maja777 čestitam od srca želim ti ugodnu i zdravu trudnoću
MalaKoza dobrodošla prirodnim lijekovima treba malo duže da počnu djelovati,ali dobro je da si odmah počela, i želim ti svu sreću i da što prije dobiješ svoj +
NmareN nadam se da će sve biti u redu i da nećeš trebati na nikakvi zahvat
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Oh Tena hvala ti, nadam se da bude, dosta mi je vec toga, želim da što prije bude sve gotovo a nikako... nadam se najboljem iduci tjedan.... Koliko nekad cure žele da ne dođe menga i da im raste bhcg toliko ja sada želim da se konacno sve očisti,da padne bhcg,da dobijem mengu i da idemo dalje...
Ja to mogu, ja to hoću....
MalaKoza dobro nam došla.
maja777 iskrene čestitke od .
Pepita iskreno se nadam i ja da ce sve biti ok i da ce me poštedjeti ponovnog odlaska na zahvat.
Ciao cure,
Tonina i Kookoo, bas mi je zao.. bas sam se nadala da biste nas upravo vas dvije mogle prve ovaj mjesec obradovati s plusekom.. Samo pozitivno naprijed, mora neki mjesec biti i nas, zar ne? Zaljem vam veliki virtualni zagrljaj.
Maja77, cestitam ti na trudnoci, zelim ti ista da bude besprijekorna. Moj ciklus je kao i tvoj, prilicno dug (najduzi 33 dana) pa sam uradila isto sto i ti.. Daj Boze da se i meni posreci sto prije.
MalaKoza dobrodosla u nas mali svijet, sa zeljom da sto prije odes iz njega. Iskreno se nadam da neces dugo cekati da se organizam unormali. I ja sam dugo pila kontracepcijske pilule i prva M nakon prekida je dosla nakon 34 dana, tako da je normalno da kasni.
Babygirl, draga moja, ja sam dobro. Hvala ti sto pitas. Iscjedak je potpuno prestao pa je ocito da je bio povezan sa O i plodnim danima koji kalendarski prestaju bas danas. I temp je malo porasla, ne puno (0,1°) ali u svakom slucaju bolje i to nego da je pala. Naoruzala sam se pozitivnoscu pa iako ovaj mjesec ne ocekujem apsolutno T sretna sam sto sam bar detektovala O.
Ukoliko sam dobro upratila, Stella i ti ste sljedece na redu za plusic. Ne mozes zamisliti koliko navijam za vas.
Ljubac
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
NmareN iskreno se nadam da ce sve biti ok. Dotad uzivajte, njeznosti nikad nije naodmet.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
kad se samo sjetim svakodnevnog pretraživanja interneta za svim mogućim siptomima...
sretno djevojke...uspijeti će i vama uskoro.. pa ćemo sve zajedno kafenisati negdje s trbuhom do nosa... :D
Nadam se AlmS da ce sve biti u redu, iskreno se tome nadam. A tebi ako sam dobro shvatila kroz dva tjedna želim jedan veeeliki +, ili dvije crtice
Ma vjerujem ja Tena da će sve biti ok, ali evo nažalost rezultati mi baš i nisu očaravajući ali oke, valjda ce iduci tjedan biti bolje,nadamo se.
Sortiraj odgovore
Najstariji