Meni je druga m stigla od operacije i sad su mi kao u ranom pubertetu, tako ih osjećam jako...hahah..ali drago mi je da dolaze makar su mi opet poveći ciklusi...preko 30dana...
Curke, drž'te se! cmokiić!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Kookoo30, evo mene, pridruzujem se tvom iscekivanju. Naoruzala sam se i ja uloscima, jer mi je, naravno, jucer pomalo krenuo moj svijetlosmedji iscjedak. Ocekujem da cu do sutra prokrvariti...Nisam previse razocarana, jer sam se ovaj mjesec nekako odmah pripremila da nista od toga, gripa, bolest, visoka temp....
Pepita, kapa dolje za sve...
Nije me sad bilo na forumu par dana, ali sam procitala postove unazad...Dakle, toliko puno vas je ovdje jako mladih, a vrlo zrelih cura, koje imate ili nemate vec po jedno dijete. baby girl, LuKi, Pepita…,pa i ostale cure kookoo30, almS, StellaMaris.., sve ste mladje od mene, a tako pametne i pune odgovornosti i zrelosti. Ne dajte da vam itko govori kad bi sto trebale, samo slusajte sebe. Nekad se udaram u glavu sto nisam prije krenula u sve ovo i nadam se da se zatrudnjivanje nece pretvoriti u problem. Jednostavno prije nije doslo "na red" planiranje obitelji, ali sad mi je definitivno zao zbog toga. Silno zelim da nisam zakasnila i da uspijem ostvariti trudnocu...
Ma bit ce, samo treba vjerovati i ne gubiti nadu!

Bok svimaaaa, mene od jutros probada s lijeve strane, pa s desne strane, a evo od malo prije imam bas grceve. A da vise procurim, pa makar i danas, da skinem to cekanje s repertoara. I da se nakljukam nekim tabletama, jer vec imam osjecaj da bi ova M mogla biti jedna od onih sto rasturaju.
Jao Tena blago tebi, vec druga, a meni još nije ni prva stigla, a moraju proći barem 4 da bi pokušavali,uuufff..... jedva cekam...
Jao Tena blago tebi, vec druga, a meni još nije ni prva stigla, a moraju proći barem 4 da bi pokušavali,uuufff….. jedva cekam…
A budu draga...evo mene je čovjek zeznuo za štenca retrivera pa sam se javila još dvojci s lagera da mi daju pesa krajem trećeg ili četvrtog mjeseca...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....
mama2, hvala ti od srca! Sva se uznemirim kad pricamo o godinama, hvataju me razni strahovi, ali ovdje su sve cure tako divne, hrabre i pune podrske, da jednostavno ides naprijed i samo naprijed u nove pokusaje. Meni je 35, ali idem hrabro u ciklus akcije br.7!
kookoo30, ne daj se, mozda bar tebi od nas dvije ovaj mjesec ipak ne dodje M!
Tena i NMareN, za vas dvije posebne rijeci podrske, cure, prave ste junakinje. Ma bit ce beba dogodine i vama garant!
mama2, hvala ti od srca! Sva se uznemirim kad pricamo o godinama, hvataju me razni strahovi, ali ovdje su sve cure tako divne, hrabre i pune podrske, da jednostavno ides naprijed i samo naprijed u nove pokusaje. Meni je 35, ali idem hrabro u ciklus akcije br.7!kookoo30, ne daj se, mozda bar tebi od nas dvije ovaj mjesec ipak ne dodje M!
Tena i NMareN, za vas dvije posebne rijeci podrske, cure, prave ste junakinje. Ma bit ce beba dogodine i vama garant!
hahahahaha..hvala! nitko nikada nije tako nešto rekao za mene...jer sve što mi se događa je kao jako normalno i uobičajeno makar se ja s time ne slažem...takožer kao i ti smatram da je to vrlo teško i da sam zapravo jaka jer sve to uspjevam, isto tako i NMareN

mama2 kad trebaš dobiti?
dulcinela 35godina uopće nije puno, moja mama je zadnju seku rodila sa 38god, a strina je rodila sa 37 prvo dijete a koliko ih ima koje i poslije 40.te imaju bebicu, kao npr moje baka koja je rodila u 43. neplanirano i slučajno
a druga baka također isto tako već bila na početku menopauze kad je ostala trudna i sad imam ujaka 9mj starijeg od sebe :P
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kookoo30 da bar ja imam tako neke sigurne simptome da će mi doći, meni sve stalo a kod tebe nije još ništa gotovo dok ne dobiješ
🙏👸👸🙏❤️
Tena kako te zeznuo?
Tena kako te zeznuo?
Glupi čovjek iz Valpova koji je ofol djelio peseke retriverića... :(
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji