dulcinela navijamo i dalje, dok god se M ne pojavi ima nade
Pepita napravi test opet sutra pa ćeš vidjeti jel testna linija tamnija od današnje. Probaj se sudržavati piškiti barem 3h prije testiranja. Nemoj raditi odmah ujutro, radije popodne
bebinjo drago mi je što si se javila. Jesu li ti i dalje prisutni ti simptomi?
Sjećam se da si dugo čekala i na prvi pregled u trudnoći, možda da promjeniš ginekologa ako nisi zadovoljna. Malo mi je neozbiljno takvo ponašanje doktora, osobito nakon onog što si sve prošla
Cure što navijate hvala vam puno na podršci, nezamjenjive ste
<3 2/2013 <3
zadnjih par dana imam te neke neobjašnjive simptome a ne znam jesam li ih umislila ili su stvarni. A promijenila bih ja ginekologa ali je to sve tako jadno da je to katasrofa. Ginekolog kod kojeg ja idem je jedan on najboljih i on radi i u bolnici, čak mi je i on bio u bolnici kad sam imala spontani. on radi u ambulanti sa još jednim kojeg rijetko tko voli pa se stvore velike gužve. I on je još u drugom gradu tak da ja idem iz jednog u drugi grad samo na pregled jer u mome gradu nije neki veliki izbor tj. nitko nema baš dobra iskustva. sve mi se čini da ću na kraju otići kod privatnika.
Sorry lapsus *previdjeti umjesto *predviditi u prethodnom postu
<3 2/2013 <3
Stella ja sam prije nego sam pišnula lh trakicu pola sata prije bila piškila, tako da strpit ću se, a ujutro u zadnje vrijeme ne ustajem prije 10 pa valjda tad može? jer sam sutra cijeli dan negdje samo ne doma..
btw naručila sam evine kapi preko online subanove ljekarne u tri radna dana bi trebalo doći, dakle pon ili uto..
dita gdjeeee siii? ili netko drugi ako zna,help me, koliko traje jedna bočica ja naručila 4
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lijepi pozdrav svima,
nova sam na forumu a i opcenito po pitanju ove teme. Dobila sam poziv od StellaMaris da vam se pridruzim i mogu priznati da mi je lakse malo s obzirom da sam danas dobila nalaz od Bete HcG koja mi nosi vrijednost manju od 1 ( ako si trudan vrijednosti moraju biti iznad 5 u pocetku ).
Samo da vas upoznam sa mojom situacijom u par crtica. Muz i ja smo odlucili da cemo ove godine zaceti bebu.To bi nam bila prva beba.Nismo se sluzbeno dogovorili da cemo raditi na njoj aktivno ali ako se dogodi-bili bi sretni naravno. Danas mi sluzbeno kasni 30-ti dan. Zadnjih pola godine imam neuredne cikluse (prosjek 40-ak dana).Testove na trudnocu sam radila 12-ti i 13-ti dan kasnjenja menge i oba bila negativna. Prije danas i Beta HcG testa vec sam isla 2 puta kod ginekologa. Prvi put mi nasao cistu i narucio da vadim markere za njih (jos nisam dobila nalaze od tih markera), drugi put me pregledao i shvatio da je cista pukla ali je ovaj put uocio gestacijsku vrecicu malu te me je narucio za Betu HcG koju sam danas vadila i eto dobila bad news. Ponovno idem 18.03.2015 na uzv i da vidi rezultat Bete te da vidi sto se dogadja sa mojom maternicom, gestacijskom vrecicom i sa cistom. Sansa je postojala da sam trudna jer smo ja i muz imali 2 nezasticena odnosa gdje nisam sigurna jesam li uhvatila ovulaciju s obzirom da su mi se ciklusi izneredili u zadnjih pola godine.
Rekla sam Stelli, stvarno suosjecam sa vama koje ovo prolazite vec po koji put u zivotu, zavidim vam na strpljenju i hrabrosti jer ja sam evo tek usla u ovaj ''svijet Zelim Bebu'' ,po prvi put i vec ludim jer nije onako kako bih htjela da ide… Iskreno, neznam sto da sad ocekujem od pregleda, ali sudeci po Beti ne nadam se ali vjerujem da bi se moglo dogoditi i cudo. Molim se za cudo!
Ako netko od vas ima slicne situacije rado bih vas citala jer,nisam tuzna,znam da sam zdrava i da cu imat bebu jedan dan, ali kad nadjes nekoga tko je prozivio slicno odmah ti bude lakse jer znas sa cim se nosite.
Zelim svakoj od vas ono sto zelim i sebi i da uskoro sve skupa slavimo plusiceeee!!!
Nessah dobrodošla i želim ti da što prije odeš, naravno na pdf trudnoća nažalost ne mogu ti pomoći svojim iskustvom,ali mogu ti poželjeti svu sreću na pregledu i općenito..
samo me zanima radila si testove na 12. i 13. dan kašnjenja, koji dan si bila kod ginekologa kad ti je vidio gestacijsku? nisam taj dio razumijela
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji