Osjećam se nekako čudno, ne boli me trbuh, bole me leđa, malo me štrecne na desnoj strani, ali to je sve ništa veliko, i mislim (nadam se) da će me sise početi boljeti.. od jučer pijem mješavinu vrkute, stolisnika, majčine dušice, kamilice, kadulje, stolisnika, poljske preslice, peršina i gospine trave, a mislim da je i neven tu negdje.. to mi svekrva smućkala hehe pa se nadam da to djeluje
Osjećam se nekako čudno, ne boli me trbuh, bole me leđa, malo me štrecne na desnoj strani, ali to je sve ništa veliko, i mislim (nadam se) da će me sise početi boljeti.. od jučer pijem mješavinu vrkute, stolisnika, majčine dušice, kamilice, kadulje, stolisnika, poljske preslice, peršina i gospine trave, a mislim da je i neven tu negdje.. to mi svekrva smućkala hehe pa se nadam da to djeluje
Bome, dobra mješavina. To mora uroditi plodom.
Ja sam uzela čajeve od marulje i vrkute, ali iskreno, pila sam tri puta ..mozda bih se mogla malo ipak iznapijati. .ne moze,škoditi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hahahahah Pepita dobro si uspila zapamtit čega sve tu ima. Kod tebe se nikad nezna možda tek sad O nastupa
<3 2/2013 <3
Bok svima!!
Ja sam nova :), al se ne osjećam tako jer vas tooooliko čitam iz mjeseca u mjesec tražeći neki ‘znak’ da se barem jedna trudnica osjeća kao ja prije mengice…pa sam se ovaj mjesec odlučila i službeno pridružiti, da ne špijam više ;))
Tako da eto, dečko i ja radimo on-off na bebi već nekih 4-5 mjeseci, kako smo raspoloženi koji mjesec, ne pikiramo baš previše u dan jer nas iscrpljuje psihički stalno brijat na plodne dane, ovo ono... Nova menga bi trebala stići 17.03. A ja sam 09.03. cijeli dan imala probadanje u lijevom jajniku (bila na ultrazvuku netom prije, ovulacija mi je bila na toj strani)…I danas me krenulo malo šarafit u trbuhu, ništa strašno, ali osjetljivije mi je. Vjerovatno kreće menga za 5 dana. Iako otkako pokušavamo mi se čini da nikad prije nisam imala baš tako rane znakove menge hehe..šta ti je opsesija ;)
Stella da bar je,ali sumnjam, popiškila sam LH trakicu i pojavila se samo kontrolna crta a nakon 2min sam bacila..
tonina28 a ne može škoditi treba biti uporan, ja marulju ne smijem jer ne znam kad imam O
Čipka dobrodošla i želim ti što prije + a tko zna možda je već + , a da ni ne znaš
tako smo ja i moj dragi prvo počeli kako koji mjesec bez opterećenja, nije mi ni sad opterećenje, samo me ciklusi zezaju, to mi je opterećenje
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sto si bacila trakicu, ocitava se tek nakon 5 min, brzo u smece provjerit vidi li se i testna
Cipka drago mi je da si nam se odlucila pridruzit u tipkanju, dobrodosla. I nadam se da je 17 tvoj sretan broj
<3 2/2013 <3
Stella srećom sam ju fino odložila hahaha pojavila se druga testna crtica,ali blijeda
Stella srećom sam ju fino odložila hahaha pojavila se druga testna crtica,ali blijeda
Da ponovim kasnije ili sutra?
🙏👸👸🙏❤️
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji