drage moje, čekam s vama koje ste blizu dana T.... good luck....
ja sam ovih dana u groznom stanju, bolio me želudac (nikada prije nije) tri dana, danas malo bolje, a od jučer i mjehur.. ali ide na bolje..
pozdrav svima i uživajte još danas u suncu
snaga uma....
Evo mene samo da vas malo pozdravim
Odbrojavam još 13-15 dana 😊
Uživam u ovim lijepim danima konačno 😆
Nadam se da ste mi dobro 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure! Danas mi dan nije najbolje počeo...i još k tome ovo tmurno vrijeme u zg-u...ali bit će bilje na pola tjedna smo :) Kako ste vi?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Jutro cure, po novome ne volim srijedu, tad smo ulazili u novi tjedan, danas bi bio 11.tjedan....
Ja to mogu, ja to hoću....
Dobar dan svima, iako vidim da vecini nije dobar. Tena i NmareN, ne znam stvarno kako da vas utjesim, valjda ce jos vremena morati proci da prebrodite ovo sve.
Grozno sam spavala, ako se to moze nazvati spavanjem. Cijelu noc se prevrtala po krevetu, bas kad sam mislila sad cu zaspati, morala ici pisati, nakon toga nikako opet zaspati. Mucilo me probadanje, grcenje, samo sam cekala kako cu procuriti u sred noci. 26. dan je, dakle prema zadnjih 4-5 ciklusa, danas trebam dobiti, a nikako da krene.
kookoo30, sve bu ok s nama al moramo izbaciti te tužne misli..ali je tana ša NMareN jaaako tvrdoglava žena :P pa mi neide da ju oraspoložim i "usmjerim" savjetima na druge stvari.. ali bude ona veeeć, jel tak??
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji