Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 23:13

tonina28 naravno da će jedan mjesec biti naš, ne zamarm se ja time, iako mi je želja velika kad bude bude, ja samo želim dovesti cikluse u red i riješit se policističnih jajnika na prirodan način, jer ne mogu tabletu vidjet, eto već mi muka samo kad pomislim na njih.. naručila si 4 bočice evinih kapi i lagano s time početi :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 00:30

Meni je zadnja M bila 1,01,-6,01, radila test 64dan ciklusa (jer mi je najduži bio 63) i nema je još eto sad je već 72 dan ciklusa, tako da te razumijem, samo eto ja niti sam poslije radila test niti sam išla ginekologu jer ma imam takvu averziju da bi radije umrla doma nego otišla doktoru, gade mi se..

🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    13. Ožujak 2015. 08:00

Drage moje - nove i stare trudilice i trudnice!! Puno vijesti od jučer poslije podne.. Neću poimence nabrajati jer ću nekoga sigurno zaboraviti, zato svim novim curama dobrodošle, a novim tudnicama  .....
    Mi smo pred O, jutros je temperatura pala, pa mislim da je to to... akcija....
    Veliki pozdrav

snaga uma....

Tena9
    13. Ožujak 2015. 08:49

Jutro svima i veliki pozdrav Nessah! Imam iskustvo vezano za problem koji te mući. Znači, postiji mogućnost da su ti ciklusi dugi ili kako kažeš neuredni i da ti je trudnoća manja nego što dok.i vi mislite pa se još sve to nije posložilo kako treba...beta će narasti i na uzv-u će vidjeti plod kroz koji dan! Navijam za takav rasplet 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

bebinjo
    13. Ožujak 2015. 09:29

evo ja se uspjela naručiti na pregled...napokon
    iako ne kuzim način na koji oni naručuju. Kažem ja med. sestri da sam imam spontani 19.1. i da sam imala neki smedi iscjedak koji ne znam kako da smatram i da se hocu naruciti a ona meni kaze da ako dobijem sad ovaj tjedan da nazovem jer se inače naručuje na pregled u drugom mjesecu nakon što se dobije menstruacija a ako ne dobijem da dodem za tjedan dana. Ali sam.se naručila bar...

StellaMaris
    13. Ožujak 2015. 10:32

Jutro curke
    Nessah drago mi je da si nam se pridružila...sad sve molimo za tvoje čudo i da pregled super prođe 
    Tonina ti i ja smo u sličnoj situaciji. I ja sam sina začela skoro pa iz prve, a sad ovo nikako, isto smo u 5.-tom ciklusu pokušavanja, barem mislim jer ne brojim više  I ciklus sličan tvom sam imala prije nekoliko, ako se ne varam već sam ti pisala o tome. Mislim da je tu naša glupa psiha presudila 
    bebinjo super što si se uspjela naručiti napokon, sad držimo fige da sve bude za 5
    Pepita jesi piškila opet danas trakicu?
    mama2 ima li kakvih novosti?
    Gdje nam je dita pobjegla?
    TenaJelena, AlmS, kookoo, BabyGirl, Luki i sve ostale šaljem Big Kiss

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 11:00

Stella jesam jesam, pojavila se druga crta samo ne znam da li je svjetlija ili ista

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    13. Ožujak 2015. 11:36

Pepita imaš na fertility friend galeriju slika i pozitivne trakice pa možeš usporedit s već objavljenim pozitivnim trakicama

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 11:50

Stella našla sam negdje ti je jedna cura stavljala te lh trakice, tako da, meni je sad žao što sam bacila jučerašnju trakicu, a i današnju, jučer sam kažem nakon samo pola sata od prethodnog piškenja popiškila trakicu i onda kad si mi ti rekla da treba malo duže ja sam je izvadila jer je bila na vrhu upakirana i vidjela tu blijedu ali primjetnu crticu, a tako je i danas, s tim da mi je to bila prva mokrenje danas kad sam piškila trakicu, možda mi se čak učinilo da je blijeđa nego jučer, samo nisam sigurna zbog svjetlosti, vidjet ću sutra

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.