Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 13:54

Tonina šaljem virtualni zagrljaj, samo nek sljedeća ne dođe
    Kookoo ko zna što sve mi nosimo u sebi. Bitno je bit redovit na pregledima tako ako i ima nečeg da se dozna na vrijeme. Ako nisi davno bila na pregledu onda je pametno otići i napraviti sve to. Ali nemaš se čega bojati, već bi ti primjetila da nešto nije u redu.

I ja sam u paranojama od sinoć, mislim da od ovog ciklusa opet ništa. Stalno me tu i tamo nešto probode kao da će brzo krenuti, i razmišljam odmah napraviti spolne hormone čim mi stigne iduća M. Temp nije reprezentativna, jedva se drži iznad crte, ma baš sam žnj

Dulcinela ima li vijesti?
    mama2 kakva je situacija kod tebe?
    Pepita valjda se kod tebe napokon nešto pokreće
    Mala koza dobrodošla, nadam se da će ti se sve posložiti čim prije tako da vas i jedna beba uskoro obraduje
    Maja777 čestitam od 
    NMareN drago mi je da si bolje, svi problemi će tako prije i završiti, držim fige da je sve napokon gotovo i da možete konačno koliko toliko normalno funkcionirati
    AlmS hvala na željama, podjednako želim i ja tebi da se ta T napokon ostvari 
    BabyGirl kako se držiš u ovom odbrojavanju?
    Bebinjo nam se odavno nije javila

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 14:43

Stella vidjeti ćemo ja se nadam da ću dobiti napokon  
     kada ono trebaš dobiti 15.?
    btw za te hormone, je li mogu ja uputnicu tražiti kod doktorice opće prakse, ona mi je od kuće 15min pješke, a do ginekologa imam sat vremena hoda i više jer ne poznajem prećice a nema me tko voziti...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 14:56

Pepita meni treba doći 19.3. Nadam se da neće pa da test radim 20.3. Mislim da mama2 čeka 15.3.
    Liječnik opće prakse ti ne može dati uputnicu za spolne hormone, ipak ćeš morati do ginekologa. Ali probaj to prvo telefonski riješiti

<3 2/2013 <3

• mama@
    12. Ožujak 2015. 15:19

pozdrav cure moje . Stella ja sam ok danas. mucnine nemam jedino me pritisce malo u stomaku i to kad se malo naprezem. Ali inace je ok. i primjetila sam da su mi grudi nesto vece ali to moze biti i pred M. Pepita ja sa doticna koja ceka 15.03 da dobijem, ne dobijem. Maja Cestitam od srca, malakoza dobro nam dosla i da sto prije odes.

• mama@
    12. Ožujak 2015. 15:21

drage moje da se zahvalim svima na pozitivi i lijepim zeljama. A vi koje rijesavate probleme zelim svu srecu da se sto prije rijesite

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 15:47

Stella hvala na informaciji, nemam iskustva nikakvih sa time pa zato pitam, jer znam da moja šogorica je rekla da joj je ginekolog da jednom, a svaki drugi put doktorica opće prakse,ali raspitat ću se ja još  znam da mama2 (ne)očekuje 15., ali nisam bila sigurna za tebe 
    Luki hvala i tebi 
    mama2 tebe sam zapamtila, znam da su sve tu negdje pa mi se pobrkalo malo hehe

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    12. Ožujak 2015. 16:29

Osjećam se nekako čudno, ne boli me trbuh, bole me leđa, malo me štrecne na desnoj strani, ali to je sve ništa veliko, i mislim (nadam se) da će me sise početi boljeti.. od jučer pijem mješavinu vrkute, stolisnika, majčine dušice, kamilice, kadulje, stolisnika, poljske preslice, peršina i gospine trave, a mislim da je i neven tu negdje.. to mi svekrva smućkala hehe pa se nadam da to djeluje 

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 16:36

hahahahah  Pepita dobro si uspila zapamtit čega sve tu ima. Kod tebe se nikad nezna možda tek sad O nastupa 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.