rezultate.

mama2, sretno s testom, mozda ipak pricekaj ponedjeljak! Hvala na podrsci, ma i ja kazem da je bolje da mi je dosla M, ako je vec mislila.

Siseee me boleee sve više i ja sam sretna ko maloooo dijete, stalno ih pipkam od straha da ne prestanu weeeeeeee
🙏👸👸🙏❤️
Moje malo cudo ipak ne dolazi izgleda. I ja sam jutros dobila nakon 32 dana kasnjenja. Kraj moje drame je dosao! Idemo dalje u nove pobjede poslije menge..
Bit ce to zanimljivo jer 31.03.2015 putujem sa muzem u Englesku na 7 dana! Taman oko plodnih dana i ovulacije
Iako za mene slijedi sljedeci krug, svim trudilicama koje iscekuju kao i ja saljem podrsku i zelim vam ono sto zelim i sebi!
Citat cu vas i dalje i davati vam podrsku!
Sretno vam svima!!!!

tonina28 iskreno se nadam da je to zaista to
je li ti ikad bila tako oskudna?
Nessah žao mi je, ali biti će, samo nastavi biti pozitivna ja se nadam da će i meni M ubrzo doći
tonina28 iskreno se nadam da je to zaista to
je li ti ikad bila tako oskudna?
Nessah žao mi je, ali biti će, samo nastavi biti pozitivnaja se nadam da će i meni M ubrzo doći
Ne,stvarno nije. Uvijek je jako obilna,jaka i bolna. Obavezno s ugruscima. I traje minimalno 5 dana, znala je cak i po 7 dana trajati, s time da mi je 3.dan uvijek vrhunac. A sada eto. .12. Je krenula i danas kroz jutro i gotovo.
Čudno.
Ma ne vjerujem da je bila neka,lažna jer opet mislim da je,za,to,bila preobilna iako sam cula i za zene koje su dobivale i trajale kao normalna m istim intenzitetom pa bile trudne, ali mislim da to nije kod mene slucaj iako neuobičajeno.
Meni je drago sta je završila pa se mozemo opet baciti na posao 😉.
Kako si ti? Jesu simptomi nadolazeće m jos prisutni?
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji