Ajme Pepita, koja prica...sad bar shvacam malo bolje tvoju svekrvu.
A moja malenkost i Dulcinela zajedno cekamo srijedu, tj 11.03. Taj datum mi je povijesno/obiteljski grozan, pa onako, da ga dodam na listu kad mi je dan postao jos gori. Kazem to, jer sam zadnji put dobila na Valentinovo u zoru, na Badnjak ujutro i tako ti moji ciklusi idu, s namjerom da mi pos... svaki znacajniji datum.
Luki
ma znam ja da njoj nije lako, i dan danas zaplače kad mi priča neke priče, možda nije mislila da će tom željom nekoga povrijediti,samo želi dobro svojoj djeci.. i da ona krivi mog dragog jer kako kaže taman kad joj je trebalo biti bolje on ju je vratio u pakao,ali ona svoju djecu voli pokazuje to svaki dan, zato ne razumijem čemu onda takvo razmišljanje,ali nadam se da ćemo je mi razuvjeriti i pokazati da će sve biti kako treba..
Kookoo30 znači još malo se odbrojava želim ti sreću
Luki
ma znam ja da njoj nije lako, i dan danas zaplače kad mi priča neke priče, možda nije mislila da će tom željom nekoga povrijediti,samo želi dobro svojoj djeci.. i da ona krivi mog dragog jer kako kaže taman kad joj je trebalo biti bolje on ju je vratio u pakao,ali ona svoju djecu voli pokazuje to svaki dan, zato ne razumijem čemu onda takvo razmišljanje,ali nadam se da ćemo je mi razuvjeriti i pokazati da će sve biti kako treba..
Kookoo30 znači još malo se odbrojavaželim ti sreću
Promijenit ce ona plocu kad vidi kako obitelj moze lijepo funkcionirati, I koliko ljubavi donosi dijete, kad je ljubav prava I iskrena. Vi cete joj biti pravi dokaz da je bila u krivu pozeljevsi svojoj djeci da nikad nemaju djecu

14.06.2014. L ♥
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jutro curke
Pepita i ja mislim da ti svekrva nije mislila nista lose, a tebe je to mozda "povrijedilo" jer jako zelis bebu a nikako da se ostvari…Drago mi je pa bar netko ima dobre odnose sa svojom sveki… Moja mene zaje…dok joj nema sina,,, cim dodje sin samo sto se ne klanja…tako da ja sa svojom sveki i nemam neki odnos jer je dvolicna i zabadalo…samo se boji da ce joj netko oduzet sinovu ljubav, iako to nikad nisam ni pokusala….
Bez obzira na sveki,, glavu gore i nadaj se bebici!!!!!
Moja M je dosla jutros, a ja sinoc kupila test iako sam znala da fe me sje..al nema veze…sad malo pauze od pokusavanja dok dragi ne dodje….
Zelim vam svima puno srece u ostvarenju cilja!!!! :-* <3
I sorry na ovolikom postu. :-P
Pepita, baš sam se šokirala tvojom pričom. Iako je njoj u mladosti bilo teško ne bi trebala tako govoriti. Moja mama je ostala sama sa 28. god sa dvoje male djece, na početku smo bili i gladni i goli ali izgurali smo. Kada sam joj rekla da sam trudna plakala je od sreće. Vjerujem da bi i tvojoj svekrvi bilo drago, pogotovo kada se beba rodi ali ne bi vas trebala tako plašiti!
Ne znam dali sam luda ili sto ali mene ne sokira svekrvina izjava pepita ... Kuzim sto je htjela reci ali jos vise razumijem tebe... Budi uvjerena da ce svekrva kad sazna da si trudna biti presretna i da (ako se ikada sjeti sto ti je rekla)ce joj biti ne moguce zamisliti da je takvo sto rekla. Ja sa ostala trudna prvi puta sa nepunih 17 godina, u tojgodini se i udala i rodila... Moues zamisliti onda komentara i predrasuda.. Ali rekla sam im tko vas sljivi. Od tada je proslo 12 godina. Sad imam i kcer od 8, a.u planu je jos jedna bebica da budemo u kompletu.. Ljudi svasta imaju potrebu reci i reci svoje misljenje sa svoga stajalista, ali nitko, doslovno nitko ne vidi i ne zna moj pogled na svijet i moju obitelj.. Cure moje drzite se.svojih misli i osjecaja, jedino tako ispadne bas onako kako smo sizamislile

pepita, žao mi je što je to tvoja svekrva poželjela svojoj djeci, možda se zbog te njene želje i mučite toliko oko zatrudnjivanja. nadam se da će se sve posložiti u vašu korist i da ćete uskoro gladiti bebice u trbusima ti i tvoja šogorica.
ostalim dragim ženicama, budite pozitivne i vesele!!!
pepita
nemoj slusati druge
ja svaki dan slusam price kad bude zakaj nije vi nista ne radite npr. zadnje je bilo (kak smo si psa uzeli) kao kaj ce vam pas bolje da radite djecu bla bla bla,nije lako slusati takve stvari al polako otupljujem -dode mi da na majcu napisem da imam problema s tim pa da me ne ispituju. kroz jedno unutra korz drugo van
a da vas pitam doktor mi dao clomiphen tablete dali je koja pila?
Sve curke hvala na riječima utjehe, jučer kako sam ozlijedila prst na nozi, samo sam odmarala pa sam si time razbijala glavu, tj bila sam pomalo razočarana... znam da je prošla pakao,ali naša situacija je drugačija, i vidi to otpočetka, samo očito je njen strah veći od svega.. razgovarale smo jučer o tome, i sad joj je žao što je to ikada poželjela, i nadam se da njena želja nema veze s trenutnim neuspjehom mene i moje šogorice.. ma biti će nama svima bebica zato jer je naša želja za njom veća od ičega zar ne jučer sam odustala od ginekologa, dat ću šansu do ljeta prirodnom, nabaviti evine kapi i krenuti intenzivno sa tim i vjerujem da će mi to pomoći..
Moj PMS se opet svodi samo na akne
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Samo da referiram svoje muke...od jutros mi se javlja mucnina lagana odmah nakon sto neto pojedem. glavobolje su se smanjile, grudi skoro da i ne bole osim kad ih malo pritisnem, osjecaj pritiska kad pred mengu jejos uvijek prisutan iako ga imam samo na dan kad dobijem i ne bude blag kao sto je sada... sto da sad mislim? Nisam pametna vise uopce

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji