Evo mene iz dubokog sna... toliko me umor svladao da sam odspavala od 15h pa do sada, ali ne osjecam se bas odmorno.. pepita ja trebam dobiti 15.03
Jos uvijek mi je nekako mucno, ali ne da sad kazem da mi je muka vec mi je onako bljak, fuj... mali pritisak na stomak kao pred mengu jos uvijek prisutan i sada traje vec 7 dana sigurno... ne znas sto bih mislila. Toliko sam se puta ponadala i razocarala da ponekad pomislim da umisljam sve te simptome
Stella pokrenut će se kad tad hehe, nikako da dođem do evinih kapi, još ostala samo jedna ljekarna i to biljna, pa se nadam da će tamo imati,ako ne onda ću morati preko interneta naručiti..
mama2 znači još nešto manje od 5dana odbrojavanja, simptomi koje imaš su obećavajući svakako, prošli ciklus sam i ja imala sve moguće simptome pa sam u ovaj ušla smirena, i eto danas mi je 69dc ne paničarim, čudno sam smirena, simptome si ne želim analizirati baš zato jer će mi se onda stvoriti njih 100 hahaha, probaj ne misliti na simptome, ni analizirati, znam da je teško mislim ja čekam od 32dana tako da svakako razumijem,ali samo polako držim palčeve svima koje NEočekuju vješticu..
i šta se tiče broj pasa baš zakon,kako uspjevaš sa svima ja sam neko vrijeme uz psa imala 11 mačaka i bilo je teško dok sam sve pomazila prošlo bi par sati hahah želja mi je otvoriti utočište za životinje,ali eto nema se sredstava..ko zna možda osvojim eurojackpot
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
AlmS po temp vrlo moguce da je O bila danas, sutra ces vise znati ako opet skoci, a to se i poklapa s jucerasnjom poz trakicom. Super sto si zvala doktoricu, nadam se da te malo smirila.
Nedavno sam procitala da ne treba spermi vremena da se obnovi, tako da ako imate volju mozete i veceras za svaki slucaj , ali dovoljno je i svako drugi dan
<3 2/2013 <3
Pepita sto se pasa tice imam uzgoj bullmastiffa i njemackih ovcara radne linije. Bullmastiffe vodim po izlozbama a s njemcima radimo tragacke pse koje kasnije prodajemo kao gotove i ucene pse. Inace, da skratim , imam obrt zaskolovanje pasa i samo to radim.. tako da imam cijeli dan da ih sve pomazim i usput naucim nesto
Sto se mojih simptoma tice ne zelim se umarati previse, a opet to je jace od mene i svaku promjenu zapazam... sto mi isto ne ide bas u prilog.. a sto cu, takva sam
Mucnina je nestala, trenutno, a ni stomak me ne muci vise... ovo cekanje dana D me ubija...
Da sad usput pitam nesto... kada bi bilo dobro i pouzdano da napravim test?
mama2 svaka ti čast
🙏👸👸🙏❤️
test najpouzdanije kada zakasni
🙏👸👸🙏❤️
almS po iscjetku i temp je zaista moguće da je O u pitanju weeee
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji