Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    14. Ožujak 2015. 11:22

Dulcinela budeš možda ugledala svoj plusić već slijedeći mjesec. Ja sam imala prvo biokemijsku i odmah nakon toga ostala trudna. Ginekolog mi je rekao da smatram to kao da mi je kasnilo i tak je i bilo.
    ja sam kupila test ali ga nisam napravila jer sam se jedva dignula iz kreveta. Mučnina me ubija od sinoć,nisam spavala pola noći jer sam mislila da ću povraćati. Sutra ću pa vam javim rezultate.

dulcinela
    14. Ožujak 2015. 11:25

mama2, sretno s testom, mozda ipak pricekaj ponedjeljak! Hvala na podrsci, ma i ja kazem da je bolje da mi je dosla M, ako je vec mislila.

Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 17:49

Siseee me boleee sve više i ja sam sretna ko maloooo dijete, stalno ih pipkam od straha da ne prestanu weeeeeeee 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Nessah
    14. Ožujak 2015. 18:02

Moje malo cudo ipak ne dolazi izgleda. I ja sam jutros dobila nakon 32 dana kasnjenja. Kraj moje drame je dosao! Idemo dalje u nove pobjede poslije menge.. 
    Bit ce to zanimljivo jer 31.03.2015 putujem sa muzem u Englesku na 7 dana! Taman oko plodnih dana i ovulacije 
    Iako za mene slijedi sljedeci krug, svim trudilicama koje iscekuju kao i ja saljem podrsku i zelim vam ono sto zelim i sebi! 
    Citat cu vas i dalje i davati vam podrsku! 

Sretno vam svima!!!! 

Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 19:46

tonina28 iskreno se nadam da je to zaista to 
    je li ti ikad bila tako oskudna? 

Nessah žao mi je, ali biti će, samo nastavi biti pozitivna  ja se nadam da će i meni M ubrzo doći

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.