Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 16:29

Osjećam se nekako čudno, ne boli me trbuh, bole me leđa, malo me štrecne na desnoj strani, ali to je sve ništa veliko, i mislim (nadam se) da će me sise početi boljeti.. od jučer pijem mješavinu vrkute, stolisnika, majčine dušice, kamilice, kadulje, stolisnika, poljske preslice, peršina i gospine trave, a mislim da je i neven tu negdje.. to mi svekrva smućkala hehe pa se nadam da to djeluje 

tonina28
    12. Ožujak 2015. 17:15

Pepita

Osjećam se nekako čudno, ne boli me trbuh, bole me leđa, malo me štrecne na desnoj strani, ali to je sve ništa veliko, i mislim (nadam se) da će me sise početi boljeti.. od jučer pijem mješavinu vrkute, stolisnika, majčine dušice, kamilice, kadulje, stolisnika, poljske preslice, peršina i gospine trave, a mislim da je i neven tu negdje.. to mi svekrva smućkala hehe pa se nadam da to djeluje 

Bome, dobra mješavina.  To mora uroditi plodom.
    Ja sam uzela čajeve od marulje i vrkute, ali iskreno, pila sam tri puta ..mozda bih se mogla malo ipak iznapijati. .ne moze,škoditi 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 16:36

hahahahah  Pepita dobro si uspila zapamtit čega sve tu ima. Kod tebe se nikad nezna možda tek sad O nastupa 

<3 2/2013 <3

Čipka
    12. Ožujak 2015. 17:24

Bok svima!!
    Ja sam nova :), al se ne osjećam tako jer vas tooooliko čitam iz mjeseca u mjesec tražeći neki ‘znak’ da se barem jedna trudnica osjeća kao ja prije mengice…pa sam se ovaj mjesec odlučila i službeno pridružiti, da ne špijam više ;))
    Tako da eto, dečko i ja radimo on-off na bebi već nekih 4-5 mjeseci, kako smo raspoloženi koji mjesec, ne pikiramo baš previše u dan jer nas iscrpljuje psihički stalno brijat na plodne dane, ovo ono... Nova menga bi trebala stići 17.03. A ja sam 09.03. cijeli dan imala probadanje u lijevom jajniku (bila na ultrazvuku netom prije, ovulacija mi je bila na toj strani)…I danas me krenulo malo šarafit u trbuhu, ništa strašno, ali osjetljivije mi je. Vjerovatno kreće menga za 5 dana. Iako otkako pokušavamo mi se čini da nikad prije nisam imala baš tako rane znakove menge hehe..šta ti je opsesija ;)

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 17:47

Stella da bar je,ali sumnjam, popiškila sam LH trakicu i pojavila se samo kontrolna crta a nakon 2min sam bacila..
    tonina28 a ne može škoditi  treba biti uporan, ja marulju ne smijem jer ne znam kad imam O 

Čipka dobrodošla i želim ti što prije +  a tko zna možda je već + , a da ni ne znaš  tako smo ja i moj dragi prvo počeli kako koji mjesec bez opterećenja, nije mi ni sad opterećenje, samo me ciklusi zezaju, to mi je opterećenje

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 18:09

Pepita sto si bacila trakicu, ocitava se tek nakon 5 min, brzo u smece provjerit vidi li se i testna 
    Cipka drago mi je da si nam se odlucila pridruzit u tipkanju, dobrodosla. I nadam se da je 17 tvoj sretan broj

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 18:17

Stella  srećom sam ju fino odložila hahaha pojavila se druga testna crtica,ali blijeda

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 18:20

Pepita

Stella  srećom sam ju fino odložila hahaha pojavila se druga testna crtica,ali blijeda

Da ponovim kasnije ili sutra?

🙏👸👸🙏❤️

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI