Pepita, baš sam se šokirala tvojom pričom. Iako je njoj u mladosti bilo teško ne bi trebala tako govoriti. Moja mama je ostala sama sa 28. god sa dvoje male djece, na početku smo bili i gladni i goli ali izgurali smo. Kada sam joj rekla da sam trudna plakala je od sreće. Vjerujem da bi i tvojoj svekrvi bilo drago, pogotovo kada se beba rodi ali ne bi vas trebala tako plašiti!
Ne znam dali sam luda ili sto ali mene ne sokira svekrvina izjava pepita ... Kuzim sto je htjela reci ali jos vise razumijem tebe... Budi uvjerena da ce svekrva kad sazna da si trudna biti presretna i da (ako se ikada sjeti sto ti je rekla)ce joj biti ne moguce zamisliti da je takvo sto rekla. Ja sa ostala trudna prvi puta sa nepunih 17 godina, u tojgodini se i udala i rodila... Moues zamisliti onda komentara i predrasuda.. Ali rekla sam im tko vas sljivi. Od tada je proslo 12 godina. Sad imam i kcer od 8, a.u planu je jos jedna bebica da budemo u kompletu.. Ljudi svasta imaju potrebu reci i reci svoje misljenje sa svoga stajalista, ali nitko, doslovno nitko ne vidi i ne zna moj pogled na svijet i moju obitelj.. Cure moje drzite se.svojih misli i osjecaja, jedino tako ispadne bas onako kako smo sizamislile
pepita, žao mi je što je to tvoja svekrva poželjela svojoj djeci, možda se zbog te njene želje i mučite toliko oko zatrudnjivanja. nadam se da će se sve posložiti u vašu korist i da ćete uskoro gladiti bebice u trbusima ti i tvoja šogorica.
ostalim dragim ženicama, budite pozitivne i vesele!!!
pepita
nemoj slusati druge
ja svaki dan slusam price kad bude zakaj nije vi nista ne radite npr. zadnje je bilo (kak smo si psa uzeli) kao kaj ce vam pas bolje da radite djecu bla bla bla,nije lako slusati takve stvari al polako otupljujem -dode mi da na majcu napisem da imam problema s tim pa da me ne ispituju. kroz jedno unutra korz drugo van
a da vas pitam doktor mi dao clomiphen tablete dali je koja pila?
Sve curke hvala na riječima utjehe, jučer kako sam ozlijedila prst na nozi, samo sam odmarala pa sam si time razbijala glavu, tj bila sam pomalo razočarana... znam da je prošla pakao,ali naša situacija je drugačija, i vidi to otpočetka, samo očito je njen strah veći od svega.. razgovarale smo jučer o tome, i sad joj je žao što je to ikada poželjela, i nadam se da njena želja nema veze s trenutnim neuspjehom mene i moje šogorice.. ma biti će nama svima bebica zato jer je naša želja za njom veća od ičega zar ne jučer sam odustala od ginekologa, dat ću šansu do ljeta prirodnom, nabaviti evine kapi i krenuti intenzivno sa tim i vjerujem da će mi to pomoći..
Moj PMS se opet svodi samo na akne
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Samo da referiram svoje muke...od jutros mi se javlja mucnina lagana odmah nakon sto neto pojedem. glavobolje su se smanjile, grudi skoro da i ne bole osim kad ih malo pritisnem, osjecaj pritiska kad pred mengu jejos uvijek prisutan iako ga imam samo na dan kad dobijem i ne bude blag kao sto je sada... sto da sad mislim? Nisam pametna vise uopce
Meni je druga m stigla od operacije i sad su mi kao u ranom pubertetu, tako ih osjećam jako...hahah..ali drago mi je da dolaze makar su mi opet poveći ciklusi...preko 30dana...
Curke, drž'te se! cmokiić!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Kookoo30, evo mene, pridruzujem se tvom iscekivanju. Naoruzala sam se i ja uloscima, jer mi je, naravno, jucer pomalo krenuo moj svijetlosmedji iscjedak. Ocekujem da cu do sutra prokrvariti...Nisam previse razocarana, jer sam se ovaj mjesec nekako odmah pripremila da nista od toga, gripa, bolest, visoka temp....
Pepita, kapa dolje za sve...
Nije me sad bilo na forumu par dana, ali sam procitala postove unazad...Dakle, toliko puno vas je ovdje jako mladih, a vrlo zrelih cura, koje imate ili nemate vec po jedno dijete. baby girl, LuKi, Pepita…,pa i ostale cure kookoo30, almS, StellaMaris.., sve ste mladje od mene, a tako pametne i pune odgovornosti i zrelosti. Ne dajte da vam itko govori kad bi sto trebale, samo slusajte sebe. Nekad se udaram u glavu sto nisam prije krenula u sve ovo i nadam se da se zatrudnjivanje nece pretvoriti u problem. Jednostavno prije nije doslo "na red" planiranje obitelji, ali sad mi je definitivno zao zbog toga. Silno zelim da nisam zakasnila i da uspijem ostvariti trudnocu...
Ma bit ce, samo treba vjerovati i ne gubiti nadu!
Sortiraj odgovore
Najstariji