Ono ho, ovdje čekamo plusice , to volim. Meni je bilo super kad su cure navijale za mene, sad ja navijam za vas, dulcinela držim palčeve, mama2 držim palčeve
. Dali ima još koja cura da sad čeka plusic?
Ja to mogu, ja to hoću....
jelena, NMareN, hvala na pozitivnim vibrama, vidjet cemo sve danas-sutra. Iskreno, ne nadam se, ovako mi uvijek krece menga, ali eto, kad ste vi vec tako pozitivne i navijate, onda cu i ja sebi dozvoliti jos malo neke nade...
vivi, dobrodosla! Sigurno je bila biokemijska, sto znaci vrlo uskoro je moguce i prava trudnoca.
dillb, drago mi je zbog tebe sto ti je uskoro prvi pregled. Uvijek si bila pozitivna i za sve navijala. Hvala ti sto jos uvijek navratis!
Ajmo cure, nemojte pustiti da nas dosada uguši, idemo...plusići na sunce, Kookoo i dulcinela navijam prvo za vas, onda slijedi mama2
jelena kad ti ono točno ne očekuješ?
U meduvremenu možda nas i Pepita iznenadi
Dillb proći će i te slatke muke, samo nek srčeko prokuca Vrijeme začas proleti, pogotovo uz još jedno dijete doma.
AlmS ima vremena za temperaturu, jesi li ju jučer mjerila u 6 ili 8h?
Jeste li ikad provjeravale svoj cerviks tokom ciklusa? Ja sam nedavno čula za tu metodu detekcije O i stvarno ima smisla
Meni treba stići oko 19-tog. Ko zna koji će ishod biti, ali ne mogu reći da se ne nadam. Zasad se nastojim ne opterećivati
<3 2/2013 <3
Zene, evo I od mene pozitivnih vibrica, nek T posalje M na odmor.
14.06.2014. L ♥
Stella ja lagano gubim živce, danas mi je 70dc, doktoru ne idem jer ako me pošalje u Split neću moć ići sama jer ne poznajem grad nikako, pa sam mislila dati priliku prirodnom do ljeta kad mi dragi a i šogorica imaju veliki godišnji pa onda to rješavati.. zasad pijem čaj,ali ne vrkutu samu sa stolisnikom nego nekakvu mješavinu svega i svačega šta je svekrva složila jer se nada da će mi potaknuti M
ali navijam za što više plusića
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
StellaMaris, hvala na pozitivi. Ni ti ne cekas jos dugo, brzo ce to! Treba se nadati, to bar uvijek mozemo, zar ne?
Nisam nikad provjeravala cerviks, ali mi je odnos uvijek malo neugodan na dan ovulacije. Bas ima smisla to sto se cerviks smeksa i otvori za laksi prolaz spermija, ali mi je cudna cinjenica da je za vrijeme O visoko i skrati se, a prije i poslije O osim sto je tvrdji, produzi se i spusti... To mi se kao ne podudara s mojim osjecajem bolnijeg odnosa, ali promjenu definitivno osjecam...
tonina28 eto nama tebe eto sad slijedi mnogobrojno odbrojavanje hehe
šta se tiče cerviksa, puno sam čitala ali nikako skužila, valjda sam baksuz
🙏👸👸🙏❤️
tonina28 svakako je zanimljivo, ja nažalost nemam iskustva s lh trakicama,ali tko zna možda je i tebi s razlogom pozitivna lh trakica kao i frendici
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji