Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 15:59

tonina28 eto nama tebe  eto sad slijedi mnogobrojno odbrojavanje hehe 

šta se tiče cerviksa, puno sam čitala ali nikako skužila, valjda sam baksuz

tonina28
    11. Ožujak 2015. 16:02

Pepita

tonina28 eto nama tebe  eto sad slijedi mnogobrojno odbrojavanje hehe 

šta se tiče cerviksa, puno sam čitala ali nikako skužila, valjda sam baksuz

Evo i mene.. sad bas prijateljica i ja pokušavamo skuziti zasto bi mI lh trakica bila pozitivna na 29 dc. Btw,ona ne trudna 6 tjedana i znanosti radi, jucer je i ona išla testirati teoriju da se lh trakicama moze dokazati trudnoća i njoj bila pozitivna. Eh sad. Smijeh. Sta sve,nećemo smisliti.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 16:05

tonina28 svakako je zanimljivo, ja nažalost nemam iskustva s lh trakicama,ali tko zna možda je i tebi s razlogom pozitivna lh trakica kao i frendici 

tonina28
    11. Ožujak 2015. 16:11

Pepita

tonina28 svakako je zanimljivo, ja nažalost nemam iskustva s lh trakicama,ali tko zna možda je i tebi s razlogom pozitivna lh trakica kao i frendici 

Da,to se nekako i mi,nadamo.jel tesko da su mi,plodni dani na 29 dc. 😕.
    Uglavnom,kao veliki znanstvenici, piskila ja koja sam u iščekivanju, bila pozitivna,ona koja je trudna isto pozitivna, a seka koja nije ni,jedno od navedenog dobila negativno. Sva smo polja pokrile u ime znanosti. 😜
    Uglavnom, navodno postoje alfa lanci u lh koja mogu raniji dokazati trudnoću nego beta u hcg testu jer se ranije stvara,ali su rezultati dvojbeni jer prvenstveno služi za detektiranje ovulacije i nije priznat način dokazivanja trudnoće od strane doktora,naravno. 
    Uglavnom postoje slucajevi zena koje su potvrdile trudnoću lh trakicama prije izostanka m i dok su hcg testovi pokazivali negativno.  Pa se i ja zaludujem s tim idejama. 😜

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 16:23

svi govore da su te žile jedan od ranijih simptoma tko zna  imala sam i ja umišljenih simptoma u 12mj, hahah, bila je to ludnica, ispišala 4 testa od gnjavaže svakih 10dana, i na kraju otišla kod svojih opustila se, vratila kući i zaboravila na neki način i dobila 1.01.

tonina28
    11. Ožujak 2015. 16:31

Pepita

svi govore da su te žile jedan od ranijih simptoma tko zna  imala sam i ja umišljenih simptoma u 12mj, hahah, bila je to ludnica, ispišala 4 testa od gnjavaže svakih 10dana, i na kraju otišla kod svojih opustila se, vratila kući i zaboravila na neki način i dobila 1.01.

Imala sam i ja milion umisljenih do sada.  Ali npr. Mučnine mi nisu nikakav,znak jer zbog gastritisa mi je praktički uvijek muka.  Umorna sam isto tako stalno, kao i trčanje na wc. To mi je,isto svakih pola sata pod normalno.  Jedino sto sam sada novo primjetila su te žile a njih stvarno nisam ranije vidjela.  Tko zna, mozda,rastu.Hahahhahah

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI