Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Ožujak 2015. 15:02

almS  ja sam osoba koja teško osuđuje, i koja se teško naljuti jer uvijek pokušavam shvatit, i uvijek se pokušavam staviti na mjesto osobe u ovom slučaju nje,naravno još mi je žao što je to rekla,ali sigurna sam da će biti sretna kad postane baka,ma bilo pa prošlo..
    draga moja, nemam iskustva s tako iznenadnim smeđim iscjetkom, a i ovo sa trakicama je ludilo, baš te zezaju, ali svakako bi trebala obavjestiti dr. jer je već čudno što toliko traje..

Tena mogu misliti kako te veseli što će ti doći psić  moj pasonja je ostao kod mojih jer je naviknut na djecu i tu bi mu bilo dosadno,a ovdje imam psa od dragog (labradora) koji ima 7god a ponaša se kao štene to je nevjerovatno kako utječu na nas  i sad si mislim nabaviti malenog mačića 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    10. Ožujak 2015. 15:06

hahahah i ti si opićena Pepita ;) hahahaha..uz labradora još i mačića..hehehe..pogledaj si na plavom oglasniku jer ih puno poklanjaju ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    10. Ožujak 2015. 15:12

hahahah...ma ljudi koji vole životinje su najbolji ljudi <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Pepita2109
    10. Ožujak 2015. 16:08

Slažem se sa tobom Tena 
    Ja zadnjih par dana nemam volje za apsolutno ništa, sve šta radim, radim isključivo preko volje i jer moram i razvlačim tokom cijelog dana, najradije bih samo ležala ili bila pred laptopom, izgleda da je mene već uhvatio proljetni umor hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    10. Ožujak 2015. 16:12

A meni pak treba toliko pažnje da se stalno osjećam zapostavljeno...najradije bih se zakačila za dečka i nebih se micala danonoćno iz njegovog zagrljaja -.-

Tena9
    10. Ožujak 2015. 16:17

hahahahaha..da..a baš osjećam te faaaazeee...i ne volim ih jer se osjećam bespomoćno i ne znam...jadno..hahahah..za par dana ću biti neovisna mlada žena..jaka i sigurna u sebe!! ah..takve smo...i takve nas obožavaju ;)

vivi
    10. Ožujak 2015. 17:11

Pozdrav svima :)
    Evo i ja se trudim i zelim jako bebicu ....ovo je drugi mjesec i nadam se da će biti nekog uspijeha ..mada na jednu ruku se i bojim. Prošli mjesec po svim simptomima i po dva pozitivna testa izgledalo je kao trudnoća no nakon  12 dana kašnjena došla je menstruacija (inače je rodovita i ne boli baš) bili su jaki bolovi 2 dana i cudno krvarenje tako da mislim da je bio spontani :/...nisam zeljela ici ginekologu jer i ako je bilo nesto bilo je jako kratko....samo se nadam da ce za koji mjesec uspijeti i biti normalno sve)
    Neznam da  li je netko od vas imao takva iskustva

StellaMaris
    10. Ožujak 2015. 17:34

Kookoo i dulcinela sretno sutra!!!
    I dulcinela nisi stara, danasnje 30-te su nekadasnje 20-te 
    Mama2 iskreno se nadam da je to to! 
    Tena taj je bas budala, nije ti trebao davati laznu nadu 
    Pepita vibram da se uskoro nesto pokrene. 
    Jedan nas poznati karizmatik je jednom rekao da su rijetki i uistinu veliki oni koji uistinu znaju oprostiti.
    Dillb kako si ti? Ima li simptoma?
    AlmS kako ti se krece temp? Jel mozes sto skuziti po grafu? Dobro da je iscjedak manji, ali mozda da nazoves svoju dr pa da joj ispricas sto ti se dogodilo!? Jel ti jutros druga crtica bila tamnija od jucerasnje? 
    Meni treba doci oko 19.3. Vidjeti cemo sto ce biti. Zelim se ne opterecivati koliko je moguce, iako bi bilo glupo da recem da se ne nadam.
    Vivi dobrodosla i sto prije nam otisla, vjerojatno se radilo o biokemijskoj T. Neki to smatraju dobrim znakom jer znas da mozes ostati trudna. Samo hrabro naprijed

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.