A sada da pitam jos jedno glupo pitanje.... posto su meni mj neredovite skroz.. proslu sam dobila uz pomoc duphastone tabl... e sad, dali da uzimam u obzir ciklusod 28 dana, jer kazu da te tablete vracaju ciklus na skolski... ili sto
mama2 moguće je da ti dođe na 28dan,ali nema ti baš pravila.. koliki ti je najduži ciklus
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jednom bio 9 mjeseci.. prije 6 godina... sada zadnje sto je kasnilo je bilo 4 mj
Mama2 odlicni psi, sad znam kome se obratiti ako se odlucimo na psa o cemu u zadnje vrijeme bas razmisljamo, samo je problem sto zivimo u stanu.
Sto se tice testa mozda bolje da ga ne radis ranije, mozes se samo uzrujati nepotrebno. I ja cu se pokusati suzdrzati od ranijeg testiranja, obecavam
<3 2/2013 <3
Ajooooj hmmm a je li znaš kad si imala O?
🙏👸👸🙏❤️
Prije nisam uopce znala kad imam O do sada, tj do poslije duphastona u 2. mj... tocno sam imala iscjedak i jajnici probadali... a pokrili smo od 9-16 dana od prvog dana mj... nadam se da nisam bas profulala onaj pravi dan
hmm pa onda mislim da ne bi trebala imati problema u očekivanju ciklusa, a ja se nadam da će ti ipak izostati iz naravno nekih ljepših razloga :)
🙏👸👸🙏❤️
mama2 znam kako je to držim ti fige
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji