Draga dillb čestitam od srca!
Babygirl kod mene ista situacija i potpuno te razumijem... Dobila jučer.
Čudno mi je to da mi temperatura nije uopće ni malo pala zadnjih 6 dana 37.0... nikakav pad pred M. tako da kod mene ta bazalna ne djeluje kako bi trebala :)
Idemo u 7. mj pokušavanja pa kako bude...
Cure šaljem vam pozitivne vibrice!!! Doći će vrijeme da i mi odselimo s ovog foruma :)
Breskvica tako je. Glavu gore i nikad gubit nadu. I ja vjerujem da cemo sve bit trudnice uskoro
Pepita ja se i dalje nadam da u tebe luduju trudnicki hormoni
Dosla mi 4-5 dana ranije nego inace i traje vec 6 dana. U kojem smislu ciscenje, mislis kao detoksikacija?
Vjerovale ili ne ja sam opet na putu, sinoc dosla kuci, nisam bila ni 24h u stanu i evo opet putujem na tjedan dana i sto je najgore zab sam ponijet vrkutu a necu je imat gdje kupiti
AlmS znas da mi nije mrska pomisao na put u Rim, stvarno je zacas s avionom. Mozda cak i budem planirala neki izlet s obitelji u proljece. Mogle bi onda popiti kavicu
<3 2/2013 <3
Pepita nisam bila dobro procitala tvoje pitanje odprije. M mi krenula ovaj put na 24 dc
<3 2/2013 <3
Cure, sad sam saznala da mi je sestrična ostala bez bebe u 23 tt tj.ostat će, sad je u bolnici dali su joj gel da se otvori pa ide na porod. Srce prestalo kucati. Strašno!!! Ne znam kako se osječam.
Cure, sad sam saznala da mi je sestrična ostala bez bebe u 23 tt tj.ostat će, sad je u bolnici dali su joj gel da se otvori pa ide na porod. Srce prestalo kucati. Strašno!!! Ne znam kako se osječam.
ima li što gore... žao mi je...
snaga uma....
Žao mi je, nema riječi utjehe za tako nešto!
Arria neznam što reći na tu tragediju, baš strašno! Ne ponovilo se više nikom
<3 2/2013 <3
LuKi, AlmS, StellaMaris
Breskvica ne mogu reći da mi je drago što me razumiješ. Nadam se da ćeš već ovaj ciklus napisati da je test pozitivan i da me više ne razumiješ 😀 žao mi je što ti je ovaj mjesec M pokvarila planove, ali pokvarit' ćemo mi sve njoj planove i to uskorooo
Arria žao mi je jako.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji