tonina28 eto nama tebe eto sad slijedi mnogobrojno odbrojavanje hehe
šta se tiče cerviksa, puno sam čitala ali nikako skužila, valjda sam baksuz
tonina28 eto nama tebeeto sad slijedi mnogobrojno odbrojavanje hehe
šta se tiče cerviksa, puno sam čitala ali nikako skužila, valjda sam baksuz
Evo i mene.. sad bas prijateljica i ja pokušavamo skuziti zasto bi mI lh trakica bila pozitivna na 29 dc. Btw,ona ne trudna 6 tjedana i znanosti radi, jucer je i ona išla testirati teoriju da se lh trakicama moze dokazati trudnoća i njoj bila pozitivna. Eh sad. Smijeh. Sta sve,nećemo smisliti.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tonina28 svakako je zanimljivo, ja nažalost nemam iskustva s lh trakicama,ali tko zna možda je i tebi s razlogom pozitivna lh trakica kao i frendici
tonina28 svakako je zanimljivo, ja nažalost nemam iskustva s lh trakicama,ali tko zna možda je i tebi s razlogom pozitivna lh trakica kao i frendici
Da,to se nekako i mi,nadamo.jel tesko da su mi,plodni dani na 29 dc. 😕.
Uglavnom,kao veliki znanstvenici, piskila ja koja sam u iščekivanju, bila pozitivna,ona koja je trudna isto pozitivna, a seka koja nije ni,jedno od navedenog dobila negativno. Sva smo polja pokrile u ime znanosti. 😜
Uglavnom, navodno postoje alfa lanci u lh koja mogu raniji dokazati trudnoću nego beta u hcg testu jer se ranije stvara,ali su rezultati dvojbeni jer prvenstveno služi za detektiranje ovulacije i nije priznat način dokazivanja trudnoće od strane doktora,naravno.
Uglavnom postoje slucajevi zena koje su potvrdile trudnoću lh trakicama prije izostanka m i dok su hcg testovi pokazivali negativno. Pa se i ja zaludujem s tim idejama. 😜
🙏👸👸🙏❤️
svi govore da su te žile jedan od ranijih simptoma tko zna imala sam i ja umišljenih simptoma u 12mj, hahah, bila je to ludnica, ispišala 4 testa od gnjavaže svakih 10dana, i na kraju otišla kod svojih opustila se, vratila kući i zaboravila na neki način i dobila 1.01.
svi govore da su te žile jedan od ranijih simptoma tko znaimala sam i ja umišljenih simptoma u 12mj, hahah, bila je to ludnica, ispišala 4 testa od gnjavaže svakih 10dana, i na kraju otišla kod svojih opustila se, vratila kući i zaboravila na neki način i dobila 1.01.
Imala sam i ja milion umisljenih do sada. Ali npr. Mučnine mi nisu nikakav,znak jer zbog gastritisa mi je praktički uvijek muka. Umorna sam isto tako stalno, kao i trčanje na wc. To mi je,isto svakih pola sata pod normalno. Jedino sto sam sada novo primjetila su te žile a njih stvarno nisam ranije vidjela. Tko zna, mozda,rastu.Hahahhahah
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji