Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 22:04

dulcinela hvala, optimistična sam i pozitivna zato jer mi pesimizam i negativnost ne mogu donijeti ništa dobro, naravno ima dana kada sam ljuta na M što ne dolazi i što me našla ovako zajebavat,ali Bože moj da nisam ljuta na nju, našla bih već neki razlog 

Nessah čekam ( što možda i nije najbolja opcija,ali eto ), pijem čaj, i nadam se da će mi doći M što prije, pokušavam se natjerati doktoru,ali ne mogu ne znam zašto samo se izvlačim 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    13. Ožujak 2015. 22:05

bebinjo nadam se da će biti onako kako ti želiš i očekuješ

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    13. Ožujak 2015. 22:25

zelim dobru vecer svima koliko god nas ima.... vec sam negdje citala da u dm-u ima testova za trudnocu... dali mi itko moze reci kako se zovu i koliko cca kostaju? Cisto da se pripremim

bebinjo
    13. Ožujak 2015. 22:50

mama2

zelim dobru vecer svima koliko god nas ima…. vec sam negdje citala da u dm-u ima testova za trudnocu… dali mi itko moze reci kako se zovu i koliko cca kostaju? Cisto da se pripremim

First sign a koštaju 29 kuna i nešto lipa. I unutra imaju dvije trakice. Ja sammih uvijek kupovala.

• mama@
    13. Ožujak 2015. 22:27

dulcinela i bebinjo sretno sutra i javite ishode svakako

bebinjo
    13. Ožujak 2015. 22:52

mama2

dulcinela i bebinjo sretno sutra i javite ishode svakako

Budem javila. 
    iako ne znam da li da se radujem ako bude ista pokazalo...
    kao prvo zbog straha da se ne ponovi isto kao prošli put a i zbog planova koji su u planu ostvarivanja, iako uvijek bude nešto neočekivano što pokvari planove.

• pile2
    13. Ožujak 2015. 22:37

Ima u mulleru, 13 kn

mama@
    13. Ožujak 2015. 22:39

pile2

Ima u mulleru, 13 kn

znas slucajno naziv

• pile2
    13. Ožujak 2015. 22:53

Duchesse, po 23 i 24 kn

• pile2
    13. Ožujak 2015. 22:54

13 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI