Nessah, dobrodosla! Kao i Tena, nadam se pozitivnom raspletu kod tebe. Kazu, cuda su moguca!
jelena, sretno sad za plodnih dana, napravite bebaca!
Pepita, joj, ta tvoja vec 72 dana... Tuzna sam zbog tebe, ali osjecam stalno neku vedrinu u tvojim postovima. Cajevi, trakice, pozitivno razmisljanje...Ma tako treba! Ustabilit ce se i kod tebe sve, sigurna sam da osoba poput tebe ne prepusta stvari slucaju i poduzima sve da rijesi problem.
StellaMaris, hvala na podrsci po tko zna koji put. Kod mene je, zamisli, i danas sve isto! Smedje, vrlo malo na ulosku i kad se obrisem papirom, ali ni traga krvi. 28.dan! Pregledala sam valjda cijeli internet i naisla na podatak da implantacijsko krvarenje, smedje ili roskasto moze trajati i do 5 dana...Temperatura jutros jos niza, 36.51. Mislim da mi ipak samo dolazi zakasnjela menga. Ako se nastavi ovako danas, sutra radim test.
drage žene, hvala svima na dobrodošlici, baš lijepo :)
inače, meni je jučer bio neki 10 dan nakon ovulacije (barem mislim da je tada bila) i na dnevnom sam našla dvije svijetlo smeđe točkice, lagani spotting..
inače mi menga zna dolaziti polako, kroz 2 dana, nikako da probije..al ovu trebam dobiti tek 17.03. po kalendaru...
jel imao netko slično iskustvo? nemam pojma jel to loš ili kakav znak? ako je trudnoća - super, ako nije - šta je too? ;)
Nessah dobro nam dosla. Ja sam uvjerena da ces svoj odgovor i olaksanje pronaci među nama.
Stella hvala sto brines za mene . osim mucnine ujutro, ali samo nakon jela, i bola u leđima primjetila sam da ne mogu dugo sjediti a isto tako i stajati. Inace volim cokoladu ali ju sada uopce ne jedem vec danima... Vec polako ludim i jedva cekam da piskim test (ako bude prilike). Dođem u iskusenje da kupim testic i popiskim se da nitko ne zna.. hahahaha
Čipka nazalost ja ti ne mogu pomoci oko toga puno jer nikad nisam imala spotting, ali uvjerena sam da netko ovdje zna... Jedino sto sam citala o tome da ako je trudnoca u ranoj fazi da moze biti namjestanje ploda.. a u slucaju da nisi trudna , e taj dio ne znam. Citala sam da od stresa puno toga bude... eto...nadam se da sam barem nesto dobrog napisala
Dobro došle nove cure, budite snama sto kraće .
Cure koje ne očekuju gospodicnuM držim vam veeelike palčeve, nadam se da ćemo imati koji plusic .
Hvala svim curama koje su uz Tenu i mene, pruzate nam veliku potporu a to puno znaci, hvala vam puno.
Želim vam svima ugodan vikend uz plusice
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN hvala na lijepim zeljama... vec brojimo sitno
Uskoro ces i ti sve svoje rijesiti pa nanovo u osvajanje
Sortiraj odgovore
Najstariji