Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pile2
    09. Ožujak 2015. 14:41

dobila sam duphaston da lakše zatrudnim, nakon 3 mj što sam pila stvarno sam redovno imala, no nemam više tableta... ni T se nije desila, a nema ni M...
    pila sam pilule dugo i nakon prestanka imam neredovite cikluse, prije njih su mi bili redoviti
    ako uskoro ne stigne idem kod ginekologa

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 14:53

ma pilule su zlo, naravno ima onih cura /žena kojima su pomogle,ali ja više čula negativna iskustva nego pozitivna, ja samu sebe nagovaram da nazovem ginekologa,a nikako jer mi se gadi njihovo ponašanje ko na traci, naravno da ne očekujem od njega da razgovara samnom sat vremena,ali on je mene doslovno na brzinu pregledao rekao policistični jajnici, najbolja terapija bi bila kao pilule i rekao doviđenja, meni se takav stav gadi, i zato mi sad svekrva traži nekoga dobrog za drugo mišljenje...

pile2
    09. Ožujak 2015. 15:13

Pepita

ma pilule su zlo, naravno ima onih cura /žena kojima su pomogle,ali ja više čula negativna iskustva nego pozitivna, ja samu sebe nagovaram da nazovem ginekologa,a nikako jer mi se gadi njihovo ponašanje ko na traci, naravno da ne očekujem od njega da razgovara samnom sat vremena,ali on je mene doslovno na brzinu pregledao rekao policistični jajnici, najbolja terapija bi bila kao pilule i rekao doviđenja, meni se takav stav gadi, i zato mi sad svekrva traži nekoga dobrog za drugo mišljenje…

slažem se, ni nakon 8 mj mi se ciklus nije ustalio...
    zato mi se ni ne da kod njega ić, opet će mi dat duphaston, i kao riješili smo problem, a kako uspostavit prirodno ciklus...to ih ne zanima... da ne pričam koliko zapravo ništa ne objasne pacijentima, kao na pokretnoj traci, par vrsta tableta koje stalno kruže daju ljudima i sve super...  
    kad sam davno bila kod ginekologa, kada mi je dala kontracepcijske pitama me koje ja želim?!?
    a sad na pregledima i na temelju nalaza kao sve je u redu, evo samo 2-3 mj duphaston, da lakše zatrudnite...onda dođite...tako mogu i ja biti doktor

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 15:31

I da moja svekrva ne zna da mi radimo na bebi jer je njena želja bila da njena djeca ne mogu imati djecu jer su djeca samo teret, nego joj je bitno samo da vidi jesam li zdrava, i stalno govori kako smo mi premladi za dijete, i stalno priča horor priče kao da mi slučajno ne padne napamet, ja ću sad 23, on 26.. šta se tiče toga me povrijedila jako,ali se ne zamaram time previše, inače je dobra i brine za mene kao da sam joj kćer..

baby♡girl
    09. Ožujak 2015. 16:26

Pepita

I da moja svekrva ne zna da mi radimo na bebi jer je njena želja bila da njena djeca ne mogu imati djecu jer su djeca samo teret, nego joj je bitno samo da vidi jesam li zdrava, i stalno govori kako smo mi premladi za dijete, i stalno priča horor priče kao da mi slučajno ne padne napamet, ja ću sad 23, on 26.. šta se tiče toga me povrijedila jako,ali se ne zamaram time previše, inače je dobra i brine za mene kao da sam joj kćer..

Pepita draga, meni ovo što si napisala izgleda kao horor priča. Kako nekome djeca mogu biti teret toliko da poželi da nema unučad? Ja sam sa svojim sadašnjim mužem 6 godina, od toga smo skoro dvije godine u braku. Beba nam je došla neplanski, nije da nikad nismo razmišljali o njoj, ali nismo se trudili. I ja imam 23 godine. I mogu ti reći da sam oduševljena što sam već stvorila obitelj. I nema veze što pola mojih frendica nema djecu, svaki viken su vani, troše svoju plaću na odjeću i štikle, putuju, glupiraju se. Ne smeta mi to nimalo. Ja sam isto to sve prošla. Ne smatram da sam premlada za dijete. Možda nemam slobodnog vremena za ustati u podne, otići na kavu ili potrošiti sav novac na torbicu, ali imam nekog tko me uveseli odmah na uranku, hehe, ona je raspoložena čim otvori oči i daje mi snage i veselja više nego itko. Smatram da sam zbog nje postala bolja osoba. I sretna sam. Nije da prije nisam bila, ali tek sad vidim da sam se veselila glupostima. Uglavnom, nije lijepo da ti je svekrva išla tako nešto reći, kakvo god da je njeno iskustvo mislim da ti treba biti podrška, jer ako te netko voli, onda ti želi lijepe stvari u životu.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    09. Ožujak 2015. 17:16

Pepita nadam se da me nisi krivo shvatila, nisam ništa loše htjela reći, i vjerujem i vidim da ćeš biti predivna majka. Samo kada sam pročitala ovo o svekrvi zbilja sam se šokirala.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 17:39

Luki hvala ti na lijepim riječima, i apsolutno se slažem sa tobom, svjesna sam ja svega kakve odgovornosti dijete nosi,ali ja sam spremna, nije ni mene život mazio,a isto tako kao i ti mogu nabrojati na prste koliko sam izašla van zadnje tri godine s tim da sam tek sa 18 i izašla , nije me zanimalo to, niti me zanima..pogodilo me njeno ponašanje jer ne mogu zamisliti da bi ijedna majka za svoje dijete to poželjela.. iz tvojih postova vidim da si ti zaista žena lavica, i želim ti svu sreću u životu kao i uostalom svim curkama ovdje 

babygirl bez brige shvatila sam šta si željela reći i hvala ti, ja sam to više rekla zato jer me pogodio njen stav jer ajde da joj je sinu u kuću došla neka "nafurana tigrica" koja ne želi slomiti nokat nešto bih i rekla. ma  glupa sam samo što se opterećujem,ali eto zavoljela sam je kao drugu mamu pa možda zato..  sve u svemu neka ona želi šta hoće odluka je samo moja i njegova, a njoj ako se ne sviđa ni ne mora..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI