E da, za ne povjerovati je da i moja predraga sveki misli da bismo i mi bili ludi kad bi samo promislili na drugu bebu (inače nitko nezna da mi već radimo ohohooo). A da ne pričam da ni ovog ne čuva pa da ima razlog tako nešto komentirati
<3 2/2013 <3
Stella da bilo je pomalo sebično od nje, i možda nije razmišljala o posljedicama, ali bilo ih je jer mi cijelo vrijeme od tad odzvanjaju njene riječi u glavi, i onda se sjetim njegove sestre i sebe u trenutnoj situaciji, tada joj nisam ništa rekla jer me ostavila u šoku.. sad smo razgovarale telefonom i ispričala se i rekla je da zna da je pogriješila i da joj je drago da to nije rekla svojoj kćeri nego meni jer ću je ja kao prije razumijeti, ja sam rekla da je isprika prihvaćena,ali da tako nešto poželjeti svom djetetu je nešto prestrašno i onda je rekla ma imate vi vremena jako ste mladi još uživajte, i onda sam joj rekla da ne brine da odluku kad ćemo imati dijete donosimo samo njen sin i ja, bilo sad bilo kasnije, ja sam svjesna da će ona još 1000 puta ponoviti to kako smo mladi itd.,ali neću se obazirati na to.. Tako je netko je spreman prije netko kasnije, bilo bi dosadno da smo svi jednaki.. Hvala ti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I da na ovaj tvoj drugi dio, ja mislim da ljudi imaju urođeno govoriti šta trebamo i kako, ne svi,ali ono pa to je ludo, meni ne pada napamet petljati se u tuđi život i odluke i ovaj moj mi je dosta
🙏👸👸🙏❤️
A cure moje drage, ne znam uopce sto reci na takve izjave. Ali mislim da ako se mi s nasim muzevima/deckima/odabranicima bilo koje vrste odlucimo za dijete, nikakva 3. osoba po meni nema pravo na neke intervencije i misljenja. Ako imaju misljenje, neka misle u sebi.
Kod mene, ne znam, mislim da sveki zeli da imamo dijete, ali za nju mi je iskreno sasvim svejedno. Moja majka s druge strane... ne znam, imam osjecaj da ne bi bila pretjerano odusevljena - pogadjate, nismo bas bliske. Ali eto, tako me zanima koja bi bila njena reakcija, u svakom slucaju.
Ja danas obavila kupnju ulozaka, toliko omovom ciklusu. Pocelo je malo cesce probadanje sa svih strana trbuha, danas su mi cice broj vece, doslovno, ali to je sve. Samo da vise dodje M, da krenem opet u ovo ludjacko odbrojavanje.
većina roditelji žali da im djeca uživaju dok su mladi, a za djecu da ima vremena... no kada dođu unuci sve se promijeni, budu najsretniji na svijetu... vjerovatno je svekrva ti u tom smjeru išla, ali se krivo izrazila, što si ti još dodatno loše primila srcu jer želiš bebu :)
kookoo30 slažem se sada i mislim da ću podvući crtu i postaviti granice, zaista smo bliske i ne bih htjela sukob ikakav s njom jer bi mi bilo jako žao.. kad trebaš dobiti ono??
pile2 nije se ona krivo izrazila ona je rekla kad su moji porasli poželjela samo jedno, a to je da nemaju djece nego da uživaju sami.. dakle ne trenutno nego uopće, smatra da može biti dobro bez djece.. ja ne kažem da ne može možda i par godina za one koji se žele iživit proputovati i sl.,ali na kraju se svede uvijek na to da svatko poželi jedno malo biće.. jer njen pokojni muž joj je rekao da će se oženiti njome samo ako ostane trudna imala je 18 god, dakle prisilno i onda kad se pokušala razvesti je saznala da je opet trudna, i bojala se šta će sama pa mu se vratila i opet pakao proživljavala dok nije umro, ali eto ona je shvatila da mi uistinu želimo djecu i sad joj krivo
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, draga, hvala na lijepim rijecima.
Vjerujem da je rekla to vise u afektu I nepromisljeno, sad vidim I zasto, iako joj nije opravdanje, jer to sto se njoj ruzno dogodilo ne mora znaciti da ce tako biti njenoj djeci, a I ispada dok je to rekla kao da su joj djeca kriva za njenu tadasnju situaciju. Mislim da kad bi ugledala unucicu ili unuka bi se skroz rastopila. I zaboravila nakratko bar na ruzni period svog zivota. Mislim da je taj njen govor bio cisto iz frustracije, I da ne misli zapravo tako, vec na taj nacin izbacuje onu ljutnju I gorcinu iz sebe, nesvjesno povrijedujuci tebe, pa kad skuzi sto je u biti rekla da joj bude zao. Jednostavno jace od nje, ali opet nije opravdanje.
14.06.2014. L ♥
Ajme Pepita, koja prica...sad bar shvacam malo bolje tvoju svekrvu.
A moja malenkost i Dulcinela zajedno cekamo srijedu, tj 11.03. Taj datum mi je povijesno/obiteljski grozan, pa onako, da ga dodam na listu kad mi je dan postao jos gori. Kazem to, jer sam zadnji put dobila na Valentinovo u zoru, na Badnjak ujutro i tako ti moji ciklusi idu, s namjerom da mi pos... svaki znacajniji datum.
Luki
ma znam ja da njoj nije lako, i dan danas zaplače kad mi priča neke priče, možda nije mislila da će tom željom nekoga povrijediti,samo želi dobro svojoj djeci.. i da ona krivi mog dragog jer kako kaže taman kad joj je trebalo biti bolje on ju je vratio u pakao,ali ona svoju djecu voli pokazuje to svaki dan, zato ne razumijem čemu onda takvo razmišljanje,ali nadam se da ćemo je mi razuvjeriti i pokazati da će sve biti kako treba..
Kookoo30 znači još malo se odbrojava želim ti sreću
🙏👸👸🙏❤️
jutro curke
Pepita i ja mislim da ti svekrva nije mislila nista lose, a tebe je to mozda "povrijedilo" jer jako zelis bebu a nikako da se ostvari…Drago mi je pa bar netko ima dobre odnose sa svojom sveki… Moja mene zaje…dok joj nema sina,,, cim dodje sin samo sto se ne klanja…tako da ja sa svojom sveki i nemam neki odnos jer je dvolicna i zabadalo…samo se boji da ce joj netko oduzet sinovu ljubav, iako to nikad nisam ni pokusala….
Bez obzira na sveki,, glavu gore i nadaj se bebici!!!!!
Moja M je dosla jutros, a ja sinoc kupila test iako sam znala da fe me sje..al nema veze…sad malo pauze od pokusavanja dok dragi ne dodje….
Zelim vam svima puno srece u ostvarenju cilja!!!! :-* <3
I sorry na ovolikom postu. :-P
Sortiraj odgovore
Najstariji