Eej cure citam vas svaki dan ali nisam pisala jer san ovaj mjesec bila prekrizila sanse za trudnocu posto mi muza nije bilo u kljucnim danima ali eto da vam se ipak malo javim.
Pepita draga kako si mi ti?vidim da te glupa vjestica opet muci?jesi osjetila kakve promjene odkad pijes vrkutu?
Meni dragi dosa i malo se podruzili i sad po kalendaru mi kasni dva dana.ali neman nikakve simptome osim sto su me jucer grudi pocele bolit.
almS i ja se nadam da će doći brzo ako misli..
ej dita ma ja sam super, osim što me zeza, pa otkad je pijem primjetila sam više sluzi, imam PMS koji je do sad najmanje bolan do sada pa mislim da je i tu pomogla, a ostalo ćemo vidjeti za koji dan..
radit ćeš test ili?
almS i ja se nadam da će doći brzo ako misli..
ej dita ma ja sam super, osim što me zeza, pa otkad je pijem primjetila sam više sluzi, imam PMS koji je do sad najmanje bolan do sada pa mislim da je i tu pomogla, a ostalo ćemo vidjeti za koji dan..
radit ćeš test ili?
To je super sto ti se pojavila obilnija sluz.ko zna mozda ti ovaj put s razlogom kasni!!do kad ti mislis cekati?
Ja necu pravit test.prosli put sam imala sve simptome pa je bio negativan.ovaj put san bas isla skroz neoptereceno tako da nista neocekujem.ali nikad se nezna.cekat cu jos par dana pa cu vidit sto cu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Prošli ciklus mi je bio 63 dana, danas mi je 54dc tako da još 9 dana fore da dođe :) i neću biti razočarana ako dođe ;) znam tako je i meni bilo zato sam sada smirena :) prošli cijeliii ciklus me boluckalo i sise i sve.. A sada nije tako kao da sve ide svojim tokom iako mi je dug ciklus, čak sam pomislila da mi je O bila sad ovaj tjedan ali vidjet ćemo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi, hvala
almS, pila sam mješavinu vrkute, stolisnika i lista maline nekih 2 tjedna. u ta dva tjedna sam osjećala da se nešto događa u maternici, svaki dan. prestala sam piti te čajeve prije nekih tjedan dana i eto me trudne. iskreno, nisam očekivala trudnoću jer sam se čuvala u plodne dane jer sam morala kod ginekologa. još uvijek mi nije jasno kako sam ostala trudna, imam osjećaj da ću svaki čas dobiti.
dulcinela, hvala ti draga. nisam se htjela zamarati ni sa čim. razgovarali smo neki dan kako bi mogli imati i drugo dijete, ali nisam mislila da će uspjeti iz prve. eto, opušteno i veselo.
ja sam uvjerena da ćete i vi, drage moje trudilice, uskoro doživjeti ovo čudno stanje koji mnogi ljudi nazivaju blaženim.
Bok curke
Opet ja s pitanjima
prvi puta sam sad pocela piti duphaston za progesteron i od kad ih pijem koristim ovulacijske trakice i stalno su pozitivne. kolika je vjerojatnost da mogu ostat trudna nakon prve terapije?
bas bi htjela ostat trudna :D
Bok curke
Opet ja s pitanjima
prvi puta sam sad pocela piti duphaston za progesteron i od kad ih pijem koristim ovulacijske trakice i stalno su pozitivne. kolika je vjerojatnost da mogu ostat trudna nakon prve terapije?
bas bi htjela ostat trudna :D
Jako velika,,bar ja mislim...i to je super ako uspijes,jer ja nisam uspjela ni nakon trece..tako da sam odustala od duphastona....sretno!!! :)
Btw...ja se pravo razboljela...neznam boli li me vise glava ili grlo...totalno sam u k....(sorry na izrazu)
Svim curkama sretno!! :*
Nisam bas uvjerena da bude uspjelo
Prvi put se susrecem sa time,ali nekak ne vjerujem da ce uspjet :/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji