btw pojavio mi se bijeli iscjedak (bijelo pranje), kakv mi se inače javlja pred M ajme molim dragog Boga da je to to..
ne pecka me ništa, ne svrbi tako da se nadam da je to dobar znak
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo i mene malo ... Ovaj mjesec cu pokusati sa nekim medom za zenska oboljenja (vidim da u sastavu ima vrkutu, brusnicu i jos mnogo korisnih biljkica) i folnom kiselinom.
Danas mi se na poslu tako fino zavrtilo u glavi da sam imala osjecaj da tonem. M mi opet samo prvi dan bila "obilnija" a onda ostatak opet oskudno. Koleginica (koja je u 5.mjesecu trudnoce) kaze da je ona imala M (ako to tako mozemo nazvati) jednako obilnu i bolnu kao i sve ranije, te nakon par dana posto je otisla k doktoru zbog jake prehlade saznala da je vec u 2. mjesecu tr. Mozda i ja da ponovim test pa ako nista svakako mi M prosla .
dulcinela i bebinjo zelim vam mnogo srece i da sutra ugledate plusice .
pepita ponovi test, mozda se ipak pozitivno iznenadis
Cure, stigla je ipak M...Malo su me mucili grcevi pred jutro i odem do wc-a s namjerom da napravim test s prvim urinom, ali gospodicna je i ovaj put bila brza...Eto, zao mi je, ali idemo u nove pobjede. Pocela je nekako ugruskasto tj. gusto sluzavo. Nemam iskustva s biokemijskim trudnocama i ne znam kako se to skuzi. Bas mi nije kasnila do sada, a ovaj put 4 dana s tim smedjim iscjetkom...Jel bi ovo moglo biti biokemijska, sta mislite?
Uglavnom, hvala cure sto ste navijale, nastavljamo se medjusobno bodriti!
Bebinjo, sretno tebi danas s testom!
Layla, tako i treba biti opusten, bit ce jednom plusic.
Curke moje, mene opet čopila neka prehlada i to pravo! Toliko da kad god kihnem ako se ne sjetim stisnuti noge upišam se u gače! Ali jedno veliko hvala onome tko izmisli inhalator, pogotovo u trudnoći kad ne smiješ ništa popiti, jesu skuplji ali isplati se svaka kuna!
Prvo, dobrodosle zene. Zelim vam lijepo druzenje I da nas cim prije iznenadite svojim plusicima.
Pepita, bas svako malo pogledam ako ti je napokon dosla ta M, ali vidim da te bas zeza. Jos uvijek postoji nada da kasni s nekim lijepim razlogom.
dulcinela, bas mi je zao sto je dosla M. Koliko znam kod biokemijske bude komadica I ugrusaka dok traje krvarenje I potrebno je neko vrijeme da se beta hcg spusti skroz. Samo sto je zeznuto za prepoznat. Meni je od kad sam dobila M svaka M krcata ugrusaka I komadica koji izgledaju ko pijavice. Je li ti ikad prije tako M bila s ugruscima?
Trudilice saljem vam pusu svima, I naravno pozitivne vibre
14.06.2014. L ♥
Jutro svima
Pepita vec sam rekla svojoj M da svrati kod tebe a da mene zaobiđe . S dobrim razlog naravno.
Sinoc sam imala pritisak na stomak kao pred M i leda su me boljela tj.križa, ali opet nije takvog intenzitete kao pred Nju. Od jucer popodne.idem cesce na WC nego inace a tako se nastavilo i jutros
Htjela sam svratiti kupiti test da danas u jutro napravim ali ipak nisam. Ne kosta me nista da pricekam do sutra ili Ponedjeljka. A svakako.cu odtici do Dm-a i pronaci te trakice. Pogotovo ako dobijem dvije u pakiranju.
Dulcinela zao mi je zbog tvoje M, ali kad gledas bolje da dode sto prije kad vec misli.dovi nego da te zaje.. kao Pepitu
Layla ponovit ću test kad mi stignu evine kapi zato jer se ne smiju piti u trudnoći pa reda radi..
dulcinela baš mi je žao što ovaj put nije uspjelo, ali naravno da bude
LuKi da zeza me kao nikad do sada, mogla sam pregrmit i oprostit joj onih 63 dana,ali ovo je previše, vidjet ćemo kad ponovim test za koji dan kad stignu kapi,ako mi ne stigne M do tad
🙏👸👸🙏❤️
mama2 ma samo ti šalji, šaljite mi sve :P a vi se zasluženo odmorite najmanje 9mj i mislite na mene :)
bolje pričekaj ponedjeljak,jer ako sad kupiš doći ćeš u napast da ga uradiš,bolje test pustiti za najranije kad zakasni jedan dan
🙏👸👸🙏❤️
LuKi, hvala ti na odgovoru! Davno prije, dok jos nisam planirala trudnocu, znala mi je biti menstruacija s ugruscima, ali nije mi bas kasnila. Nisam nicemu tada pridavala vaznost. Ovo mi danas bas izgleda tako, kao pijavice, gusto i dugo 2-3 cm. Oprostite na detaljnom opisu. Ako su neke kromosomske nepravilnosti pri zacecu uzrok, onda neka je tako. Mnoge cure su pisale da je to barem znak da moze doci do zaceca. Znam da zvuci glupo, ali akonje biokemijska, bar se nesto pocelo desavati pa cemo vidjeti kako ce biti dalje. Pit cu sada marulju do ovulacije, da se to dobro ocisti i zbog sluzi za ovaj ciklus.
Pepita, mozda ti stvarno napokon dolazi M. Navijam za to, iako bih jos vise voljela da je kod tebe T.
Arria, nekoliko mojih poznanica koje su sad trudne, prosle su kroz viroze ili prehlade. Isto im je bilo koma, mucile su se po desetak dana pijuci samo caj s medom i limunom jer nista nisu smjele koristiti. Sretno s inhalacijom, zelim ti brzo ozdravljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji