Hahahaha Tena, nasmijala si me, da ponekad sam tvrdoglava, možda i malo više od ponekad .... A još nisam u potpunosti došla sebi, svaki dan mi je sve bolje i nadam se da cu uskoro u potpunosti, donekle, biti oke. Sutra idem na kontrolu gdje se nadam de ce sve biti ok, buduci da se kasnije pokazalo da na zahvatu nisu sve obavili kako treba... Vidjet cemo, nadam se da se toj priči uskoro bliži kraj....
Ja to mogu, ja to hoću....
Curke moje ja sam se probudila u 10,ali i dalje mi se spava imam osjećaj da bih mogla prespavati cijeli dan, čak me ni sunce ne može oraspoložiti.. ali ne dam se ja
kookoo30 držim fige da se ni ne pojavi
dulcinela kakvo je stanje kod tebeeee?
Tena moram priznati da si i mene nasmijala hehe baš je lijepo što si pozitivna
jelena baš te uhvatilo, nadam se da će ubrzo proći
babygirl odbrojavamo sa tobom
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hahahahaha...drago mi je! Ali znate kaj vele, ona s največim i najljepšim osmjehom uglavnom ima najtužnije oči -.- Al ja sam još tvrdoglavija od naše NMaren pa se nedam...tražim lijepo u svemu
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Veliki pozdrav iz "ravne" Slavonije.. jutros dan krenuo mucno uzasno... cim nesto pojedem muka mi za popi.... da prostite.... vidim da ni drugima nije bas sve naj, naj... moramo se razvedriti.. bilo bi super kad bi netko objavio neki plusic.. btw... kad koja piski testic? imamo li takvih ubrzo oupce?
Ciao cure, vidim da dan nije poceo bas najbolje, pa vam saljem veliku najvecu cmoku iz Vjecnog grada. Dodjite i posjetite me, promjena godi a ja cu biti sretna da provedem vrijeme sa nekom od mojih dragih prijateljica odavde.
Ni meni dan nije bas najbolje poceo, jutrosnja temp nije skocila, vec je ostala ista. Bar nije pala. Na FF kazu da ne mora odmah da skoci, vec da moze sa povisi i do 3 dana poslije pozitivne lh trakice, tako da sam odlucila biti pozitivna. Btw, prvo mjerenje oko 6h (napola sam spavala) je pokazalo istu temp kao i jucer, ali mi djavo nije dao mira pa sam opet izmjerila kada mi je alarm zvonio (oko 8) i tada je bila veca za 0,2 stupnja. Naravno u FF sam upisala ovu prvu jutarnju. Dobra vijest je da mi je iscjedak skoro pa prestao. Sada samo preostaje da cekam najduze dvije sedmice. Dotad navijam za sve vas i drzim palceve da sto prije bude neki plusic.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
mama2 danas je neki čudan dan, svi su nešto neraspoloženi hehe, za sada čekamo dulcinelu i kookoo30 kojima je danas taj dan iščekivanja, a onda slijedite ti, Stella, babygirl i ispričavam se ako sam koju preskočila.. dugo nije bilo plusića ovdje tako da navijamooo za sveeee
🙏👸👸🙏❤️
almS samo ti prati temp i ja sam baš sinoć malo čitala i nije svima isto, kao poslije O ostaje povišena pa kad padne stiže M,ali puno cura su imale taj pad poslije i bile trudne tako da mislim da je isto tako i sa tim padom-skokom kod O.. i sretnooo i bilo bi lijepo malo promijeniti okolinu
znate šta curke moje ja sam baš razmišljala, ja sam u 10mj bila kod svojih 2tjedna i na dan kad sam se vratila sam i dobila, e onda nije dolazila i onda sam u 12mj. opet išla kod svojih na samo par dana i onda sam dobila nakon tjedan dana, i otad nisam bila gore i nema M, mislite da ima neke veze s tim?
🙏👸👸🙏❤️
kookoo30, evo me, javljam se,ali nista jos ni kod mene! Nikako da procurim, a vec treci dan moj smedji prijatelj iscjedak je tu. Danas 26.dan, a uvijek dobivam 24-26 .dan. Temperatura me isto zbunila totalno, jucer i prekjucer 36.4, a danas 36.8??? Nikakve druge simptome nemam...
Pepita, almS, StellaMaris, Tena, mama2, hvala na bodrenju i utjesnim rijecima i pricama oko godina. Ovdje s vama sve je lakse, zaista.
AlmS, mozda ti i jest smedji iscjedak na sredini ciklusa manjak estrogena, kod mene je onda valjda manjak progesterona. Uvijek mi dodje pred mengu...
Mama2, drzim fige za par dana, kao sto kaze Pepita, tvoji simptomi su obecavajuci.
vivi, ja sam krajem studenog imala takvu situaciju. M kasnila 13 dana, samo što su moji testovi bili negativni. evo me sad brojim 7-mi tjedan T. sretno.
StellaMaris, umrijet ću od mučnina. u prvoj trudnoći su bile popodnevne, a sad su cjelodnevne. nadam se da će prestati uskoro, sljedeći tjedan idemo na prvi pregled.
mama2, kad čitam tvoje postove, kao da vidim sebe prije kojih mjesec dana... držim fige.
AlmaS, navijam da ovaj mjesec bude dobitni!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji