hmm pa onda mislim da ne bi trebala imati problema u očekivanju ciklusa, a ja se nadam da će ti ipak izostati iz naravno nekih ljepših razloga :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama2 znam kako je to držim ti fige
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
drage moje, čekam s vama koje ste blizu dana T.... good luck....
ja sam ovih dana u groznom stanju, bolio me želudac (nikada prije nije) tri dana, danas malo bolje, a od jučer i mjehur.. ali ide na bolje..
pozdrav svima i uživajte još danas u suncu
snaga uma....
Evo mene samo da vas malo pozdravim
Odbrojavam još 13-15 dana 😊
Uživam u ovim lijepim danima konačno 😆
Nadam se da ste mi dobro 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure! Danas mi dan nije najbolje počeo...i još k tome ovo tmurno vrijeme u zg-u...ali bit će bilje na pola tjedna smo :) Kako ste vi?
Jutro cure! Danas mi dan nije najbolje počeo…i još k tome ovo tmurno vrijeme u zg-u…ali bit će bilje na pola tjedna smo :) Kako ste vi?
Kod nas u Slavoniji prekrasno sunčano jutro
Tek sada vidim tvoj potpis - TO SE ZOVE ŽELJA.... haaaaaaaaaa.. svaka čast
snaga uma....
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Jutro cure, po novome ne volim srijedu, tad smo ulazili u novi tjedan, danas bi bio 11.tjedan....
Jutro cure, po novome ne volim srijedu, tad smo ulazili u novi tjedan, danas bi bio 11.tjedan….
Neeeemoooj....kad smo kod toga ja bih sada bila za tri dana u trećem mjesecuuu :( odmah sam tužnija nego do sada...a baš sam u tužnoj fazi!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji