dulcinela hvala, optimistična sam i pozitivna zato jer mi pesimizam i negativnost ne mogu donijeti ništa dobro, naravno ima dana kada sam ljuta na M što ne dolazi i što me našla ovako zajebavat,ali Bože moj da nisam ljuta na nju, našla bih već neki razlog
Nessah čekam ( što možda i nije najbolja opcija,ali eto ), pijem čaj, i nadam se da će mi doći M što prije, pokušavam se natjerati doktoru,ali ne mogu ne znam zašto samo se izvlačim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
bebinjo nadam se da će biti onako kako ti želiš i očekuješ
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
zelim dobru vecer svima koliko god nas ima.... vec sam negdje citala da u dm-u ima testova za trudnocu... dali mi itko moze reci kako se zovu i koliko cca kostaju? Cisto da se pripremim
zelim dobru vecer svima koliko god nas ima…. vec sam negdje citala da u dm-u ima testova za trudnocu… dali mi itko moze reci kako se zovu i koliko cca kostaju? Cisto da se pripremim
First sign a koštaju 29 kuna i nešto lipa. I unutra imaju dvije trakice. Ja sammih uvijek kupovala.

dulcinela i bebinjo sretno sutra i javite ishode svakako
dulcinela i bebinjo sretno sutra i javite ishode svakako
Budem javila.
iako ne znam da li da se radujem ako bude ista pokazalo...
kao prvo zbog straha da se ne ponovi isto kao prošli put a i zbog planova koji su u planu ostvarivanja, iako uvijek bude nešto neočekivano što pokvari planove.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji