Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    13. Ožujak 2015. 16:13

Pile2 nisam bas u toku kako stvari stoje kod tebe... dali ti M kasni pa si radila test ili

• pile2
    13. Ožujak 2015. 16:37

da, po nekom ciklusu koje sam imala sa duphaston kasni mi 13 dana, uradila test ono -, 
    sad il čekat M ili ić kod dr. po duphaston

dulcinela
    13. Ožujak 2015. 18:49

pile2, zao mi je...Mada, moram reci da je bilo ovdje cura koje su imale prvo negativan test, pa kasnije pozitivan. Lela, ja mislim...
    mama2, tvoji simptomi su vrlo trudnicki, izdrzi jos malo i onda napravi test. Ja sutra piskim svoj prvi test u zivotu, jer prvi put imam priliku kad mi menga kasni.  Kakav god bio ishod, eto bar cu i ja vec jednom napravit test! Osjecam se blize ostvarenju trudnoce kad krenem piskiti testove, haha!
    Cipka, ja sam ti doktor spottinga, imam ga staaaalno, vec godinama prije menge 2-3 dana. Evo sad upravo prolazim isto, ali sad mi traje vec 4 dana i M mi kasni pa sutra radim test. Nisam imala s tim problema samo dok sam pila caj od vrkute 3 ciklusa. Sad sam radila pauzu i nisam ga jos opet pocela piti. Sretno i tebi, mozda je implantacija! 

• Breskvica4
    13. Ožujak 2015. 19:21

Pozdrav cure, ja vas redovito čitam ali malo odmaram od razmišljanja o svemu. ovaj mjesec sam malo opuštenija. Danas mi je 19 dan ciklusa i nemam ama baš nikakve simptome ničega.
    NMareN žao mi je zbog tebe, ali nadam se da će uskoro sve biti ok.
    Cure za što se sve koristi duphastone? kolegica mi je prije 3 mj imala spontani i bila je privatno kod ginekologa, koji joj je rekao da joj je maternica suha, vjerovatno zbog jačih muških hormona koja ima. i onda joj je rekao da kada odluči zatrudniti ponovno neka uzem duphostane (dao joj je recept) i pije ih 15 dana počevši od prvog dana ciklusa i onda neka krenu u akciju i da ne bi trebalo biti problema sa zatrudnjivanjem... 
    Šaljem vibrice svima!

Nessah
    13. Ožujak 2015. 20:33

Pepita
    Meni je zadnja M bila 1,01,-6,01, radila test 64dan ciklusa (jer mi je najduži bio 63) i nema je još eto sad je već 72 dan ciklusa, tako da te razumijem, samo eto ja niti sam poslije radila test niti sam išla ginekologu jer ma imam takvu averziju da bi radije umrla doma nego otišla doktoru, gade mi se..

Pa ni ja nisam radila vise testove. Nijedan! Muz mi je prije Bete HcG rekao da kupimo jos jedan no ja nisam htjela. Jos vise mi onda sve to udari na psihu ako ugledam jos jedan - . Wow 72!! Ako je tako onda sam i ja kao ti samo -4 dana… Sto onda cinis sada s obzirom da ne ides na preglede vise a ne dobivas M??? Ja sad razmisljam o srijedi i sto ce mi reci s obzirom da se vracam sa losim nalazom Bete HcG ( nemam vrijednosti trudnoce )… 

jelena
    Drage moje - nove i stare trudilice i trudnice!! Puno vijesti od jučer poslije podne.. Neću poimence nabrajati jer ću nekoga sigurno zaboraviti, zato svim novim curama dobrodošle, a novim tudnicama  

…..
    Mi smo pred O, jutros je temperatura pala, pa mislim da je to to… akcija….
    Veliki pozdrav

Tena
    Jutro svima i veliki pozdrav Nessah! Imam iskustvo vezano za problem koji te mući. Znači, postiji mogućnost da su ti ciklusi dugi ili kako kažeš neuredni i da ti je trudnoća manja nego što dok.i vi mislite pa se još sve to nije posložilo kako treba…beta će narasti i na uzv-u će vidjeti plod kroz koji dan! Navijam za takav rasplet 

Tvoj komentar me posebno oraspolozio. Hvala ti na dobroj vibri! Neznam tvoju situaciju (mozes mi je ukratko ispricati da budem u toku) ali zelim ti sve sto i sebi!!! 

StellaMaris
    Jutro curke
    Nessah drago mi je da si nam se pridružila…sad sve molimo za tvoje čudo i da pregled super prođe 

dulcinela
    Nessah, dobrodosla! Kao i Tena, nadam se pozitivnom raspletu kod tebe. Kazu, cuda su moguca!

Hvala na podrsci i na dobrodoslici! Ja vjerujem u cuda!!! 

mama2
    Nessah dobro nam dosla. Ja sam uvjerena da ces svoj odgovor i olaksanje pronaci među nama.

NMareN
    Dobro došle nove cure, budite snama sto kraće 

.
    Cure koje ne očekuju gospodicnuM držim vam veeelike palčeve, nadam se da ćemo imati koji plusic 

.
    Hvala svim curama koje su uz Tenu i mene, pruzate nam veliku potporu a to puno znaci, hvala vam puno.
    Želim vam svima ugodan vikend uz plusice 

Vjerujem da sam i ja u vasem paketu NMareN i Tena  Hvala na dobrodoslici te ti zelim sve sto i sebi samoj!!!

bebinjo
    13. Ožujak 2015. 21:36

I eto...jedan simptom koji sam imala i prije...ne pašu mi cigarete a dim pogotovo. Prije sam pusila i onda sam ponovo počela nakon spontanoga i sad mislim da ću prestati. I muka mi je na trenutke. Sad to može značiti trudnoću...opet ili me tijelo odlučilo malo zezati. sutra kupujem test ujutro, tj. testove iz dm-a 

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 22:04

dulcinela hvala, optimistična sam i pozitivna zato jer mi pesimizam i negativnost ne mogu donijeti ništa dobro, naravno ima dana kada sam ljuta na M što ne dolazi i što me našla ovako zajebavat,ali Bože moj da nisam ljuta na nju, našla bih već neki razlog 

Nessah čekam ( što možda i nije najbolja opcija,ali eto ), pijem čaj, i nadam se da će mi doći M što prije, pokušavam se natjerati doktoru,ali ne mogu ne znam zašto samo se izvlačim 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 22:05

bebinjo nadam se da će biti onako kako ti želiš i očekuješ

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    13. Ožujak 2015. 22:25

zelim dobru vecer svima koliko god nas ima.... vec sam negdje citala da u dm-u ima testova za trudnocu... dali mi itko moze reci kako se zovu i koliko cca kostaju? Cisto da se pripremim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.