Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 15:31

I da moja svekrva ne zna da mi radimo na bebi jer je njena želja bila da njena djeca ne mogu imati djecu jer su djeca samo teret, nego joj je bitno samo da vidi jesam li zdrava, i stalno govori kako smo mi premladi za dijete, i stalno priča horor priče kao da mi slučajno ne padne napamet, ja ću sad 23, on 26.. šta se tiče toga me povrijedila jako,ali se ne zamaram time previše, inače je dobra i brine za mene kao da sam joj kćer..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    09. Ožujak 2015. 17:16

Pepita nadam se da me nisi krivo shvatila, nisam ništa loše htjela reći, i vjerujem i vidim da ćeš biti predivna majka. Samo kada sam pročitala ovo o svekrvi zbilja sam se šokirala.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 17:39

Luki hvala ti na lijepim riječima, i apsolutno se slažem sa tobom, svjesna sam ja svega kakve odgovornosti dijete nosi,ali ja sam spremna, nije ni mene život mazio,a isto tako kao i ti mogu nabrojati na prste koliko sam izašla van zadnje tri godine s tim da sam tek sa 18 i izašla , nije me zanimalo to, niti me zanima..pogodilo me njeno ponašanje jer ne mogu zamisliti da bi ijedna majka za svoje dijete to poželjela.. iz tvojih postova vidim da si ti zaista žena lavica, i želim ti svu sreću u životu kao i uostalom svim curkama ovdje 

babygirl bez brige shvatila sam šta si željela reći i hvala ti, ja sam to više rekla zato jer me pogodio njen stav jer ajde da joj je sinu u kuću došla neka "nafurana tigrica" koja ne želi slomiti nokat nešto bih i rekla. ma  glupa sam samo što se opterećujem,ali eto zavoljela sam je kao drugu mamu pa možda zato..  sve u svemu neka ona želi šta hoće odluka je samo moja i njegova, a njoj ako se ne sviđa ni ne mora..

🙏👸👸🙏❤️

• pile2
    09. Ožujak 2015. 18:44

pa djeca i jesu bit postojanja, za koga ćeš živjeti danas -sutra? možeš imati sve na svijetu ali ako nemaš s kime podijeliti i dati djeci svojoj , ako te nema ko kod kuće dočekati, đaba sve...
    djeca su božji dar, blagoslov, i ako je neplanirano, pa naći će se rješenje, odgojit će se, odhranit će se...koliko ljudi ima da ne mogu imati djecu, da li bi sve na svijetu, dok drugi abortiraju, tužno 
    Pepita, svaka baka želi unuke, ja vjerujem da bi bila presretna da se to desi, možda joj se nešto ružno dogodilo, ali naravno da ćete vi imati, pa bit će presretna, 100 %
    nažalost puno ljudi čekaju dok završe školu, pa fakultet, pa posao, pa stambeno pitanje... prođu godine...meni je žao što nisam ranije imala dijete, sada imam 27 godina...

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 18:56

pile2 nekako se i ja tješim da će promijeniti mišljenje onaj dan kada ću joj reći da će dobiti unuku/unuka, samo u tom trenu kad je to rekla sam bila toliko šokirana, s obzirom da je ona vezana jako za svoju djecu, pogotovo sina.. i da naravno imala je težak život,ali ima ga i moja majka i dan danas, pa sama pomisao da će postati baka jednog dana ju veseli.. možda je stvar u tome što je moja svekrva kao osoba jako panična, za sve se boji i sama je rekla da djeca nisu bila za nju,ali očito da jesu kad je Bog tako htio..

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 19:07

Draga Pepita tvoja sveki je očito nepromišljeno dala svoj komentar vjerojatno zbog vlastite životne priče ali na pomalo sebičan način ne razmišljajući o potrebama svoje djece, jer ne vesele i ne rastužuju svih nas iste stvari. To o njoj ne govori da je loša osoba i ti si nam to više puta potvrdila. Ja sam sigurna da bi ona kao baka bila odlična i da bi joj morala otimati djete iz ruku. A što se tiče spremnosti to je totalno relativna stvar. Ja s 22-23 nisam bila ni upola zrela ko što ste ti i Luki, ja s 25 još nisam razmišljala o djeci da bi s 26 bila sigurna da najviše želim postati majka i najsretnija sam što je moj sin rođen iz želje i ljubavi, i istom mjerom nam sad to vraća...a to je ono najbitnije. Luki je to sve super objasnila. Nekom to dođe prije nekom kasnije. Shvatit će i ona to kad tad. Ti si super karakter i može samo biti sretna što te ima, i tvoj dragi također 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.