Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    13. Ožujak 2015. 23:33

mama2  ja sam isto kupila test First Sign u Dm-u. Dobijes 2 trakice. Testirala se 12-ti i 13-ti dan kasnjenja M. Jednu iskoristila navecer i dobila samo jednu crtu, drugu iskoristila sa jutarnjim urinom i dobila isti rezultat - jednu crticu  30-ak kuna otprilike. 

Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 00:00

dulcinela sretno sutraaa/danas 
    bebinjo ne znam šta da ti poželim, osim ono što sama želiš 
    mama2 još malo, nadam se da će te M zaobići, slobodno je pošalji k meni da mene podsjeti,a ti odmori 9mj najmanje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 00:03

btw pojavio mi se bijeli iscjedak (bijelo pranje), kakv mi se inače javlja pred M ajme molim dragog Boga da je to to.. 
    ne pecka me ništa, ne svrbi tako da se nadam da je to dobar znak

🙏👸👸🙏❤️

Layla2
    14. Ožujak 2015. 00:42

Evo i mene malo ... Ovaj mjesec cu pokusati sa nekim medom za zenska oboljenja (vidim da u sastavu ima vrkutu, brusnicu i jos mnogo korisnih biljkica) i folnom kiselinom.
    Danas mi se na poslu tako fino zavrtilo u glavi da sam imala osjecaj da tonem. M mi opet samo prvi dan bila "obilnija" a onda ostatak opet oskudno. Koleginica (koja je u 5.mjesecu trudnoce) kaze da je ona imala M (ako to tako mozemo nazvati) jednako obilnu i bolnu kao i sve ranije, te nakon par dana posto je otisla k doktoru zbog jake prehlade saznala da je vec u 2. mjesecu tr. Mozda i ja da ponovim test pa ako nista svakako mi M prosla .

dulcinela bebinjo zelim vam mnogo srece i da sutra ugledate plusice .
    pepita ponovi test, mozda se ipak pozitivno iznenadis 

dulcinela
    14. Ožujak 2015. 08:27

Cure, stigla je ipak M...Malo su me mucili grcevi pred jutro i odem do wc-a s namjerom da napravim test s prvim urinom, ali gospodicna je i ovaj put bila brza...Eto, zao mi  je, ali idemo u nove pobjede. Pocela je nekako ugruskasto tj. gusto sluzavo. Nemam iskustva s biokemijskim trudnocama i ne znam kako se to skuzi. Bas mi nije kasnila do sada, a ovaj put 4 dana s tim smedjim iscjetkom...Jel bi ovo moglo biti biokemijska, sta mislite?
    Uglavnom, hvala cure sto ste navijale, nastavljamo se medjusobno bodriti!
    Bebinjo, sretno tebi danas s testom!
    Layla, tako i treba biti opusten, bit ce jednom plusic.

Arria
    14. Ožujak 2015. 09:54

Curke moje, mene opet čopila neka prehlada i to pravo! Toliko da kad god kihnem ako se ne sjetim stisnuti noge upišam se u gače! Ali jedno veliko hvala onome tko izmisli inhalator, pogotovo u trudnoći kad ne smiješ ništa popiti, jesu skuplji ali isplati se svaka kuna! 

LuKi5
    14. Ožujak 2015. 10:03

Prvo, dobrodosle zene. Zelim vam lijepo druzenje I da nas cim prije iznenadite svojim plusicima. 

Pepita, bas svako malo pogledam ako ti je napokon dosla ta M, ali vidim da te bas zeza. Jos uvijek postoji nada da kasni s nekim lijepim razlogom.

dulcinela, bas mi je zao sto je dosla M. Koliko znam kod biokemijske bude komadica I ugrusaka dok traje krvarenje I potrebno je neko vrijeme da se beta hcg spusti skroz. Samo sto je zeznuto za prepoznat. Meni je od kad sam dobila M svaka M krcata ugrusaka I komadica koji izgledaju ko pijavice. Je li ti ikad prije tako M bila s ugruscima?

Trudilice saljem vam pusu svima, I naravno pozitivne vibre

14.06.2014. L ♥

• mama@
    14. Ožujak 2015. 10:33

Jutro svima
    Pepita vec sam rekla svojoj M da svrati kod tebe a da mene zaobiđe . S dobrim razlog naravno.
    Sinoc sam imala pritisak na stomak kao pred M i leda su me boljela tj.križa, ali opet nije takvog intenzitete kao pred Nju. Od jucer popodne.idem cesce na WC nego inace a tako se nastavilo i jutros
    Htjela sam svratiti kupiti test da danas u jutro napravim ali ipak nisam. Ne kosta me nista da pricekam do sutra ili Ponedjeljka. A svakako.cu odtici do Dm-a i pronaci te trakice. Pogotovo ako dobijem dvije u pakiranju.
    Dulcinela zao mi je zbog tvoje M, ali kad gledas bolje da dode sto prije kad vec misli.dovi nego da te zaje.. kao Pepitu

Pepita2109
    14. Ožujak 2015. 10:33

Layla ponovit ću test kad mi stignu evine kapi zato jer se ne smiju piti u trudnoći pa reda radi..
    dulcinela baš mi je žao što ovaj put nije uspjelo, ali naravno da bude 
    LuKi da zeza me kao nikad do sada, mogla sam pregrmit i oprostit joj onih 63 dana,ali ovo je previše, vidjet ćemo kad ponovim test za koji dan kad stignu kapi,ako mi ne stigne M do tad

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI