Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    24. Veljača 2015. 23:39

Cure, sad sam saznala da mi je sestrična ostala bez bebe u 23 tt tj.ostat će, sad je u bolnici dali su joj gel da se otvori pa ide na porod. Srce prestalo kucati. Strašno!!! Ne znam kako se osječam. 

LuKi5
    25. Veljača 2015. 07:42

Ufff, zao mi je :((

14.06.2014. L ♥

dita0108
    25. Veljača 2015. 08:37

Arria jako mi je zao!

baby♡girl
    25. Veljača 2015. 09:03

LuKi, AlmS, StellaMaris 
    Breskvica ne mogu reći da mi je drago što me razumiješ. Nadam se da ćeš već ovaj ciklus napisati da je test pozitivan i da me više ne razumiješ 😀 žao mi je što ti je ovaj mjesec M pokvarila planove, ali pokvarit' ćemo mi sve njoj planove i to uskorooo 
    Arria žao mi je jako. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    25. Veljača 2015. 11:40

Stella čisto sumnjam da su ludujući hormoni povezani s T...

Arria ajme strašno mi je žao :(

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Arria
    25. Veljača 2015. 12:05

Ma, strašno. Možda je zato bolje čekati i godinama na trudnoću nego da se dogodi ovo. Ja sam trebala utorak na kontrolu ali sam se sad uplašila pa idem sutra. Zato jedva čekam da se krwne stalno ritati da znam da je živa i da je sve ok. Da mogu mirnije spavat.

Pepita2109
    25. Veljača 2015. 12:39

Stvarno čovjek ne zna šta da kaže na ovakvu tragediju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.