Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    10. Ožujak 2015. 14:01

Dulcinela, iskreno , iako znam da je ovaj ciklus propusten u potpunosti, lagala bi kad bi rekla da se ne nadam. 
    A onda opet, nikakvih simptoma nicega nemam osim ovog danasnjeg grcenja, pocinju lagano i kriza. A iscjedak presusio. A vidjeti  cemo, jos 1 dan.

Pepita2109
    10. Ožujak 2015. 14:01

A Bože i čovjeka stvarno, nije mu se dalo u zg dolaziti da bi psića sigurno udomio.. ajme strašnooo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Ožujak 2015. 14:02

A Bože i čovjeka stvarno, nije mu se dalo u zg dolaziti da bi psića sigurno udomio.. ajme strašnooo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    10. Ožujak 2015. 14:10

Ma...bit će peseka uskoro...krajem trećeg il četvrtog...jer se mi moramo seliti...e da...jel zna ko neki stan u zg a da je jeftin ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    10. Ožujak 2015. 14:37

Dulcinela hvala ti na riječima podrške, meni će u ljeti biti 29g.,prva trudnoća završila neuspješno i evo sad cekamo i cekamo da bi uopće krenuli u pokušaje ostvarivanja trudnoće, i isto si mislim kako vec imam previše godina za prvo dijete,ali kad bolje razmislim sve su se granice nekako pomaknule pa tako i ta granica . Tena doci ce i meni M ali nikako je docekati, a kamoli još minimalno 4, ali oke necu se više žaliti... Uskoro će stici tvoj psic pa ces se malo zabavljati njime

Ja to mogu, ja to hoću....

almS
    10. Ožujak 2015. 14:38

hej cure,kako ste mi vi danas? Dulcinela, nikad nije kasno, najbitnije je imati volju, zelju i istrajnost i naravno biti pozitivan kao sto si ti. Ja sam citala na drugim forumima postove cura koje su ostajale trudne sa vise godina od tebe po prvi put, Nije to nikakvo mjerilo. Ja imam sestru mladju 13 god, jer je mama ostala trudna sa punih 40.
    Kookoo nemoj gubiti nadu, a sve i da dodje hrabro naprijed. Znam da nije lako, ali zelja je veca od tuge, zar ne?
    Pepita, to sto je svekrva rekla je uzas zivi, ali ti si samo pokazala koliki si zapravo covjek, ne naljutivsi se na nju. Sto vise, pokusala si ju shvatiti. D ne duzim, dijelim misljenje sa ostalim curama. Vi cete svakako nastaviti po svom, necete slusati niokoga.
    Layla bas mi je zao sto je stigla M, nemoj se predavati.
    Mama2 kakvo je stanje kod tebe?
    Stella, zaboravih te pitati kad ti (ne) iscekujes M?
    Luki, Babygirl, Namren, Tena big hug vama. Vi ste pravi mali heroji.
    Sad da vam otipkam moje haoticno stanje. Jucer ujutru (17dc) sam napokon vidjela dvije iste crtice na lh trakici, mada su obe bile blijede. Niko sretniji od mene. Kontam u toku dana ce se povecati nivo lh hormona i bit je jos jace, testiram se u 17 kad sipak, nema nikako druge crtice. Kontam mozda sam previse tekucine pila, pokusam ponovo oko 20h nakon sto nisam pila nista i opet test negativan.
    Pokusam jutros i opet dobijem dvije crtice, s tim da je testna slabija od kontrolne. Znaci, kod mene ne moze nista jednostavno. Uz sve to, onaj iscjedak o kojem sam pisala je danas jako oskudan ali prethodnih dana se bas bio intenzivirao i jednom sam primjetila i krv (ne svjetla, vec bas prava krv). To me bas zabrinulo, toliko da danas nisam otisla na posao, jer sam mislila ako se nastavi otici kod dr. na pregled, medjutim od jutros je svjetlosmedj i bas oskudan. Jos sam se uspanicila jer sam citala da se to smedjkasto javlja kada je nivo estrogena nizak. Jos jedan znak da je isti nizak je ne javljanje plodne sluzi koje ja nemam. Sacekat cu sljedeci ciklus i otici kod doktorice da se posavjetujem s njom. Btw, ukoilko racunam i prvi mjesec nakon pilula ovo ce nam biti 8 ciklus pokusavanja.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    10. Ožujak 2015. 14:43

Oprosti almS što nisam pratila prije, ali kakve si tablete pila?
    I btw, nemoj da te brine taj 8 ciklus pokušavanja...kažu da je najnormalnije, kod parova s kojima je sve zdravstveno u redu, da pokušavaju od pola godine do godine dana ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

almS
    10. Ožujak 2015. 14:55

Ne brini Tena, tesko je upratiti ko je sta sve pisao. Pila sam Yasmin skoro 4 godine, sve bilo ok. Nakon prestanka sljedeci mjesec se ciklus odmah pojavio i od tada je redovan (varira u par dana), ali kada sam otisla na pregled nakon sto sam prekinula s njima dr. nije bio siguran jesu li se organizam i hormoni odmah vratili u normalu da bi se trudnoca ostvarila, pa zato pisem ako racunam i taj prvi mjesec, onda ce martovski ciklus kojeg ocekujem 25.3. (po najduzem ciklusu) biti 8. ciklus pokusavanja.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    10. Ožujak 2015. 14:59

Aha...ma bude to sve ok..al imaj razumjevanja za svoje tijelo i daj mu vremena da se ustabili...naši su organizmi savršeni mehanizmi ali ipak im treba vremena :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.