Ne brini Tena, tesko je upratiti ko je sta sve pisao. Pila sam Yasmin skoro 4 godine, sve bilo ok. Nakon prestanka sljedeci mjesec se ciklus odmah pojavio i od tada je redovan (varira u par dana), ali kada sam otisla na pregled nakon sto sam prekinula s njima dr. nije bio siguran jesu li se organizam i hormoni odmah vratili u normalu da bi se trudnoca ostvarila, pa zato pisem ako racunam i taj prvi mjesec, onda ce martovski ciklus kojeg ocekujem 25.3. (po najduzem ciklusu) biti 8. ciklus pokusavanja.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Aha...ma bude to sve ok..al imaj razumjevanja za svoje tijelo i daj mu vremena da se ustabili...naši su organizmi savršeni mehanizmi ali ipak im treba vremena :*
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
almS ja sam osoba koja teško osuđuje, i koja se teško naljuti jer uvijek pokušavam shvatit, i uvijek se pokušavam staviti na mjesto osobe u ovom slučaju nje,naravno još mi je žao što je to rekla,ali sigurna sam da će biti sretna kad postane baka,ma bilo pa prošlo..
draga moja, nemam iskustva s tako iznenadnim smeđim iscjetkom, a i ovo sa trakicama je ludilo, baš te zezaju, ali svakako bi trebala obavjestiti dr. jer je već čudno što toliko traje..
Tena mogu misliti kako te veseli što će ti doći psić moj pasonja je ostao kod mojih jer je naviknut na djecu i tu bi mu bilo dosadno,a ovdje imam psa od dragog (labradora) koji ima 7god a ponaša se kao štene to je nevjerovatno kako utječu na nas
i sad si mislim nabaviti malenog mačića
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hahahah i ti si opićena Pepita ;) hahahaha..uz labradora još i mačića..hehehe..pogledaj si na plavom oglasniku jer ih puno poklanjaju ;)
hahahah i ti si opićena Pepita ;) hahahaha..uz labradora još i mačića..hehehe..pogledaj si na plavom oglasniku jer ih puno poklanjaju ;)
ma ja sam navikla imati puno životinjica imam ja i mačka i psa i zekana kod svojih,ali ih je komplicirano tu dovesti ipak je u pitanju preko 350km hehe a i ne bih ih mogla uzeti svojim sekama i bratu mali su i vezani za njih
🙏👸👸🙏❤️
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
hahahah...ma ljudi koji vole životinje su najbolji ljudi <3
Slažem se sa tobom Tena
Ja zadnjih par dana nemam volje za apsolutno ništa, sve šta radim, radim isključivo preko volje i jer moram i razvlačim tokom cijelog dana, najradije bih samo ležala ili bila pred laptopom, izgleda da je mene već uhvatio proljetni umor hehe
🙏👸👸🙏❤️
A meni pak treba toliko pažnje da se stalno osjećam zapostavljeno...najradije bih se zakačila za dečka i nebih se micala danonoćno iz njegovog zagrljaja -.-
A meni pak treba toliko pažnje da se stalno osjećam zapostavljeno…najradije bih se zakačila za dečka i nebih se micala danonoćno iz njegovog zagrljaja -.-
a vjerujem, svima treba pažnje, samo eto mi žene imamo faze kad bi pažnju od 0-24..
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji